Gå til innhold

Snagaaa

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snagaaa

  1. Hei.

     

    Jeg lurte på hvor mange konkurransepoeng man eventuelt får ved høyere utdanning. Hvis man f. eks har tatt et årsstudium, og skal inn på et nytt studium. Får man noen ekstra konkurransepoeng da? Har hørt at man i teorien kan bli lege selv om man har dårlige karakterer (sett at man har de riktige realfagene, og selvfølgelig man må studere i mange mange år) hvis man bare studerer lenge. Hvordan fungerer dette?

     

    På forhånd takk.

  2. Hei.

     

    Har søkt Norges idrettshøgskole nå (årsstudium idrett), men vet ikke helt om jeg skal ta det som førstevalg. Jeg skal ta en operasjon i slutten av mai, og jeg må holde meg i ro, så jeg rekker ikke opptaksprøva. Det jeg lurer på er om det er noe vits å utsette operasjonen, om jeg har en sjanse å komme inn, og hvor mye den fysiske formen har å si på opptaket. Jeg kan si jeg er i ganske god form (64,2 i VO2, god i fotball og volleyball, og all idrett egentlig). Jeg går under primær-opptak, og har regnet ut at jeg har litt over 50 i poeng. Det laveste snittet for å komme inn i fjor for primær var 52-noe. Men ei på skola mi sa at man også kunne komme inn på ordinær, og snittet for å komme inn i fjor for det var 48-noe. Hvordan fungerer det at man kan komme inn på ordinær selv om man går under primær-opptak?

     

     

    På forhånd takk.

  3. Hei.

     

    For litt over en uke siden spilte kompisen min WC3 tower defence på PC-en min. Han lagde så mange tårn at det begynte å lagge kraftig. Plutselig skjedde det noe, og det kom flimring på skjermen. Jeg trodde flimringen skulle gå bort, men den fortsatte å være der. Noen ganger er den mer kraftig, og noen ganger er det ikke flimring i det hele tatt. Jeg kan som regel se på filmer som ligger på PC-en, men hvis jeg skal se på en DVD begynner det å flimre så det blir umulig å se noe. Har lagt til et bilde:

     

    http://bildr.no/view/120741

     

    Det jeg lurer på er om det er noe galt med skjermen, driveren eller skjermkortet. Eller er det kanskje noe annet?

  4. Hei.

     

    Her om dagen fikk jeg lite med plass på C-disk, og jeg komprimerte stasjonen for å frigjøre diskplass. Det fungerte helt fint, og etter en stund skrudde jeg av pc'n. Men når jeg skrudde den på igjen var alt helt rart. Skjermen viste bare 4 bit farger og laveste oppløsning. Jeg får en error når jeg skrur på pc'n (men jeg husker ikke helt hva den var. Kan sjekke hvis det er nødvendig). Jeg har prøvd å oppdatere driver (omegadrivers) og jeg har et ATI Raedon 9800 skjermkort. Alt ellers fungerer som normalt. Er det noen som vet hva jeg skal gjøre for å fikse dette?

     

    På forhånd takk.

  5. Jeg og noen andre mager på Sylvanas lagde i går et team med bare mager. Vi mounter opp og zerger det andre teamet, etterfulgt av imba aoe. Dette funker veldig fett etter det vi har prøvd. Vi har 18 wins og 8 loss og 1600 i rating. Det kan hende det blir vanskeligere dess høyere rating vi får. De eneste gangene vi har fått problemer er når de vi møter står spredt. Noe som også er bra er at kampene er korte, ca. 30 sekund til 1 minutt. Skal frapse litt og legge ut en liten film kanskje :>

  6. for å si en ting!

     

    Modne spillere finns kun i spill som Guildwars, Star Wars Galaxies, LOTRO, Age Of Conan når det kommer ut osv!

     

    WoW er en type spill som er mulig å spille for alle fordi det ikke krever noe av spilleren selv.

     

    Derfor har man DRITTUNGER i spill som WoW.!

    7748462[/snapback]

     

     

    Ehm, der jeg fant FLEST drittunger var i Guild Wars. Der behøver man ikke betale for å spille, så alle småunger som ikke har nok penger kan spille gratis. Aldersgruppen i WoW er mer variert. Det finnes folk fra 11 til 40+ år, og de fleste ligger rundt 17 til 25 år.

     

    On topic:

    Sylvanas er en ganske bra server, som jeg synes, ikke har alt for mange småunger. Det er bra pvp, godt befolket osv. Men den er kanskje alt for full.

×
×
  • Opprett ny...