Gå til innhold

Evandar

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evandar

  1. Heisann. Etter en uke med laber fps i Age of Conan på Low setting (alt fra 0.01 til 35fps), lurer jeg på om det er mulig å oppgradere PC-en min. Å kjøpe en splitter ny pc er utelukket da den jeg har er fra januar i fjor. Men jeg er ikke sikker på hvor mye bedre den kan bli. Her er noen detaljer:

     

    NorthQ 4775-500BULK, ATX 500W, 120mm strømforsyning

    AMD Athlon 64 X2 4200+ prosessor

    Radeon X1950 Pro skjermkort

    2 gig RAM

    Abit KN9 SLI, nForce 570 SLI,Socket-AM2 hovedkort

    Windows XP

     

    Det er vel alt dere trenger å vite. Siden jeg bare har 500w strømforsyning, så er det nok en del grafikkort jeg ikke kan bruke. Men overlater til dere å fortelle meg om det er mulig å få denne PC-en til å kjøre AoC akseptabelt. Synd at MMO'er generelt skal være så krevende. Crysis kjører jeg jo strålende på medium. :)

  2. Eller skal jeg si hovedkort-problem? Jeg har et FIC K8-800T hovedkort, og har nå kjøpt en ny harddisk, slik at jeg har to. PC'en har alltid fungert som den skal, men når jeg har koblet til begge harddiskene, så nekter PC'en å boote forbi oppstartsbildet (FIC). Begge fungerer hver for seg, men sammen går det dårlig. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor dette skjer. Gamle harddisken er en "Seagate 200GB S-ATA 7200RPM 8MB", og den nye er en "Samsung SpinPoint P120S 200GB SATA2 8MB 7200RPM" Jeg har også prøvd å disable SATA2, men det hjelper ingenting. Håper noen kan hjelpe meg!

  3. Jeg må innrømme at jeg er veldig fristet av forslaget til Jtand. Og nå lurer jeg på om ikke jeg skal kjøpe en CD-spiller med det samme, istedet for lydkort til PC. Hvilken spiller passer bra til NAD c372 da? NAD C542?

     

    PS: Hva i alle dager er Recievers?

    En reciever en en stereoforsterker med innebygget radio. Nad C542 passer ypperlig til C372.

     

    Ikke la størrelsen på system audio høyttalerene skremme deg, de har et stort lydbilde til tross for beskjeden størrelse.

    Takk for svar. Nå kom jeg på enda en ting: Følger alle nødvendige kabler med komponentene, eller må jeg kjøpe det i tillegg?

  4. I morgen koster System Audio SA1280 Mk2 6000 på hifi center. Verdt å høre på om du bor i nærhetn av en butikk.

     

    Jeg kommer til å kjøpe den høyttaleren i morgen.

    :wow: Det var billig!

     

    Helt enig med Peterman her. Får du et par SA1280 Mk2 så billig,så er det ikke noe å tenke på en gang. Løp å kjøp!

    Så kjøper du en brukt forsterker. For eksempel en Cayin 252B eller en Vincent SV-233.

    Da har du et skikkelig bra anlegg til en latterlig billig penge.

    Cerwin-Vega er ikke vits å vurdere en gang når du får System-Audio så billig.

    Hmmm, høyttalerne er som sagt for dyre, for da blir det jo i underkant av 18000 eller noe, med forsterker og lydkort, og det har jeg ikke.

  5. Du kan bruke hvilken som helst forsterker på PC. Til din musikksmak vil jeg anbefale en kombinasjon av NAD og Cerwin-Vega! Et godt lydkort er også en god investering. Lydkort integrert i hovedkort blir for slapt.

     

    NAD C372: Forsterker med mye krutt. http://www.hifiklubben.com/no/produkter/st...ker.htm?id=4564

     

    Cerwin-Vega CLSC-12: Disse høyttalerne trøkker godt.

    http://www.hifiklubben.com/no/produkter/ho...ere.htm?id=4802

     

    Dette gikk kanskje over budsjettet ditt. Skal du spare penger, gå for NAD C352 og mindre høyttalere. Vil tro at musikken du hører på krever litt extra krefter, så husk å ikke drive for store høyttalere med liten forsterker.

     

    Hvis du vurderer surroundlyd, se nærmere på Harman/Kardon recieverne, som du finner på http://www.hificenter.no

    Dette går også over budsjettet men jeg kunne nok klart det, så vidt. Takk for godt tips! :)

  6. Hei. Jeg har for øyeblikket to lekre pc-høyttalere jeg hører musikk gjennom, og det er ganske fæl lyd. Jeg tenkte at nå som skattepengene kommer, så skal jeg kjøpe to bra høyttalere. Jeg er en stor fan av rock og metal, og det blir bare ikke det samme med to 25w pc speakers. Et problem er at jeg er skjemt bort med patos-høyttalere (Patos 301 MK II), og dem tok jo kameraten min med seg når han flytta ut herfra. :(

     

    Jeg har ikke den minste peiling på stereoanlegg, så jeg trenger deres hjelp. Jeg har tenkt å kjøre musikk gjennom PC'en, men jeg trenger kanskje en forsterker uansett? Maks pris jeg kan bruke er vel rundt 7-8000 NOK. Må jeg har forsterker i tillegg, så får jeg vel punge ut med litt mer. Fins det forsterkere spesielt tilpasset PC? Hvis så, kan jeg nevne at jeg har integrert lydkort i hovedkortet. må jeg da kjøpe et nytt et?.

     

    Kom gjerne med noe som gir mye for penga. Jeg syntes patosene hørtes nydelige ut, så der har dere en pekepinn på hva jeg foretrekker. Noe som både spiller klart, og som har trøkk. Forresten, forsterkeren kameraten min brukte var Technics su-v620. Den er vel svindyr den også.

     

    På forhånd takk for forslag. :)

  7. Ingen tvil om hva som er verdens beste gamepad for min del: PS2-paden.

    http://www.play.com/play247.asp?pa=sr&page...S2&title=107294

     

    Men da trenger du også en adapter for bruk på PC (med USB)

    http://www.play.com/play247.asp?pa=srmr&pa...PC&title=114167

     

    Play.com sender hvert produkt i en egen pakke, og begge disse sakene er godt under 200kr-grensen. Prisene inkluderer frakt.

     

    Med den adapteren jeg linket til kan du koble til 2 slike pader. Kjøp 2 med det samme, og ha det gøy med en kompis!

    Takk for tips. Men jeg tror jeg kommer til å kjøpe Thrustmaster Dual Pad 2-in-1. Den koster bare 149,-, og har fått bra kritikk. :)

×
×
  • Opprett ny...