Gå til innhold

JacEr

Medlemmer
  • Innlegg

    4 509
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JacEr

  1. Forhåndskjøpte 50 pakker, har fått 4 pakker ved å utføre quests, og har kjøpt 120 pakker for gull. Mangler allikevel 1 rare, 27 epics og 14 legendaries. Trenger totalt 33300 dust for å crafte det jeg mangler for å bli komplett, har 19-20000. Føler ikke jeg har hat spesielt mye flaks med åpning av pakker, kom vel legendaries ca hver 30. pakke. Skal prøve å holde meg unna å kjøpe flere pakker for penger, men tviler på jeg har viljestyrken.

  2. Noen som har hørt rykter om når " Old Gods" slippes i Europa? Sitter på nesten 14K gull som brenner i lomma. Har også benyttet meg av forhåndsbestillingen og kjøpt 50 pakker, håper å ha komplett sett på utgivelsesdatoen med litt flaks. Det kommer så klart an på hvor mange kort det er i utgivelsen, er ikke sikker på det heller...

  3.  

    Har nettopp dødd ti-tolv ganger til en Assaultron Dominator. En jævel som dualwielder sverd, blir usynlig og skyter laser med hodet. Ble til at jeg la ut et minefelt med 15-20 miner, som sprengte vekk begge beina, en arm og hodet(!) dens. Allikevel kom jævelen kravlende mot meg, dro torsoen etter den ene armen den hadde igjen! Enkelte områder/fiender dette spillet byr på gjør meg svett, hadde jeg visst det jeg vet nå, er det mulig jeg hadde solgt ungejævelen istedenfor å ta ham med hjem til foreldrene!

     

    EDIT: Bruker nå "bare" fire våpen, i motsetning til de 8-10 jeg startet med. Ammo-perken er gull verdt.

    Han Billy? Snakket med han, men har ikke gått for å hjelpe han hjem.

     

    Kanskje bare ditche han? :hmm:

     

    Regner med du må inn i Quincy før eller senere uansett, er vel bare å levere ham trygt hjem. Mulig jeg er feil level, eller bruker feil utrustning, men jeg sleit som et dyr med å kjempe meg gjennom byen, via en politistasjon for et oppdrag for Nick Valentine. Vanskelig å orientere seg, mange legendary fiender og en labyrint av sammenflettede bygninger overalt. Artig, men vanskelig!

  4. Har nettopp dødd ti-tolv ganger til en Assaultron Dominator. En jævel som dualwielder sverd, blir usynlig og skyter laser med hodet. Ble til at jeg la ut et minefelt med 15-20 miner, som sprengte vekk begge beina, en arm og hodet(!) dens. Allikevel kom jævelen kravlende mot meg, dro torsoen etter den ene armen den hadde igjen! Enkelte områder/fiender dette spillet byr på gjør meg svett, hadde jeg visst det jeg vet nå, er det mulig jeg hadde solgt ungejævelen istedenfor å ta ham med hjem til foreldrene!

     

    EDIT: Bruker nå "bare" fire våpen, i motsetning til de 8-10 jeg startet med. Ammo-perken er gull verdt.

  5. denne byplanlegginga begynner å gå meg på nervene.

    har nå 19 stk boende der, men er plutselig 0 matproduksjon, er ingen som bemanner scavenging stasjonen.

    når jeg finner innbyggerne virker det som de bare står å henger bak det ene bygget mitt.

     

    what to do?

    Bybyggingen har gjort at jeg har investert i Primas Game guide som nå er på vei i posten, er litt for dårlig forklart ingame hva man skal gjøre. Bygget noen vegger på et hus feil vei, så tak snapper nå på utsiden av huset , men ikke på over der settlerne faktisk skal bo. Håper det kommer noen skikkelige tutorials på youtube og om ikke så altfor lenge.

  6. Oppdaget en liten bug i spillet ang et av minuteman obj i spillet; skifta fram og tilbake mellom castle og "byen" min, så forsvant mange av fiende mine..  :huh:

     

     

    Forsåvidt sykt low på resurser til at jeg kan bygge ting, umulig og oppdrive, men jeg er ennå bare lvl 11, så det kommer vel.

    Hvordan i alle dager greide du å ta The Castle på bare level 11? Jeg var level 19 og kitet som en tulling med miner, håndgranater og hyppige quicksaves. Døde en 20-30 ganger og var svett i en time etterpå.

    Anyways, min spede begynnelse etter ca 20 timers spill, håper det blir mange flere etterhvert

     

    post-79705-0-07657900-1447613571_thumb.jpg

     

    Har et spørsmål med hensyn til The Castle

     

    På ene veggen ser det ut som en veldig stor dør med pneumatisk åpning og lukking, kommer det noe ut fra denne senere i spillet? Bør jeg verne beboerne mine på noen spesiell måte?

     

     

    EDIT: @SKADI: Det er mye stål i de ødelagte artilleri-greiene på hjørnene oppe på the castle. Også mye trevirke rundtomkring inne i borgen.

  7. Det hjalp jo betraktelig, har faktisk ikke bitt meg merke i de pilene før. Noen som har forslag til fordeling av utstyr i heimen? Har ikke like mange oppbevaringssteder her som i Breezehome i Skyrim, og ønsker å ha faste plasser til legendary-ting, og hvis det er en mulighet for å lagre bobbleheads for seg selv, hadde det vært fantastisk.

  8. Er det bare jeg som syns oppbevaringssystemet/charachter-management er en katastrofe? Er det klin umulig å sortere ut våpen og armour hver fro seg når man skal flytte noe fra person til oppbevaringsboks? Jeg håper det er noe her jeg ikke skjønner, da jeg tar vare på ALT! Skulle gjerne hatt en bedre forklaring på hva som brukes til våpen, hva som brukes til å bygge by, hva som brukes til å lage mat med, og at dette var lettere og sortere ut i menyer. Er det en fornuftig plass og sette fra seg bobbleheadsene slik det var i Fallout 3? Er det noen som har tips til å forenkle charachter-.management for de av oss som samler på så mye dritt at både meg selv og follower er på nippet til overencoumbered etter hver del-quest, og må hurtigreise til Sanctuary for å tømmes hver gang vi ser himmelen?

  9. Har bare spilt et par timer, og mesteparten har gått med til å saumfare de få stedene jeg har vært. Lurer på hvor det er trygt å legge fra seg loot.

     

    Har nettopp blitt venner med Minutemen og fulgt dem tilbake til Sanctuary, er det trygt å lagre ting i huset hvor man kan lage ting? Er det noen måte å reparere/forbedre utstyr ved å kombinere dem som i Fallout 3? Eller er det bare jeg som må levle opp mer for å kunne lage bedre våpenforbedringer?

     

  10. Nettopp, Isbilen! Det er tross alt MINE spill som da selvfølgelig skal ligge klar på MIN PC, hvis det tilfeldigvis skulle falle meg inn å spille noe obskurt en gang.Da må det jo kunne spilles med en gang, og ikke ligge "tilgjengelig på nettet" en plass. Dessuten, har kommet helt til "E" på Elder Scrolls nå, så er sikkert ikke så lenge igjen. Bakerst i et klesskap har jeg en haug med gamle spill på DVD, lurer på om disse virker på Win10....

  11. Gamle disken er begynt å skrante, stoler ikke helt på den. Noen av spillene som ikke ville starte, osv. Aner egentlig ikke hvorfor jeg installerer alle spillene, de første spillene i Assassins Creed- og Tomb Raider-serien kommer sannsynligvis aldri til å bli spilt. Men de kan jo ikke ligge som grå i Library, og hele tiden minne meg på at de ligger der, klar til å spillers, men ikke er lastet ned! Innser at jeg kanskje bør ta en prat med psykolog....

  12. Fikk bygget maskin og installert Win10 og steam i går kveld/natt. Etter å ha lastet ned spill på nytt helt siden da, er den snart ferdig med bokstaven "B" i Steam-biblioteket, og fortsetter alfabetisk. Skulle ønske jeg hadde mer enn 30 Mb/s-linje, og angrer som en hund på impulskjøp på diverse steam-salg. Har heldigvis ikke så mange spill på origin og uplay, dette tar jo evigheter.

  13. Har brukt alfor mye penger på Hearthstone, og kommer til å fortsette å gjøre det. Når ny expansion med pakker kommer, håper jeg å kunne begrense hvor mye penger jeg bruker for å få alle kortene ved å bruke mest mulig gull. Jeg tror du får flere kort per gull når du kjøper pakker, sammenlignet med å bruke samme mengde gull på adventure. Derfor kjøper jeg adventures for penger, og prøver å spare gull til pakker.

  14. Mener de bør gi brukeren mulighet til å velge pakke fra arena/tavern brawl/spec-quest/end of season, istedenfor at den blir random. Rikelig med spillere som har de kortene de ønsker med classic/GvsG, men mangler TGT. Selv gjør jeg stort sett kun dailies i ranked mode for å farme gull og sparer opp til neste expansion som utgis med pakker. Adventure er det mer kostnadseffektivt å bruke penger på, IMO.

×
×
  • Opprett ny...