Gå til innhold

Ardenus

Medlemmer
  • Innlegg

    393
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ardenus

  1. Høres ut som en "trophy wife" siden du strengt tatt betaler alt og hun forventer dyre gaver.

     

    Hun høres bare ut som en bortskjemt liten drittunge i mine ører, spesielt når du da prøver å prate om økonomi og det blir dårlig stemning(ingen liker dårlig stemning, så på en måte manipulerer hun deg ved å gjøre det slik)

     

    Enten så finner du dyre gaver du skal ha, eller så får du ta praten med henne at du syntes det blir å "kaste" bort penger ved å bruke så mye penger på julegaver.

     

    Innføre et maksbeløp på xxxx kr (hva enn dere føler for)

    • Liker 7
  2. Jeg har et spm til menn: Kan det ha noe med om dere trekker forhuden tilbake eller ikke når dere tisser?

     

    Anonymous poster hash: 9665a...09b

     

     

    Et triks er å skylle snabben etter hver gang man er å tisser, holder den seg mye bedre.

     

    Ellers så er det ingen fare at man sier i fra at den ikke er helt ren, be han om å vaske den, så komme tilbake.

    • Liker 3
  3. Når noen blir dumpa så lurer man på hva man gjorde galt, hva man kan gjøre riktig neste gang(som regel) for å få svar og en avslutning på det.

     

    Når du gjør det slutt, så prater dere om hva som gikk galt, hvorfor dere ikke passer sammen, blir enige om å ikke møtes, men kan godt ta en telefon samtale seinere hvis man lurer på noe, men ikke noe mer enn det.

     

    For man må holde avstand fra hverandre og ikke gi hverandre "håp" om noe mere, hvis man faktisk ikke har hensikt til å gjøre noe mer.

  4.  

    Hun var ikke sint for det du hadde gjort??

    Det hadde jeg vært. Jeg tror faktisk jeg hadde taklet dårligere at et kvinnfolk hadde snoket i mine private meldinger enn om hun selv hadde utvekslet nakenbilder med andre. Jeg sier ikke nødvendigvis at det ene eller andre er verst, men det hadde vært mer ukomfortabelt for meg.

     

    Det at du faktisk snoket i meldingsutvekslingen hennes vitner om at du muligens er en sjalu type. Og når hun både har opplevd et slikt tillitsbrudd fra deg og du har opplevd tillitsbruddet det er at hun nakenchatter med andre menn bak din rygg, tror jeg det blir vanskelig for dere å opprettholde et sunt forhold og gjenoppbygge en gjensidig tillit. Som, ihvertfall i mitt hode, er selve kjernen i et parforhold.

     

     

    Hva hadde du gjort hvis du hadde en dårlig magefølelse ang din kjæreste og du konfronterte h*n og fikk svada svar og du følte fortsatt dårlig magefølelse, hadde du bare latt det være?

×
×
  • Opprett ny...