Gå til innhold

TeggY

Medlemmer
  • Innlegg

    1 652
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TeggY

  1. Jeg må si at jeg måtte trekke på smilebåndet da Ronaldo pekte på PL-patchen mot Blackburn-fansen på lørdag. Andre som fikk det med seg?

     

    http://www.youtube.com/watch?v=dZe3cgmwznU

     

    Hvorfor gjorde han det?

    Så at en annen tolket det på en annen måte, men sånn jeg så det gjorde han det til linjedommern, ikke til fansen. Dommern vinka jo av for en idiotisk offside, og slik jeg tolka det så viste han tegnet for å vise at det er Premier League, og da bør standarden på dommerne være høyere. Kan hende jeg tar feil, men jeg synes det virker mer sannsynlig.

  2. Herregud så fette latterlig folk er her. Vi starter jo med en ballsikker og _løpssterk_ midtbane, som er det desidert viktigste i en slik kamp, uten tvil. Vi trenger ikke spillere som Ronaldo, og til dels Nani, som er mye slappere på den defensive jobbingen enn de som skal utpå der nå. Jeg støtter SAF helt ut, og synes det er hårreisende hvordan enkelte her reagerer på uttaket.

    Vi trenger matchvinnere, Nani karer også de defensive løpene - det har han bevist før - men selvsagt med vett i hodet.

    Vi kommer til Brua for å ta 3 poeng, ihvertfall gjør jeg det. Vi spilte mot Scouserne uten vinger, noe som ikke gikk bra. :)

    Dette kommer til å bli en heeelt annen kamp. Chelsea har jevnt over bare verdensklasse-spillere, Liverpool har 2-3. Jeg kan være enig i at Nani kanskje skulle fått en plass, men jeg synes Park spilte bra mot Villareal, og synes det er fortjent at han får sjangsen her.

  3. Herregud så fette latterlig folk er her. Vi starter jo med en ballsikker og _løpssterk_ midtbane, som er det desidert viktigste i en slik kamp, uten tvil. Vi trenger ikke spillere som Ronaldo, og til dels Nani, som er mye slappere på den defensive jobbingen enn de som skal utpå der nå. Jeg støtter SAF helt ut, og synes det er hårreisende hvordan enkelte her reagerer på uttaket.

  4. - Vi bør beskytte spilleren. Dersom han ønsker å spille for en annen klubb, bør man komme frem til en løsning. Om han blir i en klubb hvor han ikke føler seg komfortabel, er det negativt for både spiller og klubb, sier han.

     

    Akkurat dette er jeg i utgangspunktet enig i. Men framgangsmåten til både Blatter, Ronaldo og Real Madrid er jo udiskutabelt forkastelig.

     

    Hva har Real Madrid gjort som er så forkastlig? Alt det som har stått i media har bare vært pølsevev

    Hvordan i alle dager kan du være så skråsikker på at alt Real Madrid har uttalt er pølsevev? Man må nesten gå ut ifra at noen aviser, da man ser vekk fra The sun og Marca, skriver noenlunde sant i avisene sine. Hvis man skal kalle alt som skrives i avisene pølsevev hadde det jo ikke vært noen Ronaldo-sak.

  5. Det Blatter sier er jo i utgangspunktet ikke noe å si på. At en spiller blir holdt igjen i en klubb mot sin vilje bør jo helst ikke forekomme, det er jeg enig i. Men å snakke så spesifikt om Ronaldo-saken er jo helt feil av en så mektig person innen fotball-verdenen. Jeg har ikke lest Ronaldo's siste uttalelser, men de føyer seg vel uansett inn i rekken av idiotiske ting han sier for å få mer oppmerksomhet.

  6. Jeg er med, Team TeggY. Seriøst det var vrient å velge ut et godt nok lag, satt i sikkert 30 min for å finne den beste kombinasjonen, så blir spennende å se hvordan det går.

     

    Men 3. plassen fra ifjor blir nok vanskelig å overgå altså.

  7. Vel. Bare de siste innleggene er jo argument nok, i mine øyne. Hvor du først bastant påpeker at Arshavin er oppskrytt, så sier noen imot, og da er du litt mindre bastant. Så kommer NightKeeper og sier at det du sier er tull, som er 100% sant, så endrer du mening og sier at han ikke er oppskrytt allikevel, men at han må prestere for en stor klubb for at du skal bli overbevist, noe som vel gjelder for alle oss andre og.

    Det bør da være argument nok.

  8. Haha, nok en gang hopper Raste etter meningene til alle de andre på diskusjon.no. Woho.

    Ang. Arshavin, så vant vel Zenit også Uefa-cupen(?), der Arshavin var mye med, ifølge lagkamerater, og spilte en stor rolle hele veien.

     

    Jeg tror han kunne blitt et bra kjøp for ganske mange klubber, men ser ikke helt for meg at han vil utfordre om tittelen til verdens beste spiller i årene som kommer.

  9. Jeg synes Torres har vært god i dette EM, selvom han ikke alltid har fått det helt til.

    Dog, mot Russland synes jeg han til tider var litt egoistisk, noe jeg kan skjønne da han ville vise til Aragones at han var for god til å byttes ut.

    "synd" for Torres at Güiza scoret, men hvis Villa må stå over finalen så regner jeg sterkt med at Torres får spille hele kampen.

  10. Var ikke sikker på om jeg skulle legge denne i Mote og velvære, eller her. Men jeg prøver her.

    Er altså ute etter fotballbutikker i Oslo som selger base layers, ala Under-Armour, Nike Pro eller Adidas Techfit. Noen som har noen anbefalinger?

×
×
  • Opprett ny...