Gå til innhold

Exholeus

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exholeus

  1. Hei!

    Har nylig flyttet inn i et nytt bygg, hvor boden min er et teknisk rom (med betongvegger). I dette rommet har de plassert alt av tekniske ting til leiligheten, samt hjemmesentralen til altibox noe som medfører at signalet på 2.4ghz og 5 ghz er svært begrenset. Leiligheten er på ett plan, rundt 60m2, med nettverkstilgang i vegg i stue. Problemet er at når jeg tar speedtest via kabel på data og apple tv viser det at jeg ikke får mer enn 90-95mbps i stuen, og når jeg da betaler for 300/300 linje er dette svært irriterende. Har forøvrig zyxel p2812ac hjemmesentral, med kun én pc port. 

     

    Kjøpte ny switch,da gamle Lyse/Altibox hadde begrensning på 100mbps, men denne hadde ikke PoE, som da gjorde at smartly-enheten min sluttet å virke. Ikke at den er så viktig å ha fungerende da jeg har flere enheter med smartly appen installert, men det kan være greit å ha det fungerende da det er en kul gimmick. Problemet var at denne ikke ville videreføre internett. Enheten lyse har installert heter Dlink DES1005P. 

     

    Kjøpte i dag ny switch med PoE,TP-link TL-SG1008P. Denne gjorde at smartly enheten min fungerte, men link videre til stuen fungerer ikke. Så spørsmålet mitt er hva er det som gjør at dlink fungerer, men ikke noen andre enheter? Og hva er det jeg kan gjøre? Kundeservice på lyse skiftet navn på nettverket og mente det skulle hjelpe, så det beskriver jo kunnskapsnivået. 

  2. Forsøkt å deaktivere varsling på gitte apper over lengre tid, men fikk ikke noe gjennom før jeg lasted ned pushnotifications fixer. Dog, denne gir meg kun mail og facebook. Kan dette være bunnet i korrupt backupfil?

     

     

    Edit: Dette var i bunn og grunn korrupt backup fra titanium. Sletta og reinnstallerte, funka fjell:)

  3. Er det noen av dere som kjører annen rom enn oxygen? Jeg har hatt aokp nightlies over lengre tid nå, uten noen som helst problemer, men når jeg flashet siste versjon fra 30/5, så forsvant push notifications fra facebook, spotify, gmail og instagram, dvs alle jeg har som bruker push. Har ikke hatt dette problemet før. Forsøkt med push fix appen, men den fungerer bare på facebook.

     

    Noen quick fix på dette?

  4. Beklager dårlig beskrivelse i emnetittel, men i mangel på bedre ord ble det sånn.

     

    Jeg har kjøpt meg et trådløst modem av merket jensen airlink (89300). Internettet jeg har idag er gjennom altibox, som er delt med naborommet via en splitter. Når jeg da kobler det trådløse modemet til denne splitteren, uten å koble til det trådløse nettverket som kommer opp, får jeg dns feil på den kablede tilkoblingen. Når jeg så forsøker å koble til det trådløse nettverket får jeg samme feilen.

     

    Men, når jeg tar ethernetkabelen direkte fra modemboksen over i det trådløse modemet kommer jeg online i kanskje 5minutter, før dns feil slår inn igjen. Forsøker da å bruke det trådløse modemet som splitter, noe som gir samme resultat.

     

    For å bli kvitt dns feilen, må jeg koble fra det trådløse modemet og ta ut strømmen på hovedmodemet i 10sek før den kablede tilkoblingen fungerer som normalt igjen.

     

    Har forsøkt access point og router som innstilling på jensenboksen.

     

    hva gjør jeg galt?

×
×
  • Opprett ny...