Gå til innhold

G. Sears

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av G. Sears

  1. FPS spilles på pc for min del. Mus og tastatur er viktig for meg i slike spill.

     

    Fikset innlegget ditt.

     

    Ellers hva er poenget ditt å lese en artikkel om ett fps spill på ps3(konsoll) for så å føle at du bare må postet ett innlegg som forteller andre hvor fps skal spilles hen?

     

    Hehe, åh unnskyld for at jeg gikk over gikk over grensen din og postet et upassende innlegg i forumet ditt. Flott at du appåtil viste meg hvordan det virkelig skal skrives her! :D

     

    Ja nei fra spøk til side så var det vel ganske opplagt at jeg håpte å provosere noen konsoll-fps'ere der ute, siden jeg suger max i det selv mener jeg ;)

  2. 2 ting jeg umiddelbart vil ha utbedret i den nye versjonen:

     

    1. Null problemer med framerate både i vanlig spill og i replays

     

    2. Ufattelig forbedret online-ytelse. 2008 utgaven på ps3 er komplett umulig å spille over internett pga lagging og forsinkelser. Dette er et anerkjent problem med selve spillet, og selv med en god linje med alle nødvendige porter åpne, er det håpløst.

     

    Hvis det skulle vise seg at ikke engang disse 2 punktene blir utbedret ser jeg ingen grunn til å kjøpe den nye utgaven.

     

    Hva spillerlisenser angår er det totalt uvesentlig siden alle kan laste ned optionfiles som gjør alle de store ligaene lisensierte, og spilleroverganger i orden.

  3. Snakk om å skrive på en vanskelig og komplisert måte for å formiddle et enkelt budskap. Om du vil kalle GTA et spill med en hjernedød historie med et repetativt gameplay, som du syntes har fått for mye skryt av anmeldere, hvorfor ikke bare skrive det da?

     

    Dette ble jo så mye svada at en etterhvert lurte på hva som egentlig var meningen her, vise hvor mange flotte ting en vet, eller komme med et budskap?

     

    Dette minner meg om da jeg skrev ex.phil oppgave og prøvde meg på svada av en annen dimensjon og kastet inn fremmedord og vanskelige vendinger for å høres filosofisk og "reflektert" ut.

     

    Lærer ikke journalistene i HW-nettverket å skrive mest mulig enkelt slik som de fleste andre journalister får innprintet fra dag en når de begynner å skrive?

     

    Sant nok, men jeg syns likevel skribenten skal ha ros for å moderere seg selv siden sist artikkel :) Å lese anmeldelsen av "Ikaruga" var som å løpe i 3m dyp gjørme i forhold, hehe.

     

    Kudos for å justere seg enda mer etter målgruppen, men det hadde vært enda bedre om du droppet ex phil-formuleringene ja ;)

     

    Forøvrig er jeg enig i mange av synspunktene her. GTA 4 mangler ikke bare mange artige element fra san andreas som kjøp av eiendom, bedrifter, større område, gambling, jagerfly og fallskjerm, men også flere utfordringer. Tipper jeg er rundt halvveis i spillet nå, og spillet er slående enkelt. Cover-systemet er en gave fra gudene, siden det automatisk gjør Niko udødelig. Ingenting var som å dø i kuleregnet i san andreas fordi hovedpersonen løpte inn i vegger, klumset rundt og ikke klarte å sikte på fiender, hehe.

  4. Hei!

     

    Jeg vurderer nå sterkt å selge min 10 mnd gamle LG 32" med kodenavnet 32LB2R.

     

    35_1839_2.jpg

     

    Det er hovedsaklig 2 ting jeg stusser ved.

     

    1. Hva kan jeg forvente å få for en slik tv? Ny pris på elkjøp da jeg kjøpte den var ca 11 000,- Den er som sagt bare 10 mnd gammel, og har hengt på veggen siden da. Den har gjennomgått helt normal bruk. Det følger også med et komplett veggfestesett. Noen som har noen formening om verdien på en slik tv? Tv'en fikk meget gode skussmål da den kom ut iaf.

     

    2. Hvordan sender man et slikt dråg i posten? Har original pappkasse og isopor, men er posten til å stole på i denne sammenhengen? Burde jeg heller sende via DHL, tollpost etc? Hvordan går jeg i så fall frem? Er helt grønn på dette området, hehe.

     

    Takker på forhånd for svar :)

  5. Hmm... har spillt dette spillet siden 06 - utgaven (som var meget bra), og det er fortsatt et greit spill.

     

    Men særlig den siste utgaven har bare blitt altfor mye dilldall. Det er liksom ingen grenser for hvor mye shait man skal putte inn. Lage familie, kjøpe biler, spille golf og kjøpe møbler til leiligheten. Fifa manager er dessverre som Fifa 08; kjempebra innpakning, men "gameplayet" sux ein bisschen.

  6. Som vordende journalist/informasjonsmedarbeider var det å skrive for den gemene hop noe av det første lærerene prøvde å banke inn i hodene på oss. Det driver de egentlig på med ennå, selv om jeg er et godt stykke på vei i utdannelsen :)

     

    Det å skrive for nettmediumet krever omstilling fra f eks å skrive besvarelser for sensor, eller akademiske tidsskrifter for den saks skyld. Stikkord som: enkelt, kortfattet og det "å komme til poenget" vil jeg påstå er særlig viktig i anmeldersjangeren.

     

    Anmeldelsen din var bra den! Jeg er som sagt kjempefan av fargerikt og variert ordforråd. Pompøse og svulmende setninger er god knall, men ikke når poenget går tapt i all ordonanien, hehe

     

    For å oppsummere poenget mitt; jeg syns teksten "lugget" da jeg leste den, og det tror ikke jeg er alene om å mene. Egentlig liker jeg ikke å kritisere deg i det hele tatt, fordi jeg liker å skrive på denne måten selv, og jeg føler at jeg slår meg selv i bakhodet :D

  7. Jeg er litt ny på området. Hos nextgentel (og forsåvidt hos alle andre så vidt jeg vet) må man ut med ekstrautgifter hvis man ikke har fasttelefon.

     

    Jeg er nyinnflyttet på hybelen, og har ikke dette, men jeg har et tilkoblingspunkt for tp - ledning med en telenorlogo på. Har jeg da det som trengs? Slipper jeg ekstrautgiftene, og er dette tilkoblingspunktet alt man trenger for å være tilrettelagt for fasttelefon?

     

    På forhånd, takk for svar :)

  8. Æsj! Har ethernetadapter til ps2, og når jeg prøver å koble til via installasjonsdisken så faller jammen meg hele internettlinja ned! Måtte ringe nextgentel første gangen for å få de til å sette den opp igjen, og da kunne de ikke engang sette den opp igjen til samme hastighet som ordinært før neste uke.

     

    Andre gang jeg prøvde å koble til datt det ned igjen, men da dro jeg ut ledningen til ps2 av routeren, og da kom nettet tilbake igjen merkelig nok.

     

    Nå er jeg helt forvirret! :confused:

    Hvorfor i all verden forårsaker det at jeg prøver å koble ps2 til nettet total implodering i selve internettlinja?!?! Uhørt! :wallbash:

    Noen som har hørt om eller opplevd det samme?

  9. Jeg fant programmet jeg trengte. Det lå i start menyen som dere sa, og det ble brent ut en cd. Men det jeg trodde var en vanlig win xp cd var ikke det. Det var derimot en "Dell Win xp recovery cd". Kan jeg bruke denne til å installere win xp på en annen selvbygd maskin jeg har?

     

    Og vil alle dellprogrammene som var installert på maskinen da jeg fikk den, også installeres med recovery cd`en?

     

    Svar mottas med takk! :thumbup:

  10. Jeg fikk min i9300 i dag. Men når jeg skal installere ny skjermdriver får jeg bare feilmeldingen:

     

    "The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit."

     

    Skjønner ingenting. Har prøvd å renske ut alt av dell sine drivere med "drivercleaner", samt to forskjellige drivere inkludert den offisielle fra nvidia. Den andre driveren er den fra laptopvideo2go.

  11. Jeg fikk min i9300 i dag. Men når jeg skal installere ny skjermdriver får jeg bare feilmeldingen:

     

    "The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit."

     

    Skjønner ingenting. Har prøvd å renske ut alt av dell sine drivere med "drivercleaner", samt to forskjellige drivere inkludert den offisielle fra nvidia. Den andre driveren er den fra laptopvideo2go.

  12. Hei!

     

    Jeg lurer fælt på å bestille meg en Dell i9300 da jeg har funnet ut at denne pc`en passer best til mitt bruk. Det jeg lurer på er om jeg kan få bestillt den uten OS hvis jeg ringer f eks en selger istedenfor å bestille over internett? Jeg har windows xp fra før og vil helst ikke betale mer enn jeg trenger.

     

    Noe jeg også lurer på er hvor ofte Dell skifter ut tilbudene sine. (f eks dobbel ram, gratis printer osv.)

     

    Alle svar mottas med takk! :)

×
×
  • Opprett ny...