Gå til innhold

Jonas-Martin

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonas-Martin

  1. Enten så er throttle-body'n din full av møkk, eller så er den gåen. Bare for å sjekke at det ikke er luftmengdemåleren, tar du og kobler den ut. det er en liten kladd på røret mellom filterboksen og spjeldhuset.

     

    oppfører motoren seg likedan, kjøper du throttlebody cleaner. ta bort hele røret som går fra filterboksen og inn på spjeldhuset, og dusj godt inni spjeldhuset. så venter du en liten stund før du starter du opp motoren. Motoren bør være varm, for nå må du ruse den litt samtidig som du spyler godt inn i huset med rensemiddelet.

     

    Håper du finner ut av det :)

  2. Hadde de koblet riktig ja. sjekket over hele linja før jeg ga faen og satte inn et annet par.

     

    Tenkte å sende inn igjen høyttalerparet, men er litt skeptisk til det siden det er kjett å måtte betale over 300 kr hvis de mener det er forbrukers feil at de er vandret heden. Det er høyttalere som kostet 300 kr så.

     

    Hva tror folket? best å bare akseptere at de er gåen og bare kaste dem?

  3. Hei!

     

    Jeg har en 6X9 høyttaler hvor lyden fra basselementet kommer og går som det selv vil. mellomtonen og diskanten er med hele tiden. Noen ganger fungere det å "dytte" elementet i gang, men det stopper igjen nesten med en gang.

     

    Er det noen som har vært borti dette før? Hva har skjedd?? Hadde dette settet frakoblet en stund, men så streika høyttaleren med en gang jeg koblet dem til anlegget igjen. spillte ikke høyt eller noe...

     

    På forhånd takk!

  4. Hei.

     

    Har kjøpt meg et diskantsett, og det har jeg tenkt til å koble paralellt med to høyttalere som er i bilen fra før. Derfor trenger jeg et høypassfilter til diskantene. Dette er ikke, og skal ikke bli noe super-duper anlegg. Bare et anlegg som det er lyd i, men skal heller ikke høres ut som det er et 30år gammelt sprengt anlegg. Holder det da for meg bare å koble en kondensator i serie med diskantene? Kunne tenkt meg en frekvens fra ca 4-5kHz og oppover for diskantene.

     

    Er det noen som har erfaringer og råd? Evt verdi på kondensator som vil passe for meg?

     

    På forhånd takk! :!:

  5. åja... hehe :p

     

    Enig med huffadhemi i at du bør se rundt på andre Corvetter for å finne fargene du liker best... :) En annen ting du kan gjøre (hvis du ikke allerede har gjort det?), er å begynne og "integrere" deg i Corvette-miljøet ;) På den måten kan det jo hende at du skaffer deg inspirasjoner og skaper deg gode kontakter... :) En fin plass og starte er i Corvette Club Norway. Her finnes det bilder, forum, link til lokalavdelingers websider osv. ;)

     

    Ha en fin kveld! :thumbup:

  6. Personlig syns jeg ikke hvit er noen fin farge på Corvette eksteriørt, og hvitt skinninteriør kan være noe dritt siden det lett blir flekker på det. Sort interiør er det fineste synes jeg, og rødt kan også funke med rett eksteriørfarge. ;)

     

    Hvis jeg skulle valgt farge på en Corvette jeg skulle hatt, ville jeg trolig ha valgt svart eksteriør og rødt interiør + at all krommen på bilen skulle ha skinnt så mye at man trengte solbriller for å se på den! :dribble: Å fått den litt nærmere bakken (les senking) + og breddet hjulbuene litt hadde heller ikke vært så dumt :yes:

     

    Ellers syns jeg "monza red" fra 69-modellen, og blått er fint på en gammel Corvette! :) Du har MANGE muligheter. du må nesten finne ut selv hva du syns er penest! ;)

     

    Huffadhemi: Trodde bestemt at det å kjøpe Corvette skulle være en positiv opplevelse. :!:

     

    Hva mener du med det? :p

     

    Mr_transam: Hvor og hvordan har du fått muligheten til å fått kjøre den Greenwood-Corvetten? :)

  7. Hei!

     

    Først må jeg få si at du har en veldig bra smak for bil! :!: Selv er jeg i en familie med en Corvette 73-cab i garasjen:

     

    73-torsmyr-4.JPG

     

    Så til hva du kan forvente av en Corvette. For det første er det masse kjøreglede, og oppmerksomhet uansett hvor du beveger deg med den! Det er også en fryd å eie en! Og ikke la deg skremme av glassfiberkarosseri. Hvis han fyren er seriøs, sjekker han karosseriet for sprekker og fikser disse. vær imidlertid oppmerksom på at du ikke får bulker ved å krasje... hehe. Da sitter du igjen med masse fliser av glassfiber. Ofte er det da enklere å bytte hele karosseriområdet enn å reparere det. Sats på forgassermotor i begynnelsen du, for å tukle med hjerne til innsprøytning i bilen er litt vanskelig som 18-åring tror jeg ;) Dessuten vil du ha større muligheter med en forgasser på en sånn gammel bil.

     

    En corvette er lett å skru på siden det er lite med elektronikk å ta hensyn til på en gammel bil. Vi bygde motor her for en stund siden. Vi har en en 350-motor, som er borret ut til å bli 360cid... :innocent: Det vil si ca. 5.8l slagvolum. Vår bruker ikke så ekstremt mye bensin faktisk. Tror den bruker litt over 1 liter på mila ved cruising. Ta i betraktning at en Volvo 240 bruker nesten like mye. (litt urelevant)

     

    For all del, hvis du ikke orker peset med å skru selv, finnes det mange seriøse verksteder i norge som skrur på bla. Corvetter. Ta for eksempel en titt her: Corvettestore. Dette firmaet både importerer Corvetter, selger og reparerer dem. Eieren har drevet med Corvette i USA, og har lang erfaring. Det var faktisk han vi importerte vår Corvette av... ;)

     

    Jeg ønsker deg lykke til, og det blir spennende å se om det blir vette på deg! :) Bare å spørre om du lurer på mer! :thumbup:

     

    Edit: La til litt mer tekst...

  8. Elsker DT :D Var på konserten i Spektrum i fjord, og Score var kronen på verket! fy f***! tror aldri jeg har fryst så mye på ryggen noen gang når jeg har hørt på musikk! Det kan rett og slett ikke beskrives!

     

    Jeg synes rett og slett det er bra de ikke gjør så alt for mye ut av seg på scenen. Virker så uprofesjonelt å gjøre mye tull på scenen.

     

    Dere sikter litt mot Myung her ser jeg. Har dere hørt om "the Myung-tackle"? hvis ikke bør dere søke litt på google. tror de fleste av dere vil få dere en real overraskelse! :!:

  9. Hei!

     

    Jeg vurderer å kjøpe meg en 12" proson sub til Corollaen min, men jeg sliter litt med å finne en plasseringsløsning for den.

     

    I og med at jeg hører mye på rock/metall, har jeg forstått så langt at jeg bør ha en bass-inretning som er ventilert (bassrefleks)?! Jeg er ikke så veldig keen på å bygge noe sånnt selv, og jeg orker ikke bruke en tusing eller to på ei kasse å dytte den i.

     

    Jeg har lekt litt med tanken på å lage meg ei ny hattehylle i MDF og putte den rett ned i den. Er det noen som har erfaringer med en sånn løsning? Vil lyden bli helt rævva osv? Det er ikke så mye bagasjeplass på DX'n så dette er også en ting jeg vil prøve å ta hensyn til.

     

    Noen som har noen gode forslag? :)

     

    På forhånd takk!

  10. Hei!

     

    Jeg har tenkt til å legge inn litt lyd i bilen min. Det er en Toyota Corolla DX -86mod. Den spilleren som sitter der orginalt er borte, men det henger igjen noen ledninger jeg ikke skjønner oppgavene på helt. De som går til høyttalere er OK. Det er de strømførende jeg sliter litt med å forstå.

     

    ledninger.JPG

    (Disse kontaktene skal jeg kutte av, for det er ikke ISO-kontakter.)

     

    Den blå ledningen har konstant +12V, men samtlige av de andre 3 ledningene har kontakt mot jord når tenningen er av. Hvis jeg slår på tenningen, er kun den brune jordforbindelse, mens den grønne og hvite da får +12V. :hmm:

    Jord er jo ok, og den permanente +12V er jo til å holde memory på spilleren, men hva i all verden er de to siste til? Den ene skal vel brukes til å aktivere spilleren når man slår på tenningen?

     

    Hadde vært kjekt å fått hjelp med dette! :p

  11. Har bare hatt 5 timer utenom det obligatoriske med kjørelærer, så det kan ha noe med det å gjøre dessverre. Har kjørt mye privat, og det er ikke alt en foresatt klarer å få med seg av hva som kan være galt da selvfølgelig. menmen. Får ny sjanse Fredag den 11. August da, så får jeg bare ta det med meg som erfaring... :)

  12. Hadde oppkjøring i dag og strøk jeg, på bursdagen min og greier! :cry:

     

    "Etter mitt skjønn er ikke kjøringen sikker nok.

    Du har gjennomgående for svak fartstilpassing.

     

    Eks. Foran og i kryss. Planovergang-> fart og gearvalg

    Fart på uoversiktlige steder"

    Stod det på begrunnelsen... :nei:

     

    Syns da jeg hadde full kontroll jeg! Fordømt at sensor er så fartsredd! :tease:

    Syns i grunn dette var lite å stryke for... :no:

  13. Hei!

     

    Jeg lurer på om det finnes noen programmer man kan bruke for å styre vifta på et Powercolor Radeon X800GT skjermkort? :) Syns det støyer for mye når jeg ikke spiller... Hvis det ikke finnes programmer, er det noen som har erfaringer med "manuelle" løsninger for å styre den? :)

  14. Jonas-Martin: Den oppskriften for å stoppe reboot'en har ikke noe med å FIKSE feilen, men med å lokalisere den.

    Windows gir nemmelig ut STOP koder i bluescreens'ene sine, som kan fortelle noe om HVA som er galt.

     

    5239757[/snapback]

     

    Er klar over det Beej80 :) , men har de andre samme problemet som meg, så har det sansynligvis ikke noe med noen innstillinger i windows å gjøre, siden dette kan skje hos meg tilogmed inne i BIOS... :( Men jeg kunne nok sagt det på en annen måte, så beklager hvis det var misvisende.

     

    Har forøvrig i dag testet et annet skjermkort, men samme feilen kom tilbake :cry:

     

    Er det noen som vet hvordan man lager ultimate boot cd? skal man bare brenne alle filene inn på en cd etter at man har dekomprimert mappen med alle filene?

     

    jeg for min del sitter nå igjen med veldig stor mistanke til hovedkortet. Skal prøve noen diagnoseprogrammer til før jeg evt. sender inn igjen hovedkortet.

     

    Jonas

  15. Nei det kom ikke som noen bombe...

     

    Jeg er nærmest 100% sikker på at problemet er hardware-relatert, siden problemet ikke bare skjer i windows, men også mens jeg er i BIOS! Læreren min i datafag på skolen mente at det ganske sikkert kunne være feil på hovedkort eller skjermkort. er fortsatt på leting etter et skjermkort å prøve ut...

×
×
  • Opprett ny...