Gå til innhold

Muku

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Muku

  1. Hei

     

    Jeg har et lite problem med iPhone og Facebook-appen. Når jeg på FB-appen prøver å legge ut bilder fra kamerarullen får jeg feilmelding om at nettleseren ikke støtter dette. Jeg har en iPhone til hvor det ikke er noe problem. Jeg har sammenlignet alt av software versjoner til alle innstillinger. Finner ingen forskjell mellom telefonene.

     

    Hva kan være feil? Hva kan jeg gjøre?

     

    På forhånd takk.

  2. Hei

     

    Jeg har en 2001 modell Passat stv hvor setevarmeren på førersetet er defekt. Jeg har fått sjekket at bryteren fungerer, men det er elementene under setet som må skiftes ut.

     

    Ny koster det over 2500 kr, noen som har noen tips hvor jeg kan få tak i brukt??

     

    Takknemlig for svar.

  3. Hei

     

    Jeg er usikker på om dette er rett sted, men jeg prøver. Jeg skal kjøpe en dvd-spiller med to skjermer til bilen slik at unga kan kose seg i baksetet.

     

    Men på dette området er jeg helt blankt. Er det noen der ute som kan komme med råd og tips. Gjerne konkrete forslag til hva jeg bør kjøpe.

     

    pris har selvsagt litt å si, men jeg synes det er verdt å bruke litt penger på kvalitet.

     

    På forhånd takk til alle sammen

  4. Hei

     

    Håper noen kan hjelpe meg. Jeg har en 2008 modell Golf V stv. Den er nå ca 1,5 år gammel. I det siste har det begynt å komme en vond lukt, nesten som tåfis-lukt, fra ac-anlegget. Det skjer hver gang jeg slår på ac'en. Når jeg kjører på vanlig vifte er alt bra.

    Jeg har hørt at det kan komme bakterie i ac-filteret som skaper den vonde lukten. Kan det stemme? Hvordan kan jeg bli kvitt lukta? Og koster det mye, evt kan jeg ta det på garantien?

     

    Takker for svar...

  5. Hei

     

    Jeg har en Golf Stv med 140 hk TDI. Så vet dere hva slags bil jeg prater om.

     

    Som i alle andre biler har jeg en kjørecomputer som blant annet måler gjennomsnittlig forbruk. Den har fått meg til å lure litt.

     

    Jeg har sjekket måleren ved kjøring fram og tilbake til jobb. Når jeg parkerer bilen på vei TIL jobb viser måleren gj.snittlig forbruk på ca 5,0 - 5,5. Men på vei FRA jobb viser den ca 6,5 - 7,0. Jeg kjører samme vei, like mye kø begge veier. Eneste forskjellen er tidspunktet og temperaturen.

     

    Hvorfor denne forskjellen? Noen som har en logisk forklaring?

  6. Jeg bruker EuroShell kort som gir meg 40 øre rabatt på pumpepris på alle betjente Shellstasjoner. Kortet har jeg fått gjennom banken jeg er kunde i. Det er ingen etabl.gebyr eller kostnad ved kjøp. Du kan også bruke kortet på alle p-plasser, ferjer, i butikkene til Shell etc.

    Fakturaen trekkes fra min konto i banken helt automatisk, og helt gratis.

    Ingen ulemper, kun fordeler.

    Kan anbefales på det sterkeste. Banken heter forøvrig Fornebu Sparebank.

  7. Jeg fikk trojaner i pcen min som vi klarte å fjerne, men etterpå har det blitt slikt at når jeg åpner Iexplorer popper det opp et nytt vindu med reklame. Det popper opp reklame hver gang jeg bytter side på internett. Hvhis jeg f.eks skal lese avisa og klikker på artiklene popper reklamevinduet opp hver gang.

     

    hvordan kan jeg få stoppa detta? Takker så mye for svar.

×
×
  • Opprett ny...