Gå til innhold

Mcsteen

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mcsteen

  1. Jeg tviler også på at bulen nederst til høyre på telefonen vil slå noe særlig an.

    Jeg bruker den ikke, men den er fin fordi den gjør telefonen assymetrisk. Dermed er et lett å vite om man holder telefonen rett vei før man har sett på den. Den er heller ikke i veien.

     

    Hadde foretrukket å ha "bulen" på toppen av telefonen. Har pleid å sette fra meg telefonen på høykant i vinduskarmen, det får jeg ikke til lenger :(

  2. Den klassiske problemstillingen er jo at du kommer til butikken med en telefon som ikke virker. Noen dager senere får du beskjed om at det ikke er en garantisak, med henvisning til irr på kontakter eller hovedkort. Ved siden av knuste skjermer er dette en av de vanligste årsakene til at folk må bytte telefon "uforutsett".

     

    Har hatt flere Sony "vanntette" telefoner som sluttet å virke - og ble ikke dekket av garantien pga fukt...

     

    Se vedlegg på klage avslått av Sony - Garanti dekkes ikke av ekstertn påvirkning som fukt!

     

    Nå er C702 som du sikter til kun sikret mot vannsprut og ikke vanntett. Men det er dessverre slik at det er alt for vanlig at produsenter prøver å vri seg unna garantiansvar enten det gjelder mobiltelefoner eller andre varer.

  3. de forklarte ingenting, de bare sa at pengene hadde blitt utbealt i februar. Hun jeg snakket med hadde ikke noe forklaring på hvorfor.

     

    Kan jo har noe å gjøre med at jeg ikke har jobbet der siden oktober, men skjønner ikke hvorfor de betalte de i ut såpass tidlig. ble små irritert siden jeg er passe blakk nå og trengte de pengene...

     

    Det er ganske vanlig å utbetale feriepenger i februar til personer som sluttet foregående år.

    Det at du ikke har jobbet siden oktober er nok forklaringen.

  4. He1!

     

    Kjøpte Sony A-230kitet rett før jul till 2990 på tilbud på Expert (veil 3990.-). Dette er mitt første speilreflekskamera, og jeg er nybegynner, så jeg skal ikke uttale meg hvorvidt funksjoner og billedkvalitet er bra i forhold til andre kameraer i denne prisklassen.

    Men jeg har sålangt ikke annet å utsette ann at grepet er litt lite å holde i.

    2790.- på Lefdal absolutt et godt tilbud, kameraet har innebygget stabilisator og lettfattet forklaring på skjermen om de ulike innstillingene.

     

    Olympus E-420 er såvidt jeg vet eneste andre speilreflekskit til under 3000 kr.

     

    PS. Tilbudet på Lefdal er kun gyldig imorgen 29/12

  5. Hvis du har muligheten ville jeg hvis jeg var deg dratt på en fotobutikk og spurt om å få prøve ulike modeller og ta noen bilder i butikken, da kan du sjekke om stabiliseringen er nok til å dempe skjelvingene dine. Siden du har E-420 fra før kan du bør du kanskje gå for Olympus slik at du fortsette å bruke objektiver du allerede har.

    Ellers er Sony A230 kit m 18-55 med stabilisering i kamerahuset å få til en meget hyggelig pris på dagstilbud 29.12 på Lefdal til 2795.-

  6. En liten oppdatering:

     

    Har oppgdadert software til versjon 037. Det er som å ha fått en helt ny telefon. Alle problemer med regelmessig alarm som ikke virker er nå borte. Har ikke hatt noen ufrivillige restarts etterpå. Innbiller meg også at batteritiden er blitt bedre :)

     

    En liten erfaring ifra ferien; Telefonen tålte å bli brukt på fjellet i grisevær, men med kalde våte tomler blir tastene vel små og harde.

  7. Jeg forsover meg stadig vekk. Har også problemer med regelmessig alarm der den ikke blir aktivert etter helga, men alarmen kan virke på tirsdag, for så å være stille på onsdag og torsdag. Fryktelig irriterende å våkne en time etter at du skulle møtt på jobb :mad:

     

    Ellers hender det av og til at mobilen henger seg i noen sekunder mens man skriver sms, blar i menyer o.l.

     

    Ellers er den litt treg i menyene, akkurat nok til at jeg legger merke til det. Min gamle K610i var til sammenligning lynrask.

     

    Opplever også at signalmottaket er noe svakere på C702 enn K610i, merker dette spesielt der det i utgangspunktet er dårlig GSM-dekning, f.eks på hytta mister jeg signalet av og til innendørs, mens min gamle mobil kunne brukes hvor som helst.

  8. Syntes i starten det var noe skuffende standbytid på denne. Den ble en god del bedre etter at jeg slo av GPS.

     

    Har også hatt et par tilfeller der telefonen har restartet seg selv.

    Oppdaterer til siste versjon av software nå, så håper på bedring.

     

    Litt knirking fra batteridekslet forekommer også, men ellers er jeg kjempefornøyd med telefonen.

  9. SE er på gli med integrert gps i mobilene sine og bruker Wayfinder etter det jeg har forstått.

     

    1. Hvordan fungerer dette i forhold til Nokia's system?

    2. Må man betale for å bruke dette som på Nokia N82 eller gratis som Nokia 6110 Navigator?

     

     

    2. På SE C702 følger det med 3 mnd gratis Wayfinder, deretter må man betale.

  10. På hytta der vi har 12v solcelleanleggpleier jeg å gjøre det på dette viset:

    I stedet for å la den bærbare stå tilkoplet strøm hele tiden pleier jeg å la den gå på batteri for så å lade den opp ved behov. (Vekselretter + original lader).

     

    En PC med lang batteritid/kort ladetid er å foretrekke ved denne metoden.

  11. Kjøpte min første bærbare forrige uke, og valget falt på HP'n (11995.- på Siba)

    Er fornøyd så langt, den er nok ingen racer på 3D-spill, men jeg spiller stort sett bare Football Manager og Civ, og da er ikke kravene til grafikk spesielt store.

     

    PS: Den første jeg fikk hadde problem med overheting (tror kjøleribba var løs), men fikk byttet den i butikken dagen etter uten spørsmål, og nå fungerer alt som det skal :)

×
×
  • Opprett ny...