Gå til innhold

beaver

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av beaver

  1. Hei.

    Jeg lurte på om noen har noe erfaring med CISS? Jeg har nettopp kjøpt meg en Epson P50 etter den fine testen på Lydogbilde. Problemet er det at patronene går veldig fort tom for blekk. Tenkte å prøve meg på et CISS system fra inksystems.com, men jeg vet ikke om det er å stole på. Er det noen som har erfaring med disse systemene og har dere noe å annbefale i så fall? Leste at man kunne senke prisen til 1 pund per patron, tar det med en klype salt, men det hadde vært morsomt å teste. Her er en video fra youtube som viser hvordan det funker.

     

    Takk for alle svar.

  2. En liten oppdatering! I går plugga jeg ut alt sammen og plugget det inn igjen, når jeg da skrudde den på så kom jeg inn på bios tror jeg! Det kom vært fall noe opp på skjermen. Har hovedkort MSI K8N neo4, som før problemmet kommer det opp ett bilde hvor det står PLATINUM, men før har den gått videre til en annen meny før den går inn i windows, men det gjør den ikke nå! På Platinum menyen har jeg noen valg nederst, men jeg får ikke tastet inn noe med keyboardet! Når jeg prøver å dra ut kontakten til keyboardet lyser det (caps lock, num lock osv.) , men det går bort etter ett kvart sekund.

     

    NÅ må jeg trykke på "PÅ" knappen 3 ganger før Platinum bildet kommer opp! de første 2 gangene hører jeg at viften starter, men skrur seg av, den tredje gangen starter den.

     

    Fant ut at lyden var fra en litten vifte på strømforsyningen rett ved PÅ knappen som ikke skrudde seg av når jeg trykket på av knappen! Jeg lurer på om det kan være hovedkortet som er problemet! Er dere enige?

     

    Si fra om dere trenger mer info! Det hjap ikke å ta ut minnebrikkene og så sette dem inn igjen!

     

     

    Nå får jeg ikke Platinum bildet opp lenger, men en gang i blant så går pcen lenge uten at den skrur seg av. Dette skjedde selv om jeg ikke forandret noe inni i pcen! Det mest frustrende med dette problemet er at det forandrer seg hele tiden! Begynner å bli en smule lei

  3. Vi har samme problem.. Hos meg hyler og piper den som bare faen når jeg prøver å starte den, og så slår den seg av etter noen sekunder uten bilde. Pipinga fortsetter, dog..

    Postkoden på hovedkortet forteller meg at det er enten hovedkortet eller CPU som har feilen, og jeg har vel fått kartlagt at det er hovedkortet nå, da jeg byttet CPU for to dager siden..

    Litt synd, mtp at jeg mister alt jeg har på diskene om jeg må bytte hovedkort.. RAID er no' dritt.. :p

     

    Menmen. Må man så må man.. :)

    7524484[/snapback]

     

    Hører at det kommer en liten lyd ett eller annet sted (er ikke sikker hvor) selv om jeg har skrudd den av. Må skru av strømmen helt før den går bort og selv da forsetter lyden i circa ett halvt sekund før den går bort. lyden er veldig svak, men ganske høy frekvens hvis det hjelper noe! hehe

  4. høres ut som skjermkort driver problem, var hvertfall helt likt til meg pga skjermkortdriveren.

     

    Gå i sikkerhetsmodus (trykk f8 i oppstarten til du får fram en meny->sikkermodus)

     

    Så sletter du driveren til skjermkortet, kontrollpanel-> legg til fjern programmer.

     

    restart. legg inn nye drivere.

     

    nå sier ikke jeg bastant at det er dette som er feilen men det høres litt sånn ut.

     

    God Jul!

    7524088[/snapback]

     

    hhhmmm det hadde vært fint, men bios (tror jeg det heter) kommer ikke opp en gang! Og nå gidder den ikke være på mer en 1 sek en gang! Får vifta i gang, men den kutter ut med en gang! Fattern sa at jeg skulle skifte batteriet på hovedkortet, men verken han eller jeg har peil på pc, så tror ikke det kan hjelpe noe! Skikkelig merkelig greier! Har prøvd å plugge ut alt som har med hardisker og dvd spillere men det har heller ikke hjulpet!

     

    ps: prossesoren så ut som den koste seg! så ikke noe problem der!

    Kom på at rett før dette skjedde så kom det en melding fra windows før XP startet at DISK CHECK (eller noe sånt) var strongly reccomended, men hoppet over det siden jeg var i farta og måtte bruke pcen. Kan det ha noe å si? Har prøvd å plugge ut hardisken, men det hjelper ikke!

  5. heisann!!

    Skrudde av pcen før jeg gikk å la meg for ett par dager siden og siden det har den ikke giddet å skru seg på! Når jeg skrur den på starter den som normalt, men jeg får ikke opp noe bilde. Etter circa 6 sekunder så skrur alt seg av. På skjermen står det "No signal". Har sett på skjermkortet og vifta går i de 6 sekundene. Det som er litt merkelig er at hvis jeg venter i 5 minutter, så skrur den på, så går den mye lenger en hvis jeg bare trykker på "På" knappen med en gang etter at den har skrudd seg av.

     

    Jeg har ikke gjort noe fancy sånn som overclocking av skjermkortet eller prossesor. Har dere hørt om sånne problemer før? Har lyst til å skjekke alt før jeg eventuelt sender den inn! Si fra om dere trenger mer Info. Pcen er circa 2 år gammel! Har måttet skiftet hovedkort og strømforsyning før, men det er lenge siden! HAr funket helt fint helt til nå!

     

    Tusen takk for alle svar!

  6. Broren min skal kjøpe pc og skal ha den så billig som mulig. Han har kjøpt seg HDTV Lcd skjerm på 32 tommer og vil ha en pc som han kan bruke med tven. Han skal ikke spille så mye siden det blir for dyrt! Han vil har stor harddisk, men trenger ikke mus, tastatur, skjerm, høytalere, kabler osv. Bare selve boksen. Jeg anbefalte dette:

     

     

    Arctic Cooling Silentium T3 Miditower Kabinett Sølv/Sort m/350W Stømforsyning

    795

     

     

    MSI K8N NEO4-F, nForce4, Socket-939, ATX Raid, Lyd, 4xSATA, GbLAN, PCI-Ex16

    749

     

     

    Seagate Barracuda 7200.9 400GB SATA2 16MB 7200RPM

    1850

     

     

    Sapphire Radeon X700 128MB DDR, PCI-Express, Tv-Out, DVI-I, Lite-Retail 819

     

     

    AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz Socket 939, 512KB, BOXED m/vifte

    1450

     

     

    TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 1024MB Dual Pack Kit w/two matched PC3200 CL2.5 DDRs

    799

     

     

    NEC DVD-brenner ND-3550 IDE Silver OEM DVD+R/+RW/DVD-R/-RW (Dual layer)

    395

     

    totalt: 6857

     

     

    Ser det greit ut eller kan jeg få det billigere etter behovet??

  7. Jeg har bare lest den første siden, men der sier folk PINK FLOYD? WTF??? har dere ikke hørt dark side of the moon? har dere ikke sett filmen the wall? amatører, de revolusjonerte musikk verden, hva er galt med dere? Pink Floyd er kanskje tidens beste band og det er ikke personlig mening!!!!

     

    Det er så tragisk denne tråden, elle sier sånn at alt pop er dritt og at alt på vg lista er noe herk, men jeg vedder på at nesten alle har Candy shop eller noe britney spears på pcen og hører på det!

  8. nei for det som egentlig skjedde var at jeg koblet på alt og det virket helt greit, men når jeg trykket på PÅ knappen så gikk lyset i hele leiligheten og nå får jeg ikke startet den, hmmm jeg vil helst ikke åpne bokksen heller for da mister jeg garantien!!! skal jeg bare sende den tilbake til netshop eller hva kan det være????

  9. Jeg har koblet til alt til strømforsyningen og fulgte bruksanvisningen helt, men når jeg da skulle skru på strømen så så gikk strømmen i hele leiligheten og etter på så funker ikke strømforsyningen. Kan det være en sikringen som har gått eller har jeg ødelagt hele pcen???

     

    Det lukter ikke brent og jeg hørte ingenting når det skjedde så jeg tviler på at den er ødelagt men er ikke sikker!!

×
×
  • Opprett ny...