Gå til innhold

StupidBever

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StupidBever

  1. det var jo ein del forskjellige damer der da. så det var no litt å velge i å sjå på. syns det var artig eg. spess det at dei tok opp folk på scena å gav dei lapdance. kroppene kan ein ikkje klage på

  2. C campen rocka, kom der eit par dager før tida, og der var det faen meg full fest heile tida, med masse greie folk, og seff nokon idiota som gjekk i telt-stroppane heiletida og.

     

    mens resten av festivalen var prega av lange køer, mykje meir enn i fjord. noko som var ganske irreterende i lengda, men gode band gjorde det bra igjen :) bra line-up må eg seie.

     

    moonsorrow - var klare favoritten, råbra kontakt med publikum og perfekt sang utvalg.

    Cannibal corpse - leverte utrulig bra, sto framme og hadde max med hår bevegande overalt, men det hadde bandet og, dritrått.

    Dimmu - (som eg syns synd på at publikumet var utrulig dårlig resons på) hails to dimmu, beste live sett up'en på mangen år spør du meg. fantastisk med gammle gode sanger.

    Enslaved - gjorde ein dritbra live jobb, (men dei var betre på brutal assault :)

    Norther - var bra det, men det er ein del for masse clean vokal som dei klare seg uten, men var greitt å få med seg.

     

    om ingen har høyrt Wargazm - høyr det. konge bra fransk band.

    Tyr - ikkje heilt overbevist + det var så forbanna fult inni det teltet.

    In Flames - som eg såg fra sida pga CC kø såg bra ut, dei e superflinke til å få med publikum og dei gjorde ein bra sang liste.

    Napalm Death - RÅÅÅÅÅTT! wall of the dead = HEFTIG, så forbanna at dei spelte tidligere enn forventa og dei stengte inngangen til konsertområdet mens konserten var så mangen kom inn forseint til å få med seg heile showet.

     

    meir kjem eg ikkje på igrunn. kjekt å drikke kvar dag og øl blir som vatn. helvetes hete på dagen og forbanna kulde på kvelden dei siste dagane. men det er vel ikkje noko crew'et kan fikse på. Ps. strippeshowet va litt morro :p

  3. fant ut av det selv, og om det nokon som lurer på det i framtida, så er det berre å spørre. det var ein fantastisk festival, som er noko eg anbefala ekstrem metalheads og reise på. dei speler kun grindcore-death og black metal der. line-up'en var meir attraktiv enn wacken i år, spør du meg. sjølv om wacken var fantastisk det og.

  4. hei, sitter her med eit lass med kompiser som skal på wacken i år, men videre så har eg så innihelvete lyst på å Brutal Assault, er nesten meir tiltrekkende line-up enn wacken faktisk.

     

    men er så forbanna usikker på kossen komme meg dit og ikkje minst komme meg heim med fly. har jo 4 dager mellom wacken og BA, er det nokon som har erfaring med denne festivalen eller blir eg den første ??

     

    skulle visst litt før eg bestemmer meg 100% men atm så er eg 40% garantert til å reise.

  5. ja det er berre om du skulle konstant bruke tlf'en i 8 timer da. og akkurat når det skulle gjelde slik bruk, så trur eg dei fleiste tlf'er hadde slokknet lenge før. berre tenk på ka dei oppgjer med iPod, eg har fint klart å fått levetiden på min iPod til å bli dobblet. det har rett og slett på indeviduell forbruk som alt annet.

     

    lure berre på når iPhone kjem til norge eg. trur det blir bra greier.

  6. Tenkte eg måtte starte ein diskusjon på noko som holder på å ta livet av meg av aggrisjon og ein oppgjedd tanke om folk generelt:

     

    når ein får seg ein kjæreste, som ein har blitt glad i, så er det ganske normalt så seie det innimellom at ein er glad i personen. Når nokon par blir søte og opne mot kvarandre så kaller ein kvarandre for søte namn som pus ect...

    venner kan og være nære og opne mot kvarandre og gå samme vegen. spesielt jenter. men når desse tankane og delinga av følelser blir brukt 90ganga i løpet av ein setning og på beskrivelsa av kvarandre, då føler eg sjølv av det er noko seriøst gale som er i verk. eg får melinger av folk eg nettopp har blitt kjent med eller hatt ein liten samtale med ein dag, og meldinga slutter meg: gid eller glad i deg....... Dette er feil og utpuling av ord og situasjona som har andre verdia.

     

    senario: du er med dama di, som du er "glad i" og ho tilbake, men når ho møter venner og seie det til desse vennane sine 40 ganga, venner av begge kjønn. blir ikkje det feil ovenfor kjæresten? for eg hadde følt meg som ein løk. glad i deg eit eit einsretta ord, ikkje eit ord med fleire meininga som "love you" på engelsk.

     

    så køyre debatt, er folk ueinige med meg, eller det dette heilt forbanna greitt for dåke??

  7. Vel eg ser at det er ingen som har skrevet Vreid eller the deviant.

    som er to metal band som kan komme til å bli ganske viktige framover, det er nye band som speler heilt forbanna sinnsjukt. sett begge live og var jaggu verdt besøket.

     

    men keep of kalessin er på vei mot min top for å seie det sånn \m/

    men susperia som er nemnt tidligare i debatten vil eg tru er svenske, veit at designerane av siste cd'en er norske, men meina bandet er svensk. men feil kan ein ta

  8. Vel eg ser at det er ingen som har skrevet Vreid eller the deviant.

    som er to metal band som kan komme til å bli ganske viktige framover, det er nye band som speler heilt forbanna sinnsjukt. sett begge live og var jaggu verdt besøket.

     

    men keep of kalessin er på vei mot min top for å seie det sånn \m/

    men susperia som er nemnt tidligare i debatten vil eg tru er svenske, veit at designerane av siste cd'en er norske, men meina bandet er svensk. men feil kan ein ta ;)

  9. med jenna hadde eg nok ikkje turt med da første. for å sitere Ali G: you've had more noobs inside yoou then any other woman!

    men Carmen, hallllaaaoaoooo!! ho er ikkje pr00n stjerne som nokon skreiv over her, mens jenna er. Men til tema, han duden e ein lucky fåkk! død over han, eller berre la meg få ta plassen hans! :)

×
×
  • Opprett ny...