Gå til innhold

Henning75

Medlemmer
  • Innlegg

    363
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Henning75

  1. Jeg håper du ikke sitter å skriver den nå?

     

    Men jeg skal gi deg noen stikkord.

     

    "Delingen" av Tyskland i okkupasjonssoner

    Tapet av Schlesien og Øst Preussen, samt etableringen av Oder - Neisse linjen.

    Avvæpningen av tyskland og avviklingen av tysk krigsindustri.

     

    Med den kalde krigen antar jeg at han vil du skal skrive om Berlin blokaden i 1948/49, samt opprettelsen av Forbundsrepublikken og Den demokratiske republikken. Det siste vil etter min mening være noe søkt, siden det er en konsekvens av utviklingen i den kalde krigen og ikke en direkte følge av andre verdenskrig.

     

    Lykke til

     

    Henning

  2. Hei, jeg lurte bare på om noen gadd å sjekke ut min priest.

     

    Gudveit: http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/gudveit/simple

     

    Føler den funker veldig bra i Hcs og mindre grupper, men det er kansje andre ting som teller i raid?.

     

    Jeg vet den mangler ett par ting som epic leg armor, og power torrent, men på det nåværende tidspunkt (inntil maelstrom crystals ramler i pris, og jeg får epic legs) så føler jeg ikke at det er verdt å bruke penger på dette nå, men det kommer:)

     

    På forhånd tusen takk for alle konstruktive kommentarer:)

     

    Henning

  3. Tenkte å prøve å spille litt mer med min main igjen. Det dabbet litt av etter jeg nådde level 80, og hadde gått noen heroics.

     

    Men hva er mest kritisk for min karakter akkurat nå? For eksempel, hvilket gear burde jeg samle opp emblems til å kjøpe først? Og burde jeg bytte ut noe av mitt lilla gear med noe annet etterhvert?

     

    Har GS på noe over 3000 og gjør bare rundt 2000 dps i dungeons.

     

    Wow Armory, Gorgonsol

     

    Det første jeg ville gjort noe med var å kvitte meg med den grønne spretterten du har og heller få opp litt mer ildkraft. Allverdens spec og gemming vil ikke hjelpe før du har i allefall noe blått i hendene. De nye ICC instancene dropper noe epic bue og gun (i normal mode) Ellers har du pit of saron (HC) som dropper en crossbow som er bra nok. (itemlevel 232)Om jeg ikke tar mye feil vil du merke en ganske kraftig dps boost.

     

    Hilsen Henning

  4. Hei. Jeg lurte på hvordan man kunne skru av musikkspilleren (den medfølgende) slik at den kun starter når jeg ønsker det. Eller kansje litt mer presist: Når jeg starter wimp på mobilen så starter den medfølgende musikkspilleren i bakgrunnen, slik at jeg får to låter som spilles på samme tid. Jeg vil helst ikke avinstallere den andre musikkspilleren da jeg bruker denne til lydbøker, men det er mildest talt plagsomt at den dukker opp i tide og utide. Det virker faktisk som om den er satt opp til å starte når man plugger noe i lydutgangen.

     

    Mobilen er en nexus one med Android 2.2

    På forhånd tusen takk.

     

    Henning

  5. Jeg synes det er dritfett, men som jeg har sagt før tror jeg det er avhengig av en aktiv og kul Guild. Det er ferre som spiller, men de har lukket en del servere så population er bra på de som er igjen.

     

    Har prøvd chars på begge de engelske serverne.

    Mitt inntrykk er at det rulles nye alts hele tiden, så er nok av action i tier 1. Tier 2 er ganske greitt, om man venter til etter 7 engang er det stort sett warbands på begge sider ute i felt.

  6. Noen andre enn meg som har problemer med blizzards web sider i dag?.

    Har nå prøvd å kansellere den ene accounten min (som har billing date i dag) siden klokka fem i morges. Men jeg får alltid page not found 404 error. Litt irriterende å betale en ekstra måned for ett spill jeg ikke spiller.

     

    På forhånd takk:)

     

    Henning

  7. Ok, jeg skal bite på kroken.

     

    Du levler treigt fordi du går lei.

    Hennings alternative levle metode V1.0 (patent pending)

    Installer questhelper addon. (jeg vet det finnes en i spillet allerede)

    Bruk random dungeon systemet og gjør litt instances.

    Mellom disse, så kjør battlegrounds eller quest litt. du får xp der også.

    Og Hey presto! du er 80 før du får tenkt over hva som skjedde. og du har noen badges og honour slik at du kan kjøpe deg litt gear på level 80.

     

    Og ikke kom å fortell meg at dette ikke funker, jeg VET det gjør det.

     

    Hilsen Henning

  8. Hei alle sammen, det er plagsomme meg igjen med nytt spørsmål. Er det et MMORPG der man faktisk kan gjøre ting før høyeste lvl? Helst raiding. Har spilt WOW og har aldri kommet til lvl 80 . . . begynner å gå lei av det! Ser etter noe nytt (kan inneholde mye PVP også, det er PVP og raids som er gøy).

     

    Om jeg ikke husker helt feil så kan du raide i Wow fra level 60 (Molten Core, Blackwing lair med mer.) Om dette ikke er nok for deg, så tror jeg at jeg skal gjøre deg en tjeneste og si at noe slikt spill som du beskriver finnes ikke. Alle MMO`s jeg har sett (med unntak av eve online) så klarer du ikke dra lasset ditt i ett raid med mindre du er level 80 (Mange level 80`er klarer heller ikke å dra lasset) Om det ikke er fristende for deg å levle en figur opp til level 80, så klarer jeg ikke forestille meg hvordan du skal klare den utrolige grindingen som det er for å få seg pre raiding gear.

     

    Har du vurdert å spille noe annet istedet? Jeg hører CS fortsatt har en del spillere.

     

    Med hilsen

    Henning

  9. For å aktivere Iphonen så må du nok legge inn itunes... men kan da bruke mediamonkey for å føre over sanger osv etterpå. Når det gjelder Nexusen og N900 så er jeg litt i beita selv, har android tlf nå og elsker den virkelig. Men har kjempe lyst til å prøve Maemo. Skjerm og prosessor er overlegen i Nexusen. Leste også at tastaturet på N900 ikke var det beste. Men tilbake til Nexusen så har den litt problemer med dekninga etter det jeg leser. Men bør komme en upgrade på det snart. Alt i alt hadde jeg ventet på Nexus "pro". Skal komme en med qwerty tastatur snart. Hvis jeg ikke ville vente, hadde jeg kjøpt nexus.

     

    Lykke til.

     

    Takk for svar, det ser i første omgang ut som om Nexus one vil seire. Men når forventer man egentlig at den vil komme i salg i Norge?. Jeg vet den kan bestilles fra uniten, men jeg orker ikke styret med å sende inn strømregninger etc. Ryktene sier også at det kommer en ny Iphone i løpet av våren. Vet man noe spesiellt om denne? eller holder Apple kortene tett til brystet? Hva gjelder venting så kan jeg vente en måned eller to om det kommer ett bra og fremtidsrettet alternativ. Men som alle andre så brenner også pengene hull i lommeboka:)

  10. Hei, Min N95 8gb begynner nå å vise tegn til dødelig sykdom , og har gjort sin plikt, trofast i noen år nå, og er dermed moden for pensjon.

    I den forbindelse ser jeg etter dens erstatter.

     

    Om brukeren:

    Brukeren er pendler og synes dermed ting som mp3 spiller og videospiller er en grei ting å ha på en telefon. Støtte for blåtann har vel alle telefoner nå?.

    Brukeren liker at telefonen kan kobles til nettet på alle mulige tenkelige måter, da brukeren ikke bor i ett område hvor 3g dekningen er optimal.

    Brukeren har lyst til å spille på telefonen i kjeisamme stunder.

    Brukeren skryter av å ha over middels teknisk innsikt, dog dette er ikke alltid tilfelle i den virkerlige verden (brukervennlig)

     

    Batterilevetid, muligheter for tilpasning av telefonen, og bra nettleser er også ting brukeren setter pris på.

     

    For at iphone kan være ett alternativ må det eksistere alternativer til følgende programmer da disse ALDRI! blir installert på min pc.

     

    Quicktime

    Itunes.

     

    Om du føler deg kallet til å gi ett svar, så ser jeg gjerne at svaret begrunnes i allefall over ett par linjer.

     

    På forhånd takk for hjelpen:)

     

    Hilsen Henning

  11. Jeg var slik før, når jeg var ganske ny. Jeg laga en mage som første char, levla opp til ca 35, prøvde meg i BG en tur og ble eid av warlocks mange ganger. Da ble jeg frista til og lage lock, når jeg levla locken, så jeg en warrior som questa, kunne Charge, whirlwind, bytte stances og greier, laga en warrior osv osv.

     

    Nå har jeg 80 warrior, 65 mage, 41 priest, 64 shaman, 31 hunter, 43 druid, 70 DK, 19 pala (kjeeedeliiii), 25 priest, 24 hunter. Vet ikke hvor locken min dro :p

     

    Jeg er så jævli lei av lv 1-20 så jeg er glad jeg har så mange :p

     

     

    Når man er ny så er det ganske greitt å finne ut hva man trives skikkelig med over lengre tid, samt finne ut hva endgame forventningene til klassen er.

    Før TBC levlet jeg en druid fra 1 - 60 bare for å få beskjed på 60 "DURID MUST HAEL!!"

    Dagen etter rullet jeg en warrior og rørte ikke druiden igjen før WOTL.

×
×
  • Opprett ny...