Gå til innhold

provista^

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av provista^

  1. Er i nettverk med to andre pcer. Alle kjører xp pro og alle går gjennom en router som er koblet til et adslmodem. Alle pcene har nett og til en _viss grad_ nettverk:p Fordi:

     

    * Ikke viser net view annet enn

    C:\DOCUME~1\ADMINI~1>net view
    Systemfeil 6118 har oppstått.
    
    Listen over servere for denne arbeidsgruppen er ikke tilgjengelig nå.
    

     

    * Til tider vises hjemmenettverket, men bare med én av de andre maskinene. Andre ganger ikke. Dette og problemet over kan godt ha rot i at det er noe galt med routern, men:

     

    * Til og med når jeg prøver en direkte kobling mellom to maskiner får jeg beskeden "ingen tilgang til denne maskinen, kontakt admin osv". Jeg har prøvd det av mulige løsninger jeg kan finne på forumet uten at noe virker. Blant annet å sjekke om noen brukere som Gjest lå på "Nekt tilgang til denne datamaskinen fra nettverket". Noe ingen bruker gjør på noen av maskinene. Ingen av pcene kjører brannmur som blokkerer lokalt nettverk heller. Bla prøvd å slå av slikt. Også prøvd å opprette gjestekonto uten passord osv. Er det noen som tror de veit hva problemet er? Før noen spør; avanserte alternaltiver i fildeling er satt til at alle har lesetilgang.

  2. ...I lista som kjem opp til høgre, finner du noko som heiter

    "Nekt tilgang til denne datamaskinen fra nettverket"

     

    Dobbeltklikk den, og fjern brukeren Gjest frå lista!

    Pass på at gjestekontoen er aktivert!

     

    Fiks ferdig.

     

    edit: lagt til meir info...

    Men eneste brukeren som lå der var suport_noe. Slettet den også, men skal jo ikke ha noe å si og har gjort alt annet jeg kunne se av mulige løsninger her. Ingenting funker:p Kjører XP pro. Er dette en bug pro har?

×
×
  • Opprett ny...