Gå til innhold

Dozer_88

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dozer_88

  1. Takk for innspill, men vaio control center gjør ingenting. Jeg har prøvd å legge det inn, samt vaio library og utilities som det står at jeg må ha innpå før jeg kan innstallere control center, men dette gir ingen løsninger på problemet. Disse er heller ikke laget for Windows 8, kan det være et problem? Og jeg mener å ha lest et sted at det går an å innstallerer programmer i Win7 kompatibilitetsmodus, hvordan gjør jeg det?

  2. Hei,

     

    jeg har nylig innstallert ny ssd i min Sony Vaio s(?) (VPCS12X9E). På denne innstallerte jeg Windows 8. Alt fungerer utmerket bortsett fra at jeg ikke får endret innstillinger for lysstyrke på skjermen, så jeg er stuck med en tilnærmet svart skjerm som er vanskelig å bruke til daglig.

     

    Maskinen har innebygget grafikk fra Intel (Intel® HM55 Express-brikkesett med Intel® HD-grafikk)

     

    Følgende er prøvd:

    - Rull tilbake driver og oppdater driver via enhetsbehandling i Windows.

    - Oppdatere driver fra Intel (finner ikke noen passende driver egentlig)

    - Aktivert/deaktivert automatisk nedtoning av skjerm

     

    Det er rett og slett ikke noe som har noen virkning.

    Jeg leste i tterkant av innstallasjon av Windows 8 at Sony ikke støtter en clean install av Windows 8 i det hele tatt, så der er ikke noe hjelp å få, helt ufattelig egentlig..

     

    Noen som har noen tips og triks?

     

    Vennlig hilsen

    Yngve

  3. Nå har jeg feilsøkt litt mer hos meg, det eneste som kan være feilkilden mtp på lyden er enten tven eller ATVen selv. Jeg orker ikke å sende den inn nå, satser på det er tven det er noe gale med da denne skal byttes ut om ikke så altfor lenge uansett.

     

    Prøvde ATV flash nå, men må si at jeg gikk raskt tilbake til XBMC igjen, altfor få muligheter til å bestemme ting selv her. For eks. vil jeg gjerne rydde opp i hovedmenyen (ta vekk MLB og NBA osv - vet at dette går, men er litt stress), jeg ville også laget en "snarvei" til for eks. film mappen min i hovedmenyen, dette ser ikke ut til å få til. Den var heller ikke like flink til å finne hverken film navn eller metadata for filmer og serier som XBMC, dette kanskje fordi jeg har en noe rotete mappestruktur, men XBMC fikser biffen! Den klarte ihvertfall ikke å skjønne strukturen i TV-serie mappen min.

     

    XBMC er litt mer knot i begynnelsen, det er jeg enig i - men slik jeg ser det er det verdt det. Det er uendelig flere tilpassningsmuligheter her og jeg synes det er mer brukervennlig når det først er satt opp. Og finner man et skin man liker blir det fort penere enn de nye menyene på ATV, personlig liker jeg Rapier skinet veldig godt - enkelt og elegant.

     

    Jeg hadde forresten litt vanskeligheter med å jailbreake den på nytt etter jeg oppdaterte til iOS 5.0.2, men tredje gangen gikk det fint :)

  4. Heisann,

    jeg har hatt min ATV2 en stund nå, jailbrekat den når jeg fikk den med 4.3 (tror jeg), har lagt inn XBMC og er velidg fornøyd med grensesnitt og brukervennlighet (vel å merke etter den er satt opp ordentlig, mye styr for å få det slik jeg vil ha det!)

     

    Jeg må si jeg digget denne lille boksen til å begynne med, men ikke så mye nå lenger, den er vanvittig treg når jeg kjører XBMC ihvertfall.

    Og lyden, fyttigrisen så dårlig lyd! Jeg har langt ifra det beste opsettet (ATV til Grundig tv med HDMI og lyd ut til Sony minianlegg), men innimellom er lyden skikkelig grøtete og ræva. Har prøvd både å streame via Airplay, via iTunes og i XBMC, musikken er alltid dritt omtrent. Lyd fra film varierer stort, noen ganger funker det bra andre ganger ikke, på de samme filene, veldig rart. Ikke noe problem med filene da de fungerer bra andre steder. anlegget er det heller ikke noe gale med. Noen som har noen tips for dette?

     

     

    Ser nå at jeg må prøve å oppdatere til nyeste programvaren og jailbreake på nytt, får håpe det hjelper.

  5. Hei hei,

    etter nesten en uke med knirkefri spilling begynte hele skiten å monge seg.

     

    Når jeg går inn på en server starter spillet opp og begynner å loade, når det har loadet ferdig og hopper inn i fullscreen kommer jeg bare til den svarte skjermen med den lille tingen som blinker nederst i venstre hjørne. Og ingame lydene hører jeg i bekgrunnen. Her står den å venter i alt fra 10 sek til rett over minuttet før spillet avsluttes og jeg kommer tilbake til battlelog som gir meg en av to beskjeder. Enten "You were disconnected from EA online" eller "Youre connection has timed out..."

    Dette skjer nå i 95% av tilfellene, og i 4% av tilfellene skjer dette etter 2-10 min med faktisk spilling.

     

    Følgende har jeg prøvd uten noe effekt:

    - Oppdatert drivere til skjermkort

    - oppdatert PB

    - reinnstallert spillet samt origin osv

    - deaktivert antivirus og brannmur

    - oppdatert firmware i ruter

    - slått av og på upnp både i ruter og windows

    - port forwarding som foreslått av EA

     

    Har følgende maskinvare:

    - Intel core i5 2.67 GHz

    - 4 Gb ram

    - 120 Gb ssd disk

    - ATI radeon HD 5700

    Windows 7 64 bit

     

    Jeg har hatt kontakt med EA support på chat uten at de har vært i stand til å hjelpe meg, alt de hadde å komme med var å prøve "power cycle" altså slå av og på modem og ruter, dette hjalp jo selvsagt ikke.

    Sykt irriterende dette, for det er ellers et helt fantastisk spill! Håper noen har noen lure triks i ludo?

  6. Jeg har vært på utkikk etter ny mobil en stund nå, den første jeg liksom "fallt" for var Samsung D500, etter det så jeg litt på E720, er fremdeles ikke helt sikker.. Men i skrivende stund er jeg mest glad i klapptelefonen.

    Jeg ser også at Samsung's nye E730 skal komme på markedet i løpet av denne måneden, er det noen som har peiling på hva prisen på denne kommer til å være?

    Tidligere har jeg sett på Samsung E720, og for meg virker det som om disse mobilene egentlig er identiske, bortsett fra at E730 har stereo FM-radio. Jeg lurer på hvor mye det er vits i å tenke på e730 fremfor e 720...

    Noen som har noen gode råd?

×
×
  • Opprett ny...