Gå til innhold

Lakesis

Medlemmer
  • Innlegg

    198
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lakesis

  1. Måten du ordlegger deg på frembringer ikke akkurat en seriøs diskusjon, så kanskje du burde bruke tiden din til å gjøre noe med fremtoningen din?

     

    Tror ikke du skal undervurdere andre mennesker på den måten du gjør. (refererer da til det intrykket jeg har av deg så langt, samt det du skriver i signaturen din.

     

    Hadde du vært her hos meg nå, så skulle du ha fått ett stort, vått kyss midt på munnen :love:

  2. Jeg har den siste tiden brukt litt tid på og "designe" et vannmerke til bildene mine

     

    Hadde det ikke vært bedre bruk av tiden din hvis du heller hadde tatt bilder eller jobbet for å bli en bedre fotograf?

     

    ...samtidig som det ikke trekker for mye oppmerksomhet.

     

    Da kan du bare innse at du har feilet. Altfor stor og påtrengende signatur. Og hva i huleste er det med deg og den z'en???

    • Liker 7
  3. Da prøver vi igjen da...

     

    Så til bildet; ett sterkt billedlig uttrykk som vi har blitt vant med fra din side. Jeg liker stilen din jevnt over (og det er ikke til å stikke under en stol at bildene dine er mye mer spennende enn alle de, i mine øyne, meningsløse naturbildene som florerer her...). Ett ganske hardt blitslys med medhørende skygger, men pga. etterbehandling trekker ikke det så mye ned som det kunne ha gjort. Ett av de bedre bildene jeg har sett fra deg.

    • Liker 1
  4. Det er jo ett flott vintermotiv, men dessverre blir det litt ødelagt fordi bildet er for dårlig teknisk. Bildet er uskarpt over det hele, men mest påtagelig på venstre side (Mr Raaen, hvis du ser på originalbildet så ser du at ingenting er ordentlig skarpt, verken høyre, venstre eller midt i).

  5. Med den innstillingen så bør du ikke poste bilder i noen bildekritikkfora i det hele tatt. Lag deg ett onlinealbum uten mulighet for å kommentere, så blir alle fornøyd. Evt. post bildene dine på digit, under "visning" og deaktiver terningkastene... (men for guds skyld ikke post noen aktbilder eller lignende, for da forlater halvparten av brukerene digit med en gang) :tease:

     

    Men alvorlig talt; bildet ditt har potensiale...men med det kvadratiske formatet du har valgt, komposisjonen, DOF'en og mangel på noe å feste blikket på...vel, så synes jeg det er kjedelig. Slike bilder går det 13 av på dusinet.

    • Liker 9
  6. Teknisk er det greit, men kompet er ikke bra med midtstilt horisont. Verst av alt er vel det faktum at motivet er dørgende kjedelig! (Ikke at det er noe motiv heller, bare ett kjedelig landskapsbilde.)

     

    Bildet er ikke særlig dramatisk i seg selv heller, så jeg setter også spørsmålstegn ved hva du egentlig mener med tittelen?

  7. N.Copola; det er det DUMMESTE jeg har hørt...og jeg har hørt mye dumt på mang en julaften!!!Bare fordi noen skaper noe utenfor "normen" eller diverse etiske/moralske/whatever "retningslinjer", så er det talentløst? Jeg skal ikke si hva jeg mener om bildene dine...Det er klart at dette er en som vil provosere, og det fungerer jo! Jeg synes det er spennende med fotografier som utfordrer på denne måten.

     

    Du har misforstått. Her skal du kommentere bildene, ikke andres meninger. Legg heller inn en kommentar og beskriv hva du liker ved bildet.

     

    Heh...jeg tror nok det heller er du som har misforstått ett eller annet vesentlig i livet... kanskje det har blitt en juledram for mye i dag eh?

    Sist jeg sjekket var det ytringsfrihet her til lands, men det kan jo hende du er av en annen oppfatning?

     

    Les det jeg har uthevet i sitatet mitt; der vil jeg vel kaaaaanskje si at jeg har kommentert hva jeg liker ved bildet???

     

    Og jeg mener fortsatt at det jeg først kommenterte er noe av det dummeste jeg har hørt på lenge!

     

    :wallbash:

    • Liker 7
  8. N.Copola; det er det DUMMESTE jeg har hørt...og jeg har hørt mye dumt på mang en julaften!!!

     

    Bare fordi noen skaper noe utenfor "normen" eller diverse etiske/moralske/whatever "retningslinjer", så er det talentløst? Jeg skal ikke si hva jeg mener om bildene dine...

     

    Det er klart at dette er en som vil provosere, og det fungerer jo! Jeg synes det er spennende med fotografier som utfordrer på denne måten.

    • Liker 7
  9. Kan da ikke si at dette mangler skarphet?

     

    Jeg kan derimot si at du ikke er den skarpeste kniven i skuffen... :blink:

     

    Selv om du ikke liker julen (som du fikk frem i ett innlegg her ett sted), så er denne tråden for hva slags optikk du bruker på julekvelden. I forhold til det kriteriet så har du rota deg så ufattelig bort at ingenting i denne verden kan få deg tilbake på track (les; du har kapret tråden med massiv OT BS!!!).

     

    Lag deg en egen tråd, og la oss andre få ha denne tråden i henhold til hva den var ment som... :mad:

    • Liker 8
  10. Ut ifra din statistikk så er det vel 100% sjanse for å få et objektiv med fokusfeil.

     

    Hvordan testet du dette, og hvilke innstillinger på kamera hadde du?

     

     

    Jeg skal si i fra om jeg trenger noen til å legg ord i kjeften på meg, har aldri ment at det er 100% sjangs for å få en 30mm med fokus feil.

     

    Hoho, lille duttebass tror han er så tøff, men egentlig bare barnslig svær i kjeften... :angry:

    • Liker 6
  11. Hmm, som vanlig er det den gamle og trauste fotoånden som lever...litt trangsynhet, litt janteloven og kanskje litt sjalusi? Er det nytt, så er det skremmende!! Heldigvis en utdøende rase...? Det er lov og håpe!

     

    Synes bildet som helhet er meget bra, og skyene er for meg prikken over i'en! Eneste jeg vil pirke litt på, er at trærne bak til venstre kunne hatt mer kontrast og/eller vært mørkere.

  12. Går vel an å komme med tilbakemelding uten at jeg må bevise at jeg skal være bedre? Dette er en lei uvane mange har på dette bildeforumet. Type "Hvis du vil at jeg skal endre på noe så får du gjøre noe bedre selv".

    Det har vel mere med hvordan du kommer med råd - ordbruk som "sinnsykt fetere" og "om du hadde turt" gjør jo ikke akkurat folk vennligere stilt. Og det er vanskelig for oss å vurdere verdien i rådene dine når vi aldri har sett hva du er god for.

     

    Greit jeg har et annet ordbruk enn mange av den eldre garden på dette forumet, men det får så være. Hvis ikke folk vil at jeg skal si det mest åpenlyse til dem så skal jeg holde munnen lukket.

     

    Diskusjonen er død.

     

    Ooh , det er så mye jeg har lyst til å si nå....

     

    ...men jeg lar heller mr JC si hva jeg mener om deg;

     

     

     

     

     

     

    :evil:

    • Liker 3
  13. Melansjosia

     

    For en trist, trist - trist sippefilm. Jeg ville se god science fiction, og endte opp med en grinefilm for jenter. Jeg er gutt.

     

    Derfor får den Terningkast 2

     

    Ett terningkast for hver brystvorte jeg fikk se av Kirsten Dunst.

     

    Bare synd hun er så jævlig tøs.

    Håper du er ironisk? I såfall, well played! Men jeg tviler.

     

    Jeg tviler også...det er bare og se tilbake på alt det (rare!) fyren har skrevet her på forumet... :roll:

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...