Gå til innhold

TerjeJensen

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av TerjeJensen

  1. Så klart klarer han det.... han tegner først logoen på sidedøren med blyant eller tusj(som han kan vaske bort senere) så begynner han å sage , men det blir litt vanskelig hvis han skal lage en liten logo da, men hvis han skal bruke hele døra (side til side) så burde han lett klare det.

     

    [ Denne Melding var redigert av: TerjeJensen på 2002-11-04 17:21 ]

  2. Quote:


    Den 2002-10-27 01:40, skrev Alekoy:

    Jeg har en t-bird 1.13GHz, den sto på sammenhengende i 3 dager med normal bruk med vifta låst av en strømkabel, merket ikke dette før at jeg hadde rebootet slik at MBM5 kom igang... da lå den på ca 120*c


    Ser jeg nøye nok etter er det fortsatt merker etter kjøleribba på venstre handa



     

    lite troverdig at din cpu lå på 120 grader...

  3. det er mulig tror jeg, du setter kjøleribber(uten vifte) på cpu, gpu, og north bridge, putter delene i et kar med en veske som ikke leder strøm( husker ikke hva det heter, men 3M lager det) så fryser du det.. men vet ikke om "kjøleskapet" klarer å kjøle det. funker med et gammelt men fungerende kjøleskap"

     

     

     

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: TerjeJensen på 2002-09-10 19:19 ]

  4. du maa ha en gigant radiator(3dfxcool.no) saa kutter du to hull til viftene i toppen(i kabinettet),og plasere radiatoren over psuen, saa lager du to hull bak saa du kan la slangene gaa ut og nedover til litt over agp porten(utenfor altsaa) faa tak i noen albue ledd og la slangen gaa inn igjen i kabinettet. har du ikke skikkelig vanntank? kjop en enheimpumpe hvis duikke har det og kjOp en passende vanntank, den paa 3dfxcool.no er bra!

     

    har desverre ingen tegning.

     

    mvh, Terje

     

    [ Denne Melding var redigert av: TerjeJensen på 2002-07-05 18:05 ]

×
×
  • Opprett ny...