Gå til innhold

TBPhoto

Medlemmer
  • Innlegg

    626
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TBPhoto

  1. Dette var da merkelig! Sånn umiddelbart klarte jeg ikke å reprodusere feilen, men skal lete videre. Noen flere enn smort1 som opplever problemet?

     

    Ja. Får ikke lastet opp bilder. Uansett om jeg trykker på den nye linken på forsiden eller i nedtrekksmenyen, så havner jeg bare på forsiden av bildekritikken. Har prøvd i IE9, Firefox, Opera og Chrome. Har slettet alle cookies og andre vanlige ting. Denne linken kommer opp; http://www.akam.no/bildekritikk/?login - det gjelder alle de 4 linkene øverst i nedtrekksmenyen ("viktige lenker"). Klikker jeg på linken til forumprofil og kontrollpanel kommer jeg inn som vanlig der. Selv om jeg logger ut, så står jeg fortsatt som innlogget på forsiden av bildekritikken. Dette skjer som sagt i alle 4 browserene jeg har prøvd i...så nå gir jeg opp dette tullet for i dag!

  2. LR4 er snacks. Ett stemningsfullt bilde med gode farger, men du burde nok se om ikke profilen for 14-24'en din i LR4 kan rette opp de styrtende linjene - de blir altfor påtagende i dette motivet og settingen. Profilen + evt. manuelle justeringer burde fikse det greit.

  3. Varmt og godt lys, og bruken av porten som innramming er klassisk men fungerer godt for det. Støyen er ikke til sjenanse før i fullstørrelse, så til "vanlig" bruk går det greit.

    Eneste jeg har å sette fingeren på, er at bildet føles litt skjevt. Heller litt mot venstre, så litt rotering mot høyre hadde nok ikke skadet.

  4. Bruker selv en SB-900, som jeg synes er en god kombo sammen med D7000.

    Fordelen med den kontra SB-700, er at den er kraftigere og kan zoome inn til 200mm (i stedet for 120mm med SB-700).

     

    Nå er det forøvrig SB-910 som gjelder, med noen forbedringer fra 900.

     

    For en enkel men god sammenligning mellom SB-700 og SB-900, ta en titt på denne linken; http://photo-tips-online.com/review/nikon-speedlight-sb-700-vs-sb-900/

×
×
  • Opprett ny...