Gå til innhold

Zerqent

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zerqent

  1.  

     
    Det finnes flere eksempler på utviklere som har tillatt modifikasjoner. Half life-CS er vel det fremste eksemplet på det. Jeg kommer ikke på at noen har tillatt "remakes". Senest i går stengte jo Blizzard en "vanilla"-server (kan ses på som en remake). Jeg tror ikke det er vanlig å tillate det

     

     

    CS var en mod, som ikke stjal fra noe annet. Half Life støttet tidlig mods, og CS krevde en gyldig HL-nøkkel for å få spilt det online... Blir absolutt ikke det samme..

     

    Finnes noen gratis retro remakes der ute, Wings of Fury, Street Roads etc som sikkert får leve fint... men det er vel heller fordi ingen bryr seg, Zelda er fortsatt i salg gjennom VC så da blir det noe helt annet.

  2. Jeg går ut fra det er patenter implementert på CD-I de da referer til... Eller en av andre revlusjonerende Phillips-produkter...

     

    "trådlause apparat som kan styre andre apparat"... Som fjernkontroll?

     

    "rørslekontroll"... Som Powerglove og Sega Activator... Eller så har de kanskje et mer granulert patent ala "the ability to remote control something by the means of shaking and bluetooth"

     

    EDIT: Her er patentene om noen er interessert:

     

    http://www.google.no/patents/US6285379

  3. Popularitet på konsoller i dag handler veldig lite om maskinkraft, hva som er innovativt eller rehash av gammelt... Folk som leser her tar kanskje et fornuftig valg basert på hva som er den kraftigste konsollen, eller den som har det beste spillbiblioteket, eller den som trolig vil få det beste spillbiblioteket.... Men, husk at "normale folk" er de som kjøper flest konsoller og spill. De kjøper det som er "trendy", det som andre har, og hva som er trendy er baserer seg på mange ting...

     

    Jeg likte Game Theory sin analyse, til og med underholdende å se på

    Del 1:
    Del 2:
    Del 3:
  4. Det teiteste med dette er jo at Nintendo faktisk er den eneste som leverer tilbakekompatibilitet med forrige generasjon... og det burde jo ha vært et signal på at de ønsker at folk fortsatt skal spille den gamle katalogen.

     

    Nå skal jeg dog si at selv om jeg er en overivrig Wii-spiller er vel Mario Kart det eneste jeg noengang har spilt online.

  5. Bare spilt spillet 2 timer så langt, men liker hva jeg ser.

     

    Mitt personlig største problem er med den tida som går, når jeg spiller et FF-spill vil jeg helst ta meg god tid, utforske og gjøre _alt_ (iallfall alt jeg gidder) i spillet.. Liker ikke at de endrer greia med å pushe meg framover istedenfor.

     

    I tillegg synes jeg at det refereres til "Gud" er litt rart, mtp på at det finnes flere (Etro ble nevnt i forrige spill), kunne de ikke bare kalt ham med navnet hele tiden?

  6.  

     

    Tilt i Oslo er å anbefale!

    Det er en arkade som finnes enda?

    Må huske det hvis jeg noengang er i Oslo igjen.

    Tilt er en bar med en rekke arkademaskiner :)

     

     

    De har vel kun 2/3? (Var der sist i sommer)...

    - 1 emulatormaskin med Hyperspin-frontend (velg mellom 20+ spill)

    - 1 maskin som bytter automagisk mellom flere spill, usikker hva det er (NeoGeo?)

    - Div 'coktailbord' med diverse spill på

     

    Ellers en god del flipperspill og Shuffleboard for de som liker det analoge.

     

    EDIT: Og mye god øl! =)

     

    Oslo Pinheads (klubb med lokale på Dal) er vel kanskje det nærmeste man kommer en arkade i dag. Har ikke vært borti dem selv, men ser imponerende ut på hjemmesiden deres iallfall =)

     

     

    Ellers har type Liseberg en "arkade", kanskje man finner dem i flere andre større fornøyelsesparker også?

  7. Hadde en shareware verson av Terminal Velocity tilbake i 95, jeg var svært imponert over grafikken husker jeg. Ellers ser jeg ingen grunn til å sørge over bortgangen.

     

    Ditto. Terminal Velocity er vel det heftigste grafikksjokket jeg noengang har fått :p Kom fra 386 uten lyd til Terminal Velocity på Pentium 166 med større skjerm og sound blaster kort, vil aldri bli så imponert igjen

×
×
  • Opprett ny...