Gå til innhold

DODweb.org

Medlemmer
  • Innlegg

    263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DODweb.org

  1. "meh".

     

    Fungerte når jeg hadde brukt GGD til å starte installasjonen etter å a deaktiver UAC. Fungerte ikke etter at jeg patchet spillet til 1.02.

     

    Får sende en mail, og bruke 1.01 så lenge. Har prøvd YASU og avinstallering av d-tools men får fremdeles feilmeldinga om CD/DVD, virker som om det vil ha noe spess på plata og ikke at den kicker på programmer.

     

    Noen som vet om en engelsk no-dvd til 1.02?

  2. Har prøvd det jeg fant på GCW, med forskjellige resultat, det fungerte i alle fall ikke.

     

    Har Deamon, skal avinstallere/skjule hvis ikke det jeg prøver nå hjelper - i begynnelsen fikk jeg ikke til å installere via GamersGate Downloader'en, og gjorde det derfor manuelt. Har nå skrudd av UAC, og kommer lengre med GGD....kunne det være så enkelt?

  3. NEI det er ikke snakk om pirat-kopiering.

     

    Har kjøpt spillet på GamersGate og lasta det ned, men får ikke til å kjøre det! Har brent install mappa på DVD og kjører igjennom installasjonen. Første problem er at det ikke blir opprettet noen .exe i spillfolderen - dette lar seg egentlig løse ved å patche til 1.02. Men, når jeg starter spillet kommer det opp og viser timeglass-ikonet til spillet, så får jeg beskjeden "CD/DVD test: Please insert the original ANNO 1701 DVD and re-start the game". Har kranglet med dette i snart 4 timer og begynner å bli smålei... Har reinstallert, ominstallert og avinstallert. Har prøvd det jeg fant av patcher på internet (men de jeg fant var for alt annet en engelsk..?), prøvd å lage/montere .iso, og i det hele tatt alt det tullet man må igjennom når man av en eller annen grunn har et spill uten orginal CD. Noen som har et forslag?

  4. Har prøvd både Settlers VI og Anno 1701 i dag i form av demoer. Har spilt igjennom anno en.. 6-7 ganger, det er et vanvittig addiktivt spill! - spilte Settlers VI en halvtimes tid etter å ha gjort unna tutorialen - "meh" - ALT+F4 - tilbake til Anno. Settlers ser mye bedre ut, og jeg liker den mer kunstneriske byggingen av byer, men spillet fungerte bare ikke for meg når det gjalt UI og mange andre ting.

     

    *edit*

     

    Da var GamersGate $29.99 rikere og harddisken snart 2gb fattigere. *gledeseg*

     

    Takker for at noen fant på å poste en tråd om spillet ^_^

  5. Ja, har lekt litt med RoR de siste dagene og det er morsomt. Man merker at det er tidlig i beta, men joda absolut et stort potensiale. Har ett problem som gjør at det fort blir litt kjedelig; får ikke resten av trucks/objects inn i spillet! Bruker Vista Ultimate 64, og sliter med en sta "read-only" boks -- hver gang jeg prøver å sette folderen med .terrn fila i til å ikke være Read-Only, er den akkurat like skrivebeskytta neste gang jeg sjekker. Fikk et tips om å skru av / på UAC, skal prøve det etterpå. Satt et par timer med Уральский призыв (ural etellerannet), oppgraderinga til Total Drive / UAZ 4x4, og nå med winch, litt flere biler og dekktrykk + mye mer krevende trial baner er det en interesant utfordring - bare å komme til mål....har fremdeles ingen sjangs å komme opp på noen gode plasseringer ^^

     

    Nå skal det spises frokost!

  6. Prøvde 1nsane igjen nå, må si jeg synes UAZ 4x4 virker mange ganger mer realistisk, spesielt på rock climbing og annen "low speed" morro.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=iHW-ralN_Ig

     

    http://4x4game.ru/?action=uaz (uhm, greit å ha russisken i orden her..)

     

    La merke til at det er et Hummer spill fra dem, må sjekke ut det.

     

    Edit:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=WstER-T_3tM trailer/preview/ingame fra Full Drive/Complete Drive 2: Hummer. Altså oppfølgeren til UAZ.

     

    Edit 2:

     

    Ser også ut som de har kommet med en addon, Ural Etellerannet, der du får 3 nye biler, mulighet for å regulere dekktrykk og endelig en fungerende winch!

     

    hehe, har jeg funnet spillet jeg leita etter? ^^

  7. Hei!

     

    Lurte på om det var noen som visste om et rimelig realistisk offroad-spill? Av typen UAZ 4x4 / COA III, men mer realistisk enn UAZ og bedre grafikk en Cabela's. Er ikke interestert i 'racing'.. helst Trial eller noe sånt. Gjerne lastebiler/større kjøretøy! Har Logitech G25 som jeg helst ville brukt.

     

    Mente jeg leste om noe sånt som kom ut i Q1 '08? Kunne ikke finne det igjen :(

  8. Tja, hadde håpa NfS kom seg igjen etter Carbon, men blei skuffa her. Etter en 5-6 forsøk der jeg stort sett dundra inn i ei telefonpåla i 300 + og skrapa opp en støtfanger, evt. traff noen gruskorn og totalvraka var det relativt enkelt å kjøre inn et godt resultat farts/etappe løpet. På "King" 'difficulty'. Grip var egentlig enda mer skuffende, da bilen er så 'imba' i forhold til de andre bilene at du aldri er i fare for å bli truffet, selv etter en uhelding snurr eller et ufrivillig møte med en betong-kant. Vant første løpet på King med en 10-15 sekunder å gå på etter en 'dårlig' runde. Da det heller ikke er noen mulighet til å prøve den nye "kjempeforbedra" autosculptinga eller annen styling/tuning synes jeg hele demoen var laber underholding i 15 minutter...kan hende jeg prøver fullversjonen en gang, med tviler. Dette er første gangen en NfS demo har fått meg til å miste absolutt all interesse for spillet.

     

    Kjørte alt på maks på en maskin som i utgangspunktet er godt over 2 år gammel, bortsett fra et 8800GTS640 og en Opteron 165 (2.8GHz) og brukte G25 (uten drivere, da Vista ikke hadde lyst, slik at jeg ikke fikk clutch og manuelle gir).

     

    :(

  9. Muh, så etterpå at du skrev at du ikke ville ha brukt. For noe nytt må fort du opp i en 6000 for en maskin med wlan.

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Vurdert å kjøpe brukt? Da kan du fint komme ned til (og under) 2000 for en helt grei maskin. Finn og QXL er fine steder å lete. Kjøper du fra en butikk burde du også få med en brukt-garanti (Forsempel 3 måneder) og skjer det noe før det blir maskinen reparert eller erstattet kostnadsfritt.
  10. du kan alltids laste ned en versjon [ Windows XP ] også, om du finner riktig versjon og en uten nå kødd, men det er vel strengt tatt ikke lovlig å laste ned slikt uansett, tror jeg. men jeg er ikke noe juridisk geni, og heller ikke så moralsk av meg. jeg sier det nå bare fordi de er så nøye på sånt på forumet :p

    7842399[/snapback]

     

    Det skal faktisk være fullstendig lovlig, da du kjøper bruker-retten (lisensnøkkelen) til Windows XP, og ikke selve koden/plata. Så lenge du kan vise gyldig lisens er det tillatt å anskaffe cd image. Det er noen gråsoner når det gjelder torrents (da du ikke vet om de du laster opp til også har lisens) og ved endrede images (der brukere har endret innholdet i forhold til der Microsoft leverte, da dette jo er ulovlig og går imot EULAer og det som er. Og keygens og lignende er jo også ulovlig. Hvor mange som gidder å løfte en finger for å opprettholde slike regler kan jo være en annen diskusjon, et annet sted.)

     

    Vil ikke si at jeg har rett og alt annet er feil, men det er altså det som er policyen der jeg jobber. Har fått beskjed om at det er bekreftet fra M$ Norge.

     

     

    Uansett. Lenge siden jeg var her nå. Har egentlig hatt lite problemer med A6Ja'en min. Etter over 1 år med opptil veldig aktiv bruk;

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    10-talls flyturer med RyanAir og Norwegian som håndbagasje. -15c i bare Asus-baggen på fjellet in en time...nei det var ikke en god ide, ei heller planlagt...men etter å ha børsta av snøen funka den fint..... *mange* timer i passasjersetet på typiske norske landeveier i amerikansk 4hjulstrekker..hardisken her er seiglivet. (orginal 4200rpm 80gb). Noen knall og fall, med og uten bag, på diverse underlag. Mange sene måltid med tilsvarende smulelag... i det store og det vide og det brede, et hardt liv for en liten maskin. Den er nesten alltid på, på 220v, med batteri i. På "Super Performance". Er altså stort sett en desktop-replacement når den ikke er med på tur. Har spilt MYE på den (WoW og SWG stort sett) og når jeg ikke spiller går det i ICQ/MSN/Skype. Altså mye bruk av tastaturet.

     

    Ting jeg merker:

    Space tasten er blankslitt og reagerer ikke på trykk på den ytterste høyre centimeteren. Noen andre knapper har krangla litt men de har gitt seg (smuler regner jeg med).

     

    Har hatt noe trøbbel med web-kameraet. Måtte en stund reinstallere driverene hver 5-6 time med bruk (og det går til tider my mer enn det / samtale...gode venner har mye å snakke om ;) ) Husker ikke når dette ga seg, mulig jeg reinstallerte XP. Hatt det en gang etter det men ikke mer.

     

    3 av plastikk-rillene ved utløpet til kjøleren har knekt av. Plastikkfaktoren generelt over er litt tynn.

     

    Skjermen virker litt lealøs. Ikke ille, men den har vel en ca 2 cm vandring (toppen) hvis jeg vipper rolig frem og tilbake på maskinen. I tillegg kan jeg nevne noe slapphet mellom de forskjellige plastikkdelene skjermen er laget av. Ikke noe store greier, men nok til at det kommer en knirkelyd hvis jeg klemmer forsiktig.

     

    Varme. Stort sett ikke ubehagelig varm. Har aldri brent meg. Men den blir varm nok til at limet til de forskjellige gummilistene og knottene 'smelter' slik at de fort forsvinner. Mangler de fleste under, og de på siden av tastaturet sitter ofte igjen i håndleddet etter noen timer med bruk.

    I går merket jeg at den var betydelig varmere enn elleres. Hele venste hjørne (vifteutgang) var veldig varmt og varmen spredde seg opp i skjermen. La da merke til at NB Probe (som vandligvis syns det er fryktelig skummelt at partisjonene mine er nesten fulle..) nå sa at status var "kritisk", da jeg åpnet den sa den CPU temp var "kritisk" men hadde ikke lyst til å si hvor mange grader. Kjørte maskinen ned til Office/quiet med Power4Gear og det ga seg rimelig fort. Vet ikke hva som kunne ha forårsaket dette, kjørte bare skype med video begge veier (sort sett ca. 40% belastning på begge kjerner).

     

    Batteriet er slitent. Men det er ikke noe jeg vil klage på, det er et resultat av bruksmetode. Holder nå ca. 1 time.

     

    Malingen begynner rolig å forsvinne på utsatte steder. Hele kanten rundt ved keyboardet og fronten er nå stort sett svart. 3 svarte merker avslører hvor håndleddene ligger ved chatting/spilling. Lokket er noe ripete og slitt. Dekslet under harddisken blir stadig blankere.

     

    Plastikk-dekslet som holder fast skjermen i 'midten' har knekt/sprekt rundt den ene skruen som holder det fast. (Men har ikke ført til noe løshet)

     

    Maskinen i seg selv er også litt "vridbar". Fellesnevneren for nesten alt jeg har nevnt er plastikk. Med det maskinen har vert igjennom tror jeg ikke man kan forvente mer av det som var en toppmodell til 12'000 for ett år siden. Har kjent på Lenovo'en til mor, som er nesten bare metall, og tror nok jeg går for det neste gang. (Vurderer ASUS V1Jp, evt. med externt grafikkort. Men blir nok ett års tid til og kommer vel noe nytt innen den tid).

     

    Alt i alt er jeg fornøyd med maskinen. Den har vert en pålitelig turkammerat, underholdningsmaskin og DTR. Pris og bruk tatt i betraktning synes jeg den har holdt seg bra. Kan anbefales til andre som vil ha god ytelse til en grei pris.

  11. Hei.

     

    Har fått tak i en Lenovo Thinkpad R60e som skole/internettmaskin til mor.

    Er egentlig veldig fornøyd med maskinen. Den virker veldig solid, skjermen er 'helt grei' (med tanke på dårlig syn hos hovedbruker holder 1024x768 lenge), godt tastatur, stillegående og rimelig grei batteritid. Eneste minus er musa, den lille gummisaken har en tendens til å "vandre" litt innimellom.

     

    Det jeg lurer på:

     

    CPU: Ifølge annonse(og maskinen) skal det være en 1.66GHz Core Duo T2300. Har selv samme i min egen Asus A6Ja-Q011H, og der gjør den en veldig god jobb. Men Lenovoen virker direkte treg :hmm: Gikk inn i "system" i kontrollpanel så jeg så prosessorhastighet; den rapporterte 980MHz. Stilte "power mode" elns til Max Ytelse. Brightness gikk opp men fremdeles 980MHz. Ikke noe viftestøy. Lasta ned CPU-z, den sa også 980. Gikk inn i instillinger for power mode og tvang den fra uhm "Self adjusting" til "Full power" på både CPU hastighet og vifte hastighet. CPU-z sa nå ~998MHz. Lasta ned og kjørte SuperPI på 32M for å se om hastighet gikk opp ved tung last, maskinen ble merkbart tregere og CPU-z sa fremdeles 998.

     

    Hva gjør jeg feil?

     

    Men. Selv 2x1GHz burde være nok til å dra rundt XP (mener jeg kjørte det på min 800 Duron en gang i tiden og kjørte diverse spill på det). Lenovo'en har bare 512MB ram, og deler noe av dette med grafikkdelen. Hvor ser jeg hvor mye som er delt? Burde jeg merke tydelig forbedring ved å sette inn en 512 brikke til? (Asus'en hadde også bare 512MB orginalt, men satte inn en 1GB så fort at jeg ikke kan sammenligne.)

     

     

    Hm, hvafornoe annet. Jo. Det står at det følger med Stand-Alone lisens til noen Lotus programmer. Tror jeg har funnet lisensen (en nummer/tegn rekke på baksiden av noe reklame) men kan ikke finne noen CD, URL som virker eller noe på harddisken. Vil gjerne ha et 'lovlig' textbehandlingsprogram på PC'n og Office blir i dyreste laget. Har lastet ned OpenOffice og det ser helt greit ut, men har ikke norsk ordliste. Kan jeg finne det noe sted?

     

     

    Urm.. ah ja. Batteri. Har selv ikke vert spesielt flink med å ta vare på batteriet mitt og det merkes (kanskje 50% levetid nå i forhold til orginalt, litt over 2 timer da, ca 1 time nå.) Ettersom hun skal bruke den på skole og tog (pendling) frem og tilbake, opptil en del timer, vil jeg at hennes batteri skal vare en del lengre. Har ikke kjørt maskinen mye, bare nok til å lade opp batteriet helt, deretter kjørte den på batteriet i noen timer (til ca 75%). Etter det har jeg bare brukt den på strøm, uten batteri i maskinen. Kan noen peke meg i rettning av en god forklaring på ideèlt batterihold?

    Har hørt at hovedproblemet er varme...og når CPU'en ikke vil ta i blir det ikke varmt heller ^^

     

    Ja ja, tror jeg fikk med alt. Joda, jeg vet at google er min venn men har kjørt meg fast der noen ganger nå. Håpet noen her kunne svare eller peke meg i riktig retning av svaret. Håper det ikke var for mange skrvieleifer, må innrømme det var lenge siden jeg skrev noe lengre enn en sms på norsk...er fanget på en tysk PvP server....WoW 4 teh win!

     

    :w00t:

     

    wow I feel like such a n0b... :blush:

  12. Var det da opp og avgjort at Reef gitar-settet til Elkjøp ikke var noe å satse på? ^^

     

    Er selv helt fersk når det gjelder gitarer, er egentlig bare en unormalt langvarig lyst til å gjøre ett impulskjøp som gjør at jeg spør.

     

    Jeg har ikke noen planer om å bli den nye noen-som-helst-som-spiller-gitar-og-er-kjent, kunne bare tenkt meg noe å dra frem nå og da og lage litt lyd med.. stort sett for meg selv. (Bor litt kjipt når det gjelder lyd, alt som ikke kan gå gjennom hodetelefoner er stort sett uaktuelt...derfor elgitar ;) )

     

    Trenger altså ikke noe fryktelig avansert eller solid. Prisen er egentlig grei, men kan ikke gå over. Kjenner jeg meg selv rett blir den vel brukt i noen måneder, så kommer det en ny interesse... er bare sånn det er.

     

    Vet alt om kundeservice på elkjøp, men er stort sett dum nok til å slå til på tilbud som ser greie ut, og har utrolig nok vert heldig hittil.

  13. Fikk min 165 fra komplett på søndag, nå tusler og går den på 3.0GHz :w00t: (9x334, 1.5V). Ligger på ca. 40 idle / 50 load med den Zalman LED vifta som er nevnt på sia. Vannkjøling er planlagt over jul ;)

     

    Er ikke noen overklokkningsekspert, så jeg tviler på at jeg har hentet ut allt jeg kan. Er en del å gå på, både på volt og multiplier. Var egentlig ganske fornøyd med 3.0, og syns den blir akkurat varm nok allerede.

     

    Uansett; tydelig forskjell fra den gamle 3200+ Venice'n ^^

     

    Ellers kjører jeg med et ASUS A8N-SLi Premium, et sett med Corsair TWINX 1GB brikker, og et aldrende 7800GTX-256.

     

    Syns det er et godt kjøp med tanke på prisen jeg, i forhold til det du evt. må legge i et nytt AM2 hovedkort og DDR2 minne.

  14. *edit* plutselig mens jeg var på jobben så det ut til at asus oppdaterte sidene sine, i alle fall driverbiblioteket til A6Ja. Kom opp enhel haug med utilities og drive og what not.

     

    Og jeg kom forbi der den stoppa i dos og forlangte driver-cd'n...vedå reboote uten CDn i...

     

    da installerte den bare windows som normalt og jeg lasta inn drivere for harde livet manuelt. Ble en del warnings og feilmeldinger, men nå ligger jeg her med en fullt fungernede A6Ja :)

     

    Det er allikevell utrolig stress å måtte gjøre det på den måten... men men.. den funker :)

  15. Kommer ikke videre med installasjonen uten fila "Y:\I386\RECOVERY.DAT"

     

    Og hvor finner jeg resten av driverne, de som ikke ligger på asus' sider?

    La inn XP Pro SP2 mens jeg venta på recovery-cd'ne, og mangla en god del drivere (Power4Gear, mailcheck, lyd, chipset osv.)

     

    SKal se på jobben om vi har noen A6000 maskiner inne, kanskje platene går om hverandre..

  16. sliter med bluetoothen selv.. funker fett å sende bilder fra W810i'n men det er plent umulig å koble den til som en com-port (for EDGE).

     

    *shrug* bruker USB

     

     

     

    Men sliter litt her.. holder på å recovere maskinen.. funka fett det, fikk akkurat nye recovery-CD'er fra ASUS (med engelsk XP, WEEEE) men nå står den å blinker her.. "Please insert Driver CD..."

     

    Tja.. hvor nå den har måttet blitt lagt henne er det ingen som vet. Og jeg har spørt alle som har vert her... er hakket før jeg tar en totallopprydning her inne nå...

     

    Hvor stor er driver-CD'n? Mente å huske at det ikke var snakk om så alt for mange MB. Tviler på at det ligger noen .ISO ute til akkurat dette og ASUS' download er vel kanskje ikke den mest innholdsrike databasen..

     

    Kunne noen ha giddi å funnet ut hvor stor plata er, og evt. lasta den opp til meg eller noe sånt, hvis det ikke er snakk om alt for mye data? (PM for evt. FTP access)

     

     

     

     

    *edit*

    Leste litt tilbake da det er en liten stund siden jeg var her sist.

     

    Kjører wow, bf2 og alt annet i 1280x800, det meste på fult, AA stilt ned. Funker helt greit. (Q011p m/1,5GB 533 ram)

     

     

    Det med skjermbeskytteren er litt merkelig, jeg hadde aldri problemer med det når jeg fikk maskinen, men når jeg brukte ettersendte asus recovery-CD'er så begynte det. ASUS screensaver saken kom på hver gang jeg skiftat Power Mode. I alle fall frem til jeg sletta screensaveren..

     

     

    Og det var snakk om CD og installasjon..

    De platene du får fra ASUS legger inn windows på FAT32. Og alle de fine ekstraprogrammene... Du *kan* konvertere til NTFS men det blir TREGT. Og 4200 disken er treg nok fra før...

     

    Har prøvd med en titalls WinXP pro plater, ingen har godtatt lisensen. Overhørte en kunda snakke med en annen tekniker på jobben for en stund siden, og svaret da var at keyen kun går til en spesiell "ASUS-branded" winxp-pro versjon.

  17. Da det ser ut som de jeg har synger på siste verset får jeg vel skifte dem... men hva skal jeg ha?

     

    Stoppa på et lokalt verksted og spurte der, de snakka om noe merkeplugger til en ca. 2000,- tilsammen :cry: - har bare hatt bensin hittil , da blir det jo fort en 200,- tilsammen for 8 plugger ;)

     

    Min far anbefalte en annen type enn den verkstedmannen gjorde, en 4-bosktavers forkortelse av noe slag.. BERU tror jeg.

     

    Er i alle fall snakk om en vandlig GM 6,2L Diesel.

     

    Anbefalninger på type, pris og evt. webshop?

  18. Funker bra til multitasking så vidt jeg vet, jeg kjører i alle fall stadig flere litt tyngre spill/programmer samtidig uten at ting går seint. Angående garanti... har man ikke 5 års reklamasjonsrett via forbrukerkjøpsloven uansett? Greia med asus er vel i tilfelle at man må sende maskinen til nederland for service = tar fort litt tid.

     

     

    Og Asus Live Updaten min har aldri finni noe å oppdatere...

     

    Og angående den samletråden: Den ble stengt av en eller annen uforklarlig grunn. Men den hadde i allefall all fornuftig informasjon vi kom frem til i denne tråden på sin første side, og brukeren som hadde første posten var en aktiv bruker som gjerne oppdaterte den stadig vekk.

×
×
  • Opprett ny...