Gå til innhold

burpen

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av burpen

  1. Jeg har ingen problemer med IRNV, digger dermiot at den er der.

    Jeg bruker den ikke selv, holder meg til red dot.

     

    Ved bruk av IRNV, slipper vi mange folk som ligger og camper i busker og kratt. Ser kun fordeler med den.

     

     

    Som sagt, jeg bruker ikke IRNV og ligger somregel på toppen av listen, selv om poeng ikke er alt!

     

    Jeg håper de beholder den som den er.

  2. Når kommer expansion pack på PS3 ut?

     

    En uke før den kommer ut for de andre...

    Og når er det?

     

    Nærmere forklart, vil det være: PC dato substrahert med 7 dager= playstation dato. Det som er veldig viktig å tenke på, er overganger mellom månedene. Hvis det er overgangen mellom november/desember, så vil du ikke få negative desemberdager. Tilsvarende vil du heller ikke få større desemberdager enn 31, hvis det er overgangen mellom desember og januar. Eksempel: PC dato=14. desember gir regnestykket: 14.des substrahert med 7 dager=7.des playstation dato. MEN!: PC dato=6.desember gir regnestykket 6.des - 7 dager = -1.desember. <-- Denne datoen finnes jo ikke! Som sagt tidligere, så er overgangen mellom november og desember ett spesialtilfelle. Så da må du tenke hvor mange dager det er i november, og substraherer disse med restdagene. Altså 30 dager i november, gir regnestykket 30-1=29. november. Som du ser, så blir ikke minus og minus pluss i dette spesialtilfellet. Jeg har også antatt at 0.desember finnes, for å få -1.desember.

     

    Alternativt kan du ta fram en kalender, og bla deg 1 uke tilbake i tid fra PC-dato...

     

    Lykke til!

    • Liker 2
  3. Okei, recap av dagens siste runde: BF uten squad er så og si umulig, å halvparten av alle spillerne er K/D-horer eller lone wolves.

     

    Har du en gjeng på 5 som skal spille ilag, blir ALLTID en utelatt, idag meg. Det endte med at ingen hørte meg på VT engang, for jeg var ikke en del av den "gjengen" som spilte sammen.

     

    HVORFOR er det så små squads? Å hatt 6 eller 8 er like greit, det er jo ingen som tvinger deg til å være fulle 6 eller 8 stk for å være en fullt fungerende squad heller.

     

    Enig i at det burde være 6 manns squad. Problemet er at det er mulighet å spawne på alle, i motsetning til BF2, der det kun var mulig å spawne på squadleader. Derfor vil en 6 manns squad i BF3 (som samarbeider) være ekstremt vanskelig å ta helt ut, slik som systemet er lagt opp. Jeg tipper det er grunnen til 4-manns squad.

     

    Ellers er jeg litt uenig i IRNV siktet. Jeg mener det må være en del av spillet, eller så er det alt for mange som bare ligger i busker og kratt og camper. Når alltid noen har IRNV siktet, så slipper man denne problematikken. Selv har jeg prøvd IRNV siktet i 1 min på beaten. Jeg bruker kun red dot, og har aldri hatt problemer med at jeg blir eid av noen med IRNV. Bare å holde seg i bevegelse hele tiden :thumbup:

  4. Corsair Vengeance™ DDR3 1600MHz 16GB CL9, Low Vengeance Heatspreader

     

    2 sett med 2 brikker vil som regel fungere, men det er ingen 100% garanti for at de klarer det, på den frekvens og med de timings de er spesifisert for.

    Det er egentlig akkurat samme brikkene, men kjøper du et sett med 4 brikker, er de valgt ut og testet for å være sikker på at de passer sammmen.

     

     

    Hei jeg kjøpe disse Low Profile 16GB brikkene, men nå er spørsmålet om passer de til / eller får en noe ekstra ut av de hvis de er av type: Intel Sandy Bridge ?

     

    Nå har ikke jeg veldig mye peiling, men jeg tror ikke at det er noe forskjell på disse, med unntak av merket. Begge passer jo til Intel sandy bridge...Samme timing. Så du kan bare bruke de du har kjøpt.

  5. Hei. Jeg har samme kjøler, CPU og hovedkort som trådstarter.

    Jeg kjøpte først disse rambrikken:

    CORSAIR 8GB DDR3 VENGEANCE PC3-12800 1600MHZ CL9 (2X4GB)

    Men så fant jeg ut av at de var for store til kjøleren, så da bestilte jeg nye LP (Low profile) brikker som passer:

    CORSAIR 8GB DDR3 VENGEANCE LP PC3-12800 1600MHZ CL9 (2X4GB)

     

    Så nå er mine 3 spørsmål:

     

    1. Vil være plass til Low Profile (LP) brikkene innerst mot CPU'en, og så vanlig størrelse lengst ute?

    2. Vil dette la seg gjøre mtp å velge forskellige slots etc? (Altså at LP brikkene vil være ved siden av hverandre i de to nærmeste slotene?)

    3. Kan jeg åpne de vanlige rambrikkene og prøve og hvis ikke de passer/ikke det funker, kan jeg bruke angrefristen, pakke dem ned og sende dem i retur?

  6. Dustin sendte i dag avgårde pakken min, som inneholder samtlige av de fire komponentene du lister opp der. Ble tipset her på forumet om å kjøpe akkurat de samme brikkene for å få plass til CPU-kjøleren. Så jeg regner med det er plass, hvis ikke kan jeg sikkert si ifra om to-fire dager... :p

     

    Hehe. Ut ifra det som skroll svarer, har vi altså da kjøpt feil. Jeg får bestille nye low profile brikker da...

  7. Hei.

    Jeg har fått med meg at det kan være problemer med plass til rambrikke med denne kjøleren.

     

    Jeg har akkurat kjøpt meg:

     

    INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155

    ASUS P8Z68-V PRO Z68 S-1155 ATX

    CORSAIR 8GB DDR3 VENGEANCE PC3-12800 1600MHZ CL9

    NOCTUA NH-D14

     

    Er det noen som vet om jeg får plass til rambrikkene?

    (Towere mitt er stort, så det skal ikke være noe problem...)

  8. Støtter forslaget om ikke å ha 40mm i ammo boksene.

     

     

    Noen forslag.

     

    -Færre granater.

    -Lenger reload.

    -Lengre tid for resupply.

     

    Gjerne alle. Men synes det blir litt for drøyt å ikke kunne resupplye i det hele tatt.

     

    Hvorfor ikke bare lage 40mm som i BF2? Der var det ikke noe problem (etter noen patcher, vel og merke). Syntes det fungerte veldig bra der. Trenger ikke finne opp kruttet gang på gang :)

  9. Hei.

    Jeg hadde samme problemet. Det er visstnok viktig å regisrere spill på denne adressen:

    http://www.gamereg.ea.com

     

    Selv hadde jeg litt flere problemer mtp at jeg ikke har booster pack på DVD (noe nytt med nye ea downloader/download manager).

    Vet ikke helt hvordan det er for dere som har alt på DVD, men for min del var det også viktig å benytte samme mail-adresse på registreringen av spillene, som den jeg har knyttet nicknamet mitt opp mot på BF2.

  10. Jeg hadde samme problemet, og for meg så funka det å oppdater PB'en (Har jo oxo 1.4 patchen til BF).

    Selv har jeg lite peiling, da. Men kan det være at du ikke fikk oppdatert PB'en rett? Etter å ha installert den på PC-en og kjørt den, må du merke spillet(ene) og så huske å trykke på "check for update" -knappen...

  11. Dlink mener at vi altså må bruke intel sine program for å koble til nettverket og for å få en stabil forbindelse i xp...Står ingenting om dette i brukermanualen...

     

    Kan noen si meg om alle har et intel program som kan gjøre dette?For jeg kan ikke finne dette programmet....

     

    Jeg lasta det bare ned fra intel sine sider

    http://downloadcenter.intel.com/default.as...upport_Download

     

    velger wireless i venstre kolonne og følger skrittene. (Last ned den med software. Ikke driver eller utilities)

  12. Jeg slenger meg på med samma problem som dere. Detter ut av det trålse nettet med ca 3 min mellomrom. Kobler seg opp automatisk etterpå. Jeg har en D-link DIR-615. En leieboer får PC-en sin til å virke, men jeg får ikke min. (begge har laptop, windows xp pro, og bruker windows sitt tilkoblingsprogram.) Nettverskortet mitt er inter pro/wirelwess 3945ABG. Har oppdatert driveren til nettverkskortet...

  13. Har akkurat samme problem med tastene henger seg opp, og høy pip engang iblant, i single player i bf2142. Veldi irriterende. Det hender også noen ganger i multiplayer men ikke så ofte. Jeg spiller med headsett på så det høye pipet blir ekstremt høyt i headsettet. Utrolig skremmende når det skjer. Har også testet reinstall, og ingen effekt av det. Men er ikke så stort problem siden jeg aldri spiller singleplayer, men irriterende når det skjer i multiplayer da. Håper neste patch fikser det....

    7327276[/snapback]

    som jeg spurte over, bruker du/dere ATItools?

    7327281[/snapback]

     

    Bruker? Vet ikke helt :blush:

    Jeg har det på maskinen ja. Hvordan "bruker" man det? hehe

  14. hmmm. Jeg har jo også som sagt samma problem. Men har funnet ei "løsning" på det. Jeg har ødelagt lydutganga på pcen, og i den sammenheng så kjøpte jeg meg det billigste usb-lydkortet jeg kunne finne. http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=308905

    Da begynte battlefield å henge igjen med tastatur og mus. Så når jeg ikke spiller med usb-lydkortet, så henger det ikke. Kan det ha noe med å si at musa også er usb, og at det kan "kræsje" eller noe med lydkortet? Er det noe å gjøre med det? Nå må jeg jo spille på de utorlig dårlige pc-høyttalerene...

×
×
  • Opprett ny...