Gå til innhold

zaasa

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zaasa

  1. det står så mange steder her at det skal være ganske unødvendig å spørre om det. gå på bil også let. det er så mange som har spurt om det samme|

    6323213[/snapback]

    ja siden du er så jævlig geni, så kan du vel gi meg noen da?!

  2. Hei!

    skal ta teoriprøven for lettmotorsykkel snart, men virkelig problemer med å finn sider på nett som jeg kan teste meg på. jeg har funnet moped og bil, men ikke altså ikke lettMC.

     

    er det noen som vet om noen sider på nett som har det?

     

    på forhånd takk.

  3. hey!

    jeg skulle oppdatere programvaren på ipoden, men min midt under oppdateringen gikk noe galt!

    plutselig ble det en error, og da hadde den slettet den gamle programvaren, men ikke fått lagt inn noen ny! å jeg får hvertfall ikke lagt inn no ny nå siden pc'n ikke klarer og kjenne igjen ipoden uten programvare, å når jeg årøver og skru den på, kommer det på skjermen et ikonbilde og: www.apple.com/support/ipod

     

    er det noe jeg kan gjøre for og fikse den? er ganske stressa nå:(

     

    på forhånd takk

  4. hei!

    xboxen min(som er moddet) klarer plutselig ikke lese av dvd lenger, enten det er dvd film eller spill(prøvd både orginal å de som jeg har tatt backup på som er brent)

    men det skjer ikke hele tiden... noen ganger klarer den det plutselig helt fint, noe som er veldig rart...

    hva kan være problemet?

     

    tusen takk!

  5. hei!

    jeg har noen filmer som jeg har lastet ned subtitles til, men jeg lurer på hvordan jeg gjør sånn at tektsten vises når jeg ser på den. for når jeg legger både filmfilen og teksten inn på xboxen, så kommer ikke teksten, det gjør det heller ikke når jeg ser på dataen.

    så hvordan gør jeg det?

    på forhånd takk

  6. ok, men da har jeg et annet sørsmål, viss jeg har et spill i iso fil(som dere skjønner hvordan jeg fikk,men har ikke lov å si det her), kan jeg legge denen iso filen rett inn på xboxen, eller må jeg gjøre no med den? tideligere har jeg opplevd at jeg må extracte iso filen, sånn at xbe. fil å sånn komemr frem, å så legge alle disse filene inn på xboxen vis flashfxp. men går det å legge iso filen rett inn?

    takk

×
×
  • Opprett ny...