Gå til innhold

ToreBj

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ToreBj

  1. Noen som vet hvordan man kan få høre på FM radio med bluetooth hodetelefoner. Nyter MP3 musikk via telefonen titt og ofte, men vil også gjerne høre radio. Har brukt Koss hodetelefoner til spillere til nå men ble positivt overrasket av bluetooth telefonene jeg kjøpte på Clas Ohlson. Bruker dem også på laptopen min. Det virker som det ikke er noen måte å få lyden over til hodetelefonene?

  2. Jeg har Delphi 7, men har fått beskjed om at det er en del ting som må endres pga endringer fra 5 til 7 versjonen. Jeg har ikke sett på detaljene i dette selv, men har det fra andre. Mistenker at noen bibliotek som brukes også er tilpasset Delphi 5.

     

    Noen som har noen generelle betraktninger rundt problemene man kan støte på?

  3. For det første så går jeg ut ifra at du ikke har overklokket hverken CPU eller grafikkort uten at du vet hva du gjør. Overklokking fører til økt varme og krever mer/bedre kjøling.

     

    Jeg har imidlertid hørt om problemer som ditt hvor vifta på grafikkortet stopper opp (pga feil) og blokkerer PC'n. Sjekk at vifta går på grafikkort (og for den saks skyld også CPU) når problemet oppstår.

     

    Mvh Tore

×
×
  • Opprett ny...