Gå til innhold

Hawkn

Medlemmer
  • Innlegg

    382
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hawkn

  1. Synes det hjelper lite at PC overlever når konsollene ødlegger gode serier som Ghost Recon, Rainbow Six, Operation Flashpoint kommer snart på konsoll også sikkert helt fucka og Unreal Tournament 3 ser også veldig konsoll aktig ut for tiden også. Har etterhvert fått et hat for konsoll pga dette, men hjelper ikke noe. Vi betyr tydligvis ikke mye lengre.

     

    Det værste jeg har sett noen gang er når en av utviklerne til Rainbow Six: Vegas 2 sa at de ønsket å gi Rainbow Six-fansen mer av det de elsker. Herregud så forbanna patetisk denne industrien har blitt.

  2. Vil tro at du ender opp med oppgaver der du ikke er ute i mørket da, finnes nok av dem.

     

    Hva som helst, bare jeg ikke blir sendt hjem. Har gledet meg til militæret siden jeg 8 år. Snakk med en fyr som var der oppe og han trodd ikke det var sikkert at jeg fikk lov å tjenestegjøre når de tester forskjellige ting under innrykket, men vis jeg bare for lov til å tjenestegjøre er jeg storfornøyd. Kan sitte bak et skrivebord for all I care.

  3. Mitt 6 år gamle søskenbarn klarte og gjennomføre 1 av Rainbow 6 spillene. Så vil ikkje sei at det var så ekstremt vanskelig i forhold til Vegas.

     

    Rainbow Six - Ikke litt snakk om engang

    Rogue Spear - Neppe

    Raven Shield - Kanskje, lite sannsynlig.

     

    og jo det gamle spillene sinnsykt mye vanskeligere enn Vegas og derfor 10x mer tilfredstillende når man klarer å fullføre et oppdrag og uansett om det hadde vært like vanskelig , hadde fortsatt ikke hatt en dritt med Rainbow Six serien å gjør, bortsett fra navnet. Fuck Ubisoft ( fortjener faktisk å bli min nye signatur)

  4. Hallois.

     

    Jeg nedlasta og installerte demoen av UT3 og prøvde det. Det var dritfett. Jeg tok grafikkspeccsa til fullt og tok den høyeste oppløsningen også.

    Så begynte jeg å spille Vehicle-game med den broa. Opplevde ingen lagg eller hacking, eller noe! Men plutselig - svart skjerm, 5-6 sekunder etter kom jeg tilbake til spillet. Dette skjedde hvert minutt, og jeg prøvde å ta ned grafikken og oppløsningen. Men dette virket ikke, og problemet vedvarte. Utrolig plagsomt.

     

    Men det kan jo virke som om mitt GeForce 8800 Ultra ikke er oppdatert? Siden jeg ikke opplever noen ytelsesproblemer? Hvordan kan jeg oppdatere mitt skjermkort utenom å gå til Enhetsbehandling, fordi når jeg går på Enhetsbehandling, så oppdaterer den automatisk til VGA skjermkort... Er det ingen webside der jeg nedlaste oppdateringer for mitt skjermkort? Fordi det er det jeg tror jeg trenger.

     

    Får du sånn meldig at "Skjermdriverene har slutt å fungere og ble opprettet"? eller noe i den durren? Jeg har det samme problemet at jeg skjermen blir svart og articfats, men finner faen ikke ut hvorfor.

×
×
  • Opprett ny...