Gå til innhold

Tøffe-Tetra

Medlemmer
  • Innlegg

    1 110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tøffe-Tetra

  1. hei

    jeg er på utkikk etter svarte kvalitetsokker som er holdbare. Det jeg trenger er svarte sokker som jeg både kan bruke på jobb og som enkelt passer i dressko og generelt casualwear. Jeg er av typen som ikke sorterer sokker og jeg er ute etter å fylle sokkeskuffen med kun like svarte sokker.

    Om vineteren bruker jeg kun ullsokker fra ulvang og de føler jeg har god kvalitet. De bruker jeg somregel opp 3-4 par per sesong til både jobb og hjemmebruk. Jeg skulle gjerne hatt noe av den samme kvaliteten på vanlige sokker til sommerbruk

    Noen som har noen erfaringer? gjerne også hvem som selger de, pris spiller ikke noe rolle, ulvang sokkene koster uansett gjerne 150 kr per par.

    mvh Magne

  2. Hei.

    Det kak være en ide å sende en mail til post og teletilsynet og forklare situasjonen din, kanskje de kan gi deg en forklaring på hvorfor posten ikke sender verdisendinger til utlandet lenger. Jeg vil påstå at det er et problem hvis det er helt umulig å sende verdisaker ut av norge. Jeg fant ingenting i postloven som tilsier at de kan nekte deg å sende pakken, men de kan godt være noe jeg har oversett.

  3. har man lov å filme sånn man vil egentlig? hvis det er lov er det jo bare å ta med videokameraet hver gang du tar noen på fersken. Film dem mens du "eksorterer" de vekk. Jeg vil tru de fleste tenker seg om to ganger hvis de risikerer å bli filmet. Det kan godt hende politiet kan bruke videoene i etterforskningen, det kan jo hende at de kjenner til bilene og personene fra før. Men som sagt, det er viktig å kjenne til reglene for filming av andre.

  4. Det er vel kina som faktisk er problemet her siden de tillater at det er sånne arbeidforohold. Og det at de forbyr fagforeninger gjør ikke akkurat saken bedre.

    Jeg er ikke noe spesielt fan av apple men jeg trur det er akkurat like mye drit i alle fabrikkene der, uansett hvem som produserer tingene. Så her må det ryddes opp på nasjonalt nivå, ikke angripe enkeltfabrikker.

    • Liker 2
  5. stikk på outland dronningsgaten og prat med folk, det er det muligheter for å spille brettspill med folk og prate. Jeg har ikke vært der så mye men det virker som om det er et ganske bra community for brettspill og rollespill der. hvis du er interessert. En ting er hvertfall sikkert, strategi og rollepsillnerder er de minst dømmende menneskene som finnes, og de vil somregel gjerne komme i kontakt med andre som driver med det samme. Det er også gjerne et eller annet samlekortspill som blir solgt der som antagelig har et godt community. Når jeg var 16 begynte jeg med ringenes herre kortspill, og der møtte jeg et lass med andre spillere som fortsatt er mine beste venner. (jeg er 25 nå)

     

    så hvis du er glad i å spille brettspill eller drive med andre nerdeting, bare begynn å heng der.

  6. trur ikke det kom frem i testen, (det var kanskje heller ikke meningen) men det kan være greit å nevne at denne nettleseren også fungerer suverent på ikke-smarttelefoner. Selv gikk jeg over til opera mobile når jeg gikk over til smarttelefon, siden opera mini virker litt for "dum" for smarttelefoner. Men på min gamle sony ericson så var den helt toppers.

  7. hei

     

    jeg spiller gjennom portal 2 for andre gang nå, og jeg har kommet over et lite problem, når man skal ta ut neurotoxin generatoren er det umulig å skyte en portal på de bevegelige platene for å kutte av slangene, det var fullt mulig før, men nå er det helt umulig. Er det noen andre som kan teste om de får det til ? Så kan vi se om det er en bug som har fulgt med de siste oppdateringene eller om det er kun jeg som har buggen.

     

    takker :)

  8. jeg vil påsta at du ligger ganske godt ann når du har råd til å putte 18.000 inn på bsu konto hvert år.

    Det er ikke alle som har råd til å fylle opp bsu'en.

     

    Og du har et greit høyt forbruk på mat og klær hvis du bruker så mye i måneden på en person. her kan du enkelt spare en tusenlapp i måneden, og sitte med 12.000 ekstra på slutten av året.

     

    Men rik blir du ikke, jeg sitter i ca samme situasjonen som deg, og jeg har lite til overs, som regel har jeg ikke råd til å fylle opp bsu kontoen heller. Eneste måten å få litt ekstra å rutte med er å ta på seg ekstra arbeid, eller spare på ferieturen, du får sikkert rundt 35.000 kroner i feriepenger som du enkelt kan spare hvertfall 10.000 av.

     

    Og kaster du mat? det er utrolig mange kroner som går rett i søpla hvis du lar rester bli gamle og kastes. Spis absolutt alt du har, ikke kast noe. Da sparer du masse penger.

  9. Jeg hadde ikke noe problemer med nrk når jeg brukte tv'n min som dataskjerm. jeg sendte en enkel forklarende mail om at så lenge jeg ikke har mottagerutstyr så skal jeg ikke betale, og siden tv'n min ikke hadde det innebygget var det null stress.

     

     

    jeg fant mailen hvis noen er interisert:

     

     

    ----------------------

    hei.

     

    Jeg har en 40 lc dskjerm fra samsung som jeg bare bruker som en dataskjerm da jeg ikke har noe interesse av å se på tv. før så betalte jeg lisens for da hadde jeg mulighet til å se på analoge tv signaler. noe jeg ikke har lenger da det gamle nettet er skrud av og jeg ikke har kjøpt meg en dekoder for det nye. Så langt jeg forstår så har jeg da ingen tv mottager, bare en lcd skjerm, og jeg skal da ikke betale lisens ifølge regelverket. Hvis dere har lyst kan vi sikkert avtale en dag hvor dere kommer og plomberer antenneinntaket på skjermen min.

     

     

    regelen som gjør at jeg ikke skal betale lisens lenger:

     

    Mottaker ikke i bruk

    Når mottaker ikke lenger er i bruk, må skriftlig melding sendes NRK straks og før ny termin begynner. I motsatt fall må avgift betales på forskriftsmessig måte.

    Det gis ikke refusjon for innbetalt kringkastingsavgift.

    Ønsker en fortsatt å beholde fjernsynsmottakeren, må det i meldingen gis erklæring om at den er satt bort og ikke vil bli tatt i bruk igjen før NRK er underrettet om dette, se § 6.

    Dersom NRK ønsker det, skal det også være adgang til å plombere mottaker og/eller antenneinntak.

     

     

    -----------

  10. Så ingen vil risikere å bli kastet ut, men de kan nekte å betale inn depositumet før kontrakten blir ordnet opp i. Det høres jo veldig greit ut egentlig. Men hva skjer hvis de skriver under, kan de virkelig nekte å betale inn depositumet? personlig så hadde jeg ikke skrevet under en sånn kontrakt. Og hvordan løses dette når det er 3 leietagere, skal det være 3 depositumskontoer, eller skal alle sammen ha kontroll over en depositumskonto?

  11. jeg skulle gjerne hatt en kopi av den kontrakten så jeg kunne ha vist dere, men jeg bor i kongsberg så det blir litt vanskelig. Men det står ganske ordrett (på husk) at utleier betaler tilbake resterende depositum etter at han har gått over leiligheten og sjekket for eventuelle feil og mangler. Noe som tilsier at han faktisk kan overta hele depositumet hvis han finner en bitteliten feil. Blir kvalm av sånne folk jeg

  12. jeg finner litt av hvert innimellom, fant for noen dager siden en cnet gigabit switch cgs 800 http://www.cnetusa.com/eng/CGS-800G.php

    Jeg liker at den har intergrert strømforskyning

    den lyser når jeg plugger den i strømnettet, men jeg aner ikke om den faktisk fungerer for jeg har kun 1 pc :p men sikkert kjekk å ha :)

    som regel så plukker jeg bare med meg litt minnebrikker og kabler, sånn som alltid er kjekt å ha :)

  13. hei

    kjæresten min har flyttet til en utleieleilighet i oslo. Det er 3 stykker som leier hvert sitt rom og oppholdrom sammen. Hun har bodd der 3 uker og først nå kom huseieren med en kontrakt. Dette er en standardkontrakt fra huseierens landsforbund, som forøvrig ser helt grei ut. Men problemet er at huseieren har streket over hele partiet som handler om depositum. og fylt inn at han krever hele depositumsummen satt inn på en konto som han eier. Dette er snakk om 35 000 kroner tilsammen for alle 3. Og når kontrakten er over så skal han først sjekke om det er noe skader før han bestemmer seg for å betale ut depositumet ( det står det ganske ordrett)

     

    Så jeg trenger bare litt råd, kjæresten min og de andre som leier skal i møte med huseieren i morgen og prate om kontrakten, og jeg mener at ingen av leietagerne burde skrive under denne kontrakten. Noen som har noe gode synspunkter, og kanskje noen henvisninger til lovverk som gjelder?

     

    Og hva hvis ingen skriver under kontrakten og heller flytter, har huseieren noe han skulle ha sagt siden kjæresten min ikke har betalt leie enda, hu har heller ikke blidt bedt om å betale eller fått noe som helst betalingsinformsjon. har han rett på noe penger?

     

    tusen hjertelig takk for svar.

  14. Vi hadde kameraer og sjefen viste oss rett som det var bilder av folk. Som oftest var dette tyver, men også folk han mistenkte for å misbruke dato/fruktgarantien. Og en ting er folk som finner varer som er gått ut eller dårlig frukt, det hører med til de garantiene, folk som gjemmer varer som holder på å gå ut eller ødelegger frukt for å få dobbel pris tilbake er noe ganske annet.

     

    Helt greit at at man blir oppdatert på lokale narkiser og trygdesnyltere (folk er jo tross alt vanedyr og benytter seg av de samme butikkene), men nå tenkte jeg mest på dette med å utestenge folk fra Kiwi-butikker landet over.

    Hva faen?

     

    har du virkelig ikke noe imot trygdesnyltere, folk som får penger fra staten uten å ha rett til det? personlig så hater jeg folk som stjeler trygd...

×
×
  • Opprett ny...