Gå til innhold

montyponty

Medlemmer
  • Innlegg

    271
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av montyponty

  1. Montere på toppen funker veldig bra! Man må ikke ha feste greier som baronkanon har brukt, du kan bare borre et par hull og skru radiatoren fast rett i kabinettet.

     

    Så til handlelisten, jeg tok en veldig rask sjekk og det første du burde bytte ut er viftene! 40db er helt forferdelig høyt og radiatoren du har valgt er lagd for å fungere optimalt med stillegående vifter.

    Rekkefølgen i loopen burde du prøve å få nærmere noe slik: Tank - pumpe - radiator - cpu - gfx.

  2. Jeg skal gå til innkjøp av et par nye deler i kveld/morra og lurte derfor på om noen kunne si om de delene jeg har valgt er gode nok til "moderat" overklokking? Har vannkjøling på skjermkort og cpu.

     

    Netshop.no (har alle varene) Lagerstatus Pris

    Gigabyte GA-P35-DS4 Ukjent 1280,-

    Intel Core 2 Quad Q6600 Ukjent 2195,-

    OCZ DDR2 PC2-6400 Gold GX XTC Rev 2 Dual Channel 2 GB Ukjent 885,-

    TOTALT 4360,-

  3. God morgen folkens!

     

    Jeg skal gå til innkjøp av Intel Core 2 Quad Q6600 de nærmeste dagene (som veldig mange andre her på forumet) og jeg lurte derfor på om det er noen her som vet om Swiftech Apogee (IKKE GT eller GTX) vannblokken passer til denne prosessoren?

     

    Edit: Bah, klarte for en eller annen grunn ikke å legge denne inn i riktig underforum, Kjøling - Vann og ekstrem.

  4. Jeg har nå sendt tilbake 2stk Razer Diamondback og min Razer Copperhead (som jeg fikk når jeg sendte nok en diamondback tilbake) har jeg nå sluttet å bruke. Den henger seg opp ved oppstart og når den selv føler for det mens jeg for eksempel gamer.

     

    Bruker nå en Microsoft Intellimouse 3.0 mus, men får se hvor lenge denne varer da en kamerat sliter med dobbelklikking og litt annen rusk på sin mus etter lite bruk.

  5. DSC_4410_thumb.JPG

    (trykk på bildet for 3008x2000 oppløsning)

     

    Specs:

    XP1800+ (ekstremt sliten)

    1GB ram

    OS - RAID0

    Litt over 1TB (de store diskene er i min egen stasjonær)

    2stk 16x DVD-brennere

     

    Den brukes som filserver, printserver og noen ganger så brenner jeg ut noen plater fra den. Den er koblet direkte til min stasjonære med 1Gbit kryssa TP og 100mbit til resten av nettverket. Som dere kanskje ser så har jeg temp måler der, mest for moro siden det av og til på vinteren blir 2 grader i rommet.

×
×
  • Opprett ny...