Gå til innhold

Autopsy

Medlemmer
  • Innlegg

    343
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Autopsy

  1. Hei

     

    Vi er en gruppe med studenter fra NTNU som gjennomfører en spørreundersøkelse i forbindelse med faget TIØ4165 Markedsføringsledelse. Vi er interessert i å kartlegge musikkvaner i Norge med den hensikt å finne ut mer om potensialet for trådløs musikk og streaming i Norge. Som deltaker i undersøkelsen er du med i trekningen av et Sonosanlegg :)

     

    Undersøkelsen tar ca. 10 min. Håper dere er villige til å delta. Undersøkelsen finner du her:

     

    https://survey.svt.ntnu.no/TakeSurvey.aspx?SurveyID=m61Jn76

     

    Har du ellers spørsmål eller kommentarer, bare post de under her.

     

    Alle svar er anonyme og opplysningene vil bli behandlet konfidensielt. For å delta i trekningen må du skrive inn e-posten din i slutten av undersøkelsen. E-postadressen vil ikke knyttes mot svarene dine. Vinneren velges vilkårlig ved undersøkelsens slutt og blir kontaktet på e-post.

     

    På forhånd tusen takk.

  2. Skal kjøpe ny laptop før nyttår. Skal bruke den som HTPC og skole-PC. Synes 13 tommer er perfekt størrelse. Har til nå brukt en Dell XPS M1330 og er meget fornøyd med både pcen og support. Vurderer derfor å kjøpe etterfølgeren til denne, nemlig Studio XPS 13. Hvilke alternativer finnes?

     

    Vil ha WLED-skjerm, HDMI-ut, e-SATA.

     

    På forhånd takk for innspill og tips. :)

  3. Jeg går maskin (eller Produktutvikling og produksjon - PuP som det egentlig heter) og er sinnsykt fornøyd med det. Vi driver en del med 3d-modellering osv, hovedsaklig i Siemens UGS NX, og i den forbindelse har jeg et spørsmål til de mer datakyndige brukerne i denne tråden. Jeg tenker på å oppgradere min stasjonære PC og lurer på om det er noen vits i å kjøpe seg et sånt CAD/CAM skjermkort..? Prisen varierer fra 1000 spenn til over 30, og kortene kan slik jeg forstår det ikke brukes til stort annet akkurat CAD (dvs de fungerer dårlig i spill feks). Er det noen som har erfaring med CAD og kan fortelle meg om jeg vil ha glede av å investere i et sånt kort? Og hvis jeg skulle ha lyst til å spille spill på PCen min, kan jeg da ha et CAD-kort og et "vanlig" skjermkort..? Har egentlig aldri tid til å spille nå som jeg studerer, så ekke så jævla viktig men.

  4. For all del, IKKE kjøp/lei/inngå avtale om noe som helst før du har sett hybelen.. Var innom en hybel i Elgesetergt XX på vegne av en kompis som bor i Oslo. Vi reagerte begge på hvor billig leien var (ca. 4000) så jeg tok turen innom i går for å se. Makan til shabby greier ass. Antydning til fuktskader og ganske spesiell lukt..

     

    Så det kan nok være risky business å gjøre noe mtp boplass uten å ha sett stedet først.

     

    Bare mine tanker om den saken.

     

    Bare se på dette flotte badet...

    post-79637-1218126503_thumb.jpg

  5. Jeg er på gruppe 7 (PuP). Veldig fornøyd med stud.ass.'ene mine hvertfall :). Forstår jo alt av "bevis" og eksempler på forelesninga, men synes mange av oppgavene er ganske vanskelige ja. Mange av oppgavene krever jo spesielle knep eller at "du ser" spesielle sammenhenger. Hadde gjort seg med løsningsforslag og ikke bare fasit på oppgavene også... Men men, det skal vel gå greit 8-)

  6. Potitius: Fikk mail om mattekurset i dag.

     

    Hei,

     

    Velkommen til oppfriskningskurset på mandag!

     

    Her er et par praktiske detaljer:

    - Ta med skrivesaker

    - Liste over gruppene til øvingene er lagt ut på nettsiden, sjekk gjerne

    hvilken gruppe du skal være på (nummeret)

    http://www.math.ntnu.no/emner/oppfrisk/2008/Grupper.pdf

    - Dere kan ta med matematikkbøkene fra vidergående hvis dere har dem, men det er ikke nødvendig.

    - Øvingene vil bli delt ut

     

    Vi sees mandag kl 9!

     

    Mvh Marte Hatlo :-)

     

    PS. For dere som ikke kan møte første dagen, anbefaler jeg å ta en titt på lysarkene og øvingen 1 (begge deler finnes på nettsiden).

  7. Hvilke erfaringer har folk med fadderuka? Havner man fort utenfor hvis man ikke er fylt 20? Kommer rett fra VGS og er altså 89'er. Hvordan har folk ellers opplevd å komme rett fra VGS? Sliter man mer enn andre? (faglig/sosial)

    Skal forresten gå PuP. Kanskje mye spm på en gang, men dere skjønner nok hvor jeg vil hen..

    Ganske mange som kommer rett fra VGS, så det er ikke noe problem. Det meste foregår hjemme hos folk eller på Samfundet, evt. ute i parker om det er bra vær.

    Godt å høre :) Gleder meg faktisk litt til studiestart!

  8. Kan-noen-vær-så-snill-å-hjelpe-meg?Jeg-er-håpløs-på-sånne-ting!Kan-ikke-lage-meg-bruker-på-studentweb-før-jeg-har-betalt-semesteravgift..Så-hvordan-betaler-jeg-den?Jeg-har-allerede-søkt-på-lån/stipend...Må-jeg-gjøre-det-på-nytt-nå?

     

    Dersom du slutter å bruke bindestrek i stedet for mellomrom så vil kanskje noen ta deg seriøst og svare på spørsmålet ditt. Personlig vet jeg ikke.

  9. Noen som vet om det mattekurset man kan ta fra den 4.? eller enda bedre, som har erfaring fra tidligere år. Virker fristende å ha ferie en ekstra uke... Men litt seriøst, er det så lett som det ser ut til om man ser på fjordårets lysark. De ser ut som om de går gjennom det man må kunne for å ligge på en svak 4er, og da alle som starter på noen som helst siv.ing linje må ha det eller bedre så skjønner jeg ingen ting.

     

     

    oog, kanskje dumt spørsmål, men hvordan er det med formelsamling på eksamner og slikt? Jeg er ikke akurat noen puggekonge så om jeg skal huske alle sum- og differansereglene så sitter jeg godt i det.

     

    Du må huske at dette kurset primært er for folk som har hatt et friår, vært i millitæret el. Altså hvis du kommer rett fra VGS med greie karakterer bør du være godt rustet slik jeg har forstått det. Jeg kommer rett fra VGS, men har likevel tenkt å delta på kurset, rett og slett fordi jeg alltid har vært lat når det kommer til matte og trenger oppfriskning.

     

    MERK!!!: Dette er et frivillig oppfriskningskurs, og kun stoff fra 2MX og 3MX vil bli presentert. Du må selv vurdere om dette er relevant for deg. Dersom du føler at du behersker stoffet godt, vil kanskje kurset føles bortkastet.
  10. MyoK: Når det gjelder fremtidsutstikter kan jeg ikke si noe spesifikt ang. ditt llinjevalg, men jeg sitter i alle fall med det inntrykket at de fleste med ingeniørutdanning får seg jobb ganske lett. Det faktisk såkalte "bed.pres" (bedriftspresentasjoner) hele tiden, hvor folk fra ulike bedrifter kommer til Gløs for å lokke til seg studenter. Er heller ikke uvanlig at studenter blit invitert ut på gratis pizza og øl av div bedrifter.. Men, nå har det jo vært oppgangstider og relativt lett å få seg jobb og mye tyder på at dette er i ferd med å forandre seg. Men som sagt er du uansett ganske godt rustet med en ingeniøriutdanning ;)

  11. Har takket ja til plass på Produksjon og produktutvikling :w00t: Står på venteliste på indøk, men der kommer jeg aldri inn uansett. Får evt bytte senere, men tror PuP blir bra :) Gleder meg til fadderuka!

    Gratulerer. Jeg skal ikke være fadder selv, men kjenner mange av de som skal være. Greie folk. Kanskje treffes vi på et eller annet faddervors ;)

     

    Hyggelig :) Får satse på det.

     

    Dersom noen ikke finner et sted å bo i det hele tatt får dere bare sende meg en PM så skal dere få sove på sofaen min. Noen dager i alle fall. ;)

×
×
  • Opprett ny...