Gå til innhold

Diablito666

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diablito666

  1. Jeg kommer ikke til å teste med FRAPS da dette er en stor strain HD og at den i tillegg stjeler datakraft generelt. Det blir en egen seperat pc som behandler opptakene ved capture card. Det blir RivaTunerStatistics som står for målingene.

    Kommer ikke til å bli benchmarks fra spill, om jeg går for noen blir det 3Dmark og Unigine

     

    F4 sier seg selv dog uten FPS cap. Det samme gjelder alle store nye og litt eldre spill.

    0,1% kommer ikke til å bli resatt, føler det ikke ville blitt en korrekt simulering.

    Selve simuleringen er grei, det er mer spektrumet av spill jeg er interessert i da jeg ikke vet hva alle forskjellige spill krever. Nye og eldre store tittler vil bli testet ut uansett, i likt miljø. Det vil si, gå de samme plassene gjøre de samme tinga osv så langt det lar seg gjøre.

     

  2. Hei med Nerder, når dere først suller rundt denne tråden så lurte jeg på om dere kunne hjelpe litt. Skal kjøre i gang en litt større test på Bottlenecking og hvordan det påvirker "gaming".

    3 maskiner fordel på 6 skjermkort, fra 480 til 1080ti.

    Har dere tips til spill som bør testes? Jeg kjenner ikke til alle spillene der ute og hva de krever, de store nye og eldre er jo opplagte, men det kan jo være spill der ute som krever mye av en spesifikk ting osv, noen tips?

  3. For å være "blunt", disse testene til TEK.no er fullstendig verdiløse, svada, pjatt, tåkelegging og jeg synes oppriktig synd på dem som handler PC basert på disse testene.

    For dere som ikke vet det: En FPS test kan formes AKKURAT som du vil og det er nettopp derfor testene MÅ være troverdige noe som TEK sin definitivt ikke er. De har sullet rundt på et lite geografisk område uten load og kaller det god fisk. Gjør jeg det samme har jeg 140 average FPS i 1440p og alt på ultra. Sannheten derimot er at jeg nok ligger på 115-120 fps når jeg velter meg over PUBG kartet.

    En test uten 1% og 0,1% er bare hmmmm bare, hvordan forklare det. Se for deg en test av hvor raske El Biler er der batterikapasiteten ikke tas med. De kjører så fort de kan hvor den ene går tom for strøm hvert tiende minutt og den andre holder i 60 minutt. Bil nr 1 går i 100 km/t og bil nr 2 går i 90 km/t. Med bil nr 1 må du stoppe å lade hvert tiende minutt og med bil 2 trenger du ikke lade. Ladingen går allikevel kjapt unna og du kommer i mål litt før bil nr 2. Hvilken fører har hatt den beste kjøreopplevelsen?

    Som Gabriel og andre har påpekt, dette er vesentlig for en test, jeg vil faktisk si det MEST vesentlige. Hva er vitsen men 120 avg fps om det hakker hvert 10 sec i 1/10 sec? Hvilken Pc gir den beste spillopplevelsen? Den som har flyt hele tiden eller den som hakker? Ja den ene har høyere avg fps men hva hjelper det når det plutselig hakker midt under load i en gunfight på PUBG der du skyter i det ene øyeblikket og plutselig er død i det neste? 

    Når det er sagt så er faktisk 1% og 0,1% helt uvesentlig i testene til TEK da de suller rundt på ei lita øy i 60 sekunder for å så publisere den innsamlede data med en konklusjon, så om det hadde gjort en forskjell tviler jeg på.

    Og til @Smedsrud  som mener de kan alt og vet alt siden de jobber i TEK.no så er hele denne testen et stoooooort bevis på at dere ikke har peiling. Likt meg om jeg hadde fått jobb i Loreal, jeg hadde fortsatt ikke hatt peiling på krem retinol b med sylfid fantasier og anti aging rynker.

  4. Først: Du kan gjerne droppe retoriske og syrlige spørsmål som det du stiller her. Det gir ikke noe særlig godt inntrykk av deg.

     

    Jeg vet ikke hvor du har det fra at vi har testet kun en gang og vi har selvsagt testet lenger enn 30 sekunder. Greit å ikke alltid anta det verste :)

    Jeg tør påstå vi har relativt god greie på hvordan vi måler spillytelse i Norges største teknologiredaksjon.

     

    PUBG er for øvrig ikke verdens best optimaliserte spill og ytelsen varierer selvsagt basert på området du spiller i, antall medspillere, værforhold med mer. Vi har gjort flere målinger for å kunne sammenligne med så like parametere som mulig.

     

    Dette er imidlertid ikke en ren grafikkorttest og det er begrenset hvor mange grafer/detaljer vi ønsker å presentere i saken. Om vi skulle lesset mer bakgrunnsdata fra målingene våre over i en test som dette ville bare flere lesere i målgruppen falt av.

     

    "Vi har testet med Fraps på skogskartet, ved havet øst for flyplassen."

     

    Her avslører jo dere at det er en MEGET smal test. Dere er nede på et georafisk område, en liten del av et kart i et spill.

     

    Øst for flyplassen. Flyplassen er på "spawn Island". Nå sitter jeg ikke med kartet her men, er ikke selve kartet Vest fra spawn island?

     

    Så med andre ord dere har sprunget litt rundt på "Spawn Island" og sjekket FPS? Ikke spilt en omgang liksom, bare sprunget rundt i mens nedtellinga til runden startet. Dere har jo FRAPS, hvorfor ikke legge ut "snutten" dere konkluderer med hva som er avg fps i spillet. I WOULD LOVE to see!!!!

     

    "Dette er imidlertid ikke en ren grafikkorttest og det er begrenset hvor mange grafer/detaljer vi ønsker å presentere i saken. Om vi skulle lesset mer bakgrunnsdata fra målingene våre over i en test som dette ville bare flere lesere i målgruppen falt av"

    Ehhhh ok.... Så.... min 1% og min 0.1% anser dere som "unødvendig" informasjon? da det ikke er en ren GPU test? Ehhhh tuller du? Dette er jo flyten mellom nettopp GPU og CPU.

     

    Jeg tør påstå vi har relativt god greie på hvordan vi måler spillytelse i Norges største teknologiredaksjon.

     

    All informasjon dere har komt med taler stikk i mot at dette er tilfellet.

     

    Her har dere surret rundt på en liten liten liten del av kartet i et spill som Dere påstår ikke er optimalisert i et relativt kort tidsrom og komt til en konklusjon.

     

    På dette tidsrommet kan dere si hva dere vil om at testene var ditt og datt, men før jeg ser testen så tror jeg rett å slett ikke på dere. Jeg er faktisk fristet til å kjøpe en selv og teste den for å så sende den tilbake.

     

    Og NEI tonen min kommer ikke til å forandre seg. Dere er faktisk en bedrift som "anbefaler" et produkt over andre produkter. Når folk da kjøper dette produktet på grunn av DERES anbefalinger og det viser seg at det ikke holder det DERE har sakt

     

    "HJELP. HAR KJØPT PCEN FRA ELKJØP, MEN FÅR 30 FPS MINDRE I PUBG PÅ HIGH."

     

    Så er det LITE skrøyt å få, i hvertfall om dere har sulla rundt på startøya og ikke engang spilt noen runder før dere kom mend "konklusjonen"

     

    Og som sakt, hva dere kommer med i ettertid uten å vise videoen anser jeg som tomme ord.

    • Liker 1
  5.  

    HJELP. HAR KJØPT PCEN FRA ELKJØP, MEN FÅR 30 FPS MINDRE I PUBG PÅ HIGH.

     

    Det er ikke så rart du får andre resultater enn oss, Fredrik. FPS-en kommer an på hvilket kart man spiller på, ruten man trasker, hvilken vei man ser samt hvor lenge målingen gjøres. Vi har testet med Fraps på skogskartet, ved havet øst for flyplassen.

    Dere testet 1 gang.... uten 1% eller 0.1% low ved havet øst for flyplassen..... Denne testen høres meg og mer vanntett ut jo mer man hører av den. Skal strengt tatt ikke være mulig å få 30 fps i forskjell på et spill så sant testen ikke er på 30 sec på en del av kart osv

     

    @Smedsrud - Er dette en spøk?

  6. Vurdering av pc'ene

    Elkjøp: Bør bytte cpu-kjøler. Bør sette inn en minnebrikke på 8GB og får da 16Gb. Blir beste pc med disse endringene.

    Komplett: Bør sette inn en SSD disk på 250Gb og installere Windows på nytt. Beste valg på lang sikt (nytt skjermkort).

    Power: Bør sette inn en SSD disk på 250Gb og installere Windows på nytt. Bør sette inn en minebrikke på 8 Gb.

    Multicom: Trenger ikke endre noe. Jeg  mener at dette er det beste kjøpet om en ikke vil endre noe.

     

    Ehhhh så Elkjøp og Power bør ha 16GB minne.. men ikke Multicom og Komplett? Da er prisen 11000 og poenget borte. Jeg hadde valgt Komplett sin løsning any day of the week, en 1100kr prosessor mot en 3000kr prosessor, valget er enkelt. Man får ikke bedre spillopplevelse med en SSD kontra en HDD, spill blir ikke lastet noe fortere, det eneste som går fortere med ssd er boot av OS og OS operasjoner

  7. Tek.no

     

    Hvorfor har dere ikke testet Timespy?

     

    Hvorfor har dere testet lette spill som Overwatch?

     

    Hvor er Assasins Creed, witcher 3 osv?

     

    Hvorfor har dere ikke med: 1% low og 0.1% low fps? Noe som er særdeles viktig i spill opplevelsen hvordan "flyten" er?

     

    For de som ikke vet hva dette er: (Inkluderer tydeligvis Tek.no)

     

    An example, as we note in the “What are 1% & 0.1% lows?” video, would be the G3258 in GTA V versus something like the X4 760K. In this particular case, we saw the G3258 sustaining a higher average FPS than the X4 760K, but it was actually a worse product for the setup – that's because of the low values. The G3258 was getting hammered by such big, sudden dips in performance (a result of its limited thread count) that the 0.1% low output would sometimes hit 4FPS. In the real world, this means that players see stuttering and jarring gameplay.

    • Liker 1
  8. Jeg lurer på hvor stor margin de bruker på kostander til å bygge dem for oss? Det ser ut til at de har fått inn rutiner også mtp hvor ryddig oppsettene er.

     

    Koster endel mer å la komplett bygge den for deg kontra bestille delene selv. Pc bygging er relativt lett nå tli dags, faktisk så lett at min 9 år gamle sønn bygger og selger pc´er som hobby.

     

    Sist ut var en pc av litt eldre deler og kostet rett over 9000 og yter som følgende:

     

    PUBG -

    Alt på ULTRA og ikke HIGH som i denne testen

    1080p Avg fps 112, 33 fps 1% og 38 fps på 0,1%

    1440p Avg fps 65, 15 fps 1% og 31 fps på 0,1%

     

    3D Mark Fire Strike - 16 218 slår vinner pc´en med over 3000.

     

    Finner det også rart at de ikke har testet i Timespy. Finner egentlig hele testen rar... Overwatch??? Asså hvorfor ikke slenge på Mincraft og i samme sleng.

  9. Denne testen er så dårlig at det gir meg frysninger nedover ryggen.

     

    Det eneste som teller er FPS ergo GPU. Om prosessoren er banka på en planke som hovedkort ser ikke ut til å bety noe i denne testen så lenge det fungerer.

     

    Når det er sakt så er det skremmende dårlig av Komplett å ikke gjenomskue dette å ha en 10 000kr pc som kun er bygget til dette formålet.

     

    AMD Ryzen 5 1600X Prosessor kr 1889,-

    MSI GeForce GTX 1070 Ti AERO 8G kr 5199,-

    ASUS PRIME A320M-K AMD Kr 649,-

    Corsair VS550, 550W PSU kr 399,-

    BitFenix Nova Midi Tower kr 479,-

    Kingston A400 120GB 2.5" SSD kr 455,-

    Cooler Master Hyper TX3 Evo CPU Kjøler kr 243,-

    Ballistix Sport LT DDR4 8GB kr 990,-

     

    Totalpris = kr 10 303,- Dette er noe Komplett selv hadde klart og fått til under kr 10 000

     

    Dette oppsettet knuser alle nevnte pc´er.

     

    - Prosessor er rundt 10% raskere enn vinner prosessor på quad core og 130% raskere på multicore.

    - 1070ti skal yte rundt 14% mer enn 1070

    og med teoretisk flaskehals på 1% mellom cpu, gpu og ssd

     

    Intel Core i5-7400 og 1070 har en teoretisk flaskehals på 16%

    • Liker 5
  10. glimmrende, takker så meget. Er tyskland og har nesten ikke infanteri lengre, kun tankser og marine/fjell folk dette grunnet at infanteriet sugte livet ut av manpoweren min, nå går det heller på helvete løs på olja :w00t:

     

    Nei det er virkelig bare bukke nikke å neie for dette spillet. Skulle bare ønske jeg kunne spille online med noen.

     

     

    Ps Har noen klart og finne opp Hellikopter? Jeg jukser desverre ikke så jeg blir aldri helt ferdig med å finne opp ting selv hehe

  11. Da har jeg spilt dette spiller i ca 2 måneder og jeg elsker det. Men jeg har surfet nettet eller en eller annen form for "Juks" dvs jeg vil spille lengre enn til 1948. Jeg ønsker så gjerne å spille lengre så jeg kan erobre hele verden hehe og finne opp alle tingene, noe som jeg ikke klarer når spillet slutter i 1948. Er det noen det ute som har peiling om det går ann og forlenge senarioet og i så fall hvordan?

×
×
  • Opprett ny...