Gå til innhold

truaim

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av truaim

  1. Hei til alle gamere, har spilt The WarZ nå i ca fjorten dager... De dagene får jeg ikke igjen, det som kunne vært et ganske ok og interessant spill er helt og holdent ødelagt av hacking og cheating. 9 av 10 ganger jeg har dødt i spillet har vært pga juks. Det er så ille at det ikke går en session uten at en som jukser ødelegger, sist nå for en time siden. Jeg fant ut nå at jeg ikke gidder mer og avinstalerer spillet... Nok er f... meg nok.

    • Liker 1
  2. Nå har jeg spilt CS i en uke og må si jeg er veldig imponert. Med den siste patchen er alt stabilt og med så få bugs at jeg ikke blir plaget av det. Jeg likte det første spillet og har spilt det med Oblivion Lost frem til nå, men CS er så veldig mye bedre. Grafikken er så bra som jeg håpte og verdenen er skikkelig gjennomført med tanke på strukturer og det som skal til for og få det til og se ut som noe annet enn bare flate overflater med mønster på.

    Er forbi Limansk i spillet og det er bare rått, ganske vanskelig men så spillbart at jeg gleder meg til det hver kveld. Jeg kjører på en Q6600 og 2900XT, prosessor på 3,2 og skjermkort er på 848, gpu og minne på 1748, har alt på high med AA og det går så det suser på 1680x1050. Dette er ett spill som anbefales på det varmeste, høy gjennspills faktor er det og ettersom du bare lærer første gangen du spiller det.

  3. Du har rett, jeg måtte øke flere spenninger, bla NB-speningen til 1.44v (ifølge everest) for å få det stabilt på 512 FSB. Og det førte til at Maximus ble ganske varmt på NB. Jeg monterte en ekstra vifte som blåser rett på NB og SB, og den ligger på ca 40/44 Idle/Load Nå.

     

    Hvis jeg forstår deg riktige, da kan jeg forsette med dette.

    Det skal gå kjempefint, kjørte 1,6v på mitt Maximus, dog med vannkjøling over lengre tid. Under 50'c på NB er bra.

     

    For det første, senker du temperaturen i cpu'en og dermed motstanden, går strømmen ved en gitt spenning opp. Grunnleggende Ohms lov. Derimot går spenningsfallet over transistoren ned og dermed effekten hver enkelt transistor avgir ned. Det er nok temperaturen som dreper cpu'en, men ikke den temperaturen du får ut i varmesprederen. Er nok fort vesentlig høyere temperatur internt i disse tilfellene. Temp. strupingen i prosessoren er ikke perfekt.

     

    Forøvrig er det temp. sensoren som er feil (muligens bios-instillingene som dikterer avlesningen), ikke programmene. Er en grunn til at de gir samme avlesning nesten alle sammen. ;)

    Hjelper selfølgelig å lese fra riktig sensor og riktig instillinger osv...

    Riktig, og håper ikke at de implementerte "nødbremsene" leser av samme sensor som vi gjør. Men det tviler jeg på, ettersom jeg ikke har hørt om et dødsfall ennå som innebærer Core 2 og midlertidig ekstrem varme.

     

    EDIT: Det jeg egentlig ville frem til i guiden var at omtrent samme hvilken temperatur man har vil prosessoren holde i minst 1-2 år, noe som faktisk er nok for de fleste av oss. Temperaturen påvirker overklokkingen, og lavere temperatur gir veldig ofte høyere overklokk.

     

    Pluss har du en PSU som er ustabil som bare det i spenningene sine så hjelper det lite hva slags hovedkort du har..

    De fleste idag overvurderer strømforsyningsbehovet og har ofte 500w+ på vanlige systemer. Kvaliteten jevnt over idag er god nok på strømforsyninger. Har man derimot en "monsterpc" med crossfire og lignende så har man også ofte over 600w, som også holder til de fleste konfigurasjoner.

     

    Kort sagt så får man neppe ustabile spenninger med mindre strømforsyningen er gammel eller at man overbelaster den. HW.NO har skrevet en fin guide om dette :)

     

    MVH Torstein

     

    Blir jo litt imponert over all snakk om spenninger også klarer du og mene at en kraftig men ustabil PSU ikke har noe og si? Så du mener at så lenge du har et bra HK som er stabilt i sine spenninger ut til cpu og NB så er det ett fett hva slags strøm HK mottar?

  4. Du har ikke lagret noe mer på kortet etter du har lagt inn og prøvet med de recovery programmene, for alle filene er der og kan hentes så lenge du ikke har fylt opp kortet på nytt 90% av tilfellene. Tror faktisk Elkjøp har en tjeneste der de tilbyr slikt. Ibas gjør det men de er veldig veldig dyre, jeg hadde samme problemet og søkte meg frem på nettet og fikk løst mitt problem, det tok litt tid men det gikk.

×
×
  • Opprett ny...