Gå til innhold

sindrefj

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sindrefj

  1. En Cowon iAudio6 i sin tid, hadde jo langt bedre lydkvalitet enn forrige generasjons iPod Classic. iPod har da aldri hatt noe som kan klassifiseres som bedre middels god lyd.

    9580129[/snapback]

     

    iPod Classic har samme lyd som forrige generasjon, ifølge de fleste anmeldelser jeg har lest. Det er ingen hemmelighet at dette ikke er topp lydkvalitet, men det fungerer meget fint for de aller fleste.

     

     

    Men selve designet er ikke nytt det er bare innmaten?

    9580405[/snapback]

     

    Designet er nytt. Noe rundere kanter, og hel-metall. Blankpolert stål på baksiden (som før) og anodisert aluminium (grå/sort) på forsiden (nytt - før var det plastikk (hvit/sort).

     

    Jeg vet at en viss iPod nano (red cross eller no) har en spesiell coating som det ikke blir riper i. Kanksje vært en idé å fjerne bakplata med noen som ikke tiltrekkes riper og fettmerker? Eh, ja.

     

    At man ikke kan lade utenom PC (så sant man ikke har ekstra utstyr), det er krise i 2007, ikke noe mere å si om den saken.

    Støtter den firewire 800?

    Kan man koble spilleren til tv'en slik man kan med Creative M?hva blir i tilfelle oppløsningen da?

    9581698[/snapback]

     

    Kjekt med blank bakside - da kan spilleren brukes som speil! (Dette tenkte sikkert Apple også.)

     

    Man kan lade utenom PC - denne anmelderen har ikke helt riktige fakta.

    Laderen følger for øvrig ikke med som standard, så vidt jeg vet.

    Man kan koble den til TV via kabel du får kjøpt som ekstrautstyr.

  2. Trenger kompaktkamera ganske kjapt, reiser om ikke så lenge. Tenker meg noe i prisklassen 2-4000.

     

    Det jeg ønsker er å kunne bruke det til å manuelt stille på innstillinger som lukkerhastighet/blenderåpning og slikt, for jeg ønsker å leke meg en del uten å måtte kjøpe speilrefleks. Jeg vet ikke hvor vanlig det er med slikt på kompakte.

     

    Gjerne god og stor skjerm, form à la IXUS-serien (kompakt, ikke så altfor mye som stikker ut her og der (ikke noe krav)), evt. støtte for Mem.Stick Pro Duo (har et liggende), og ellers andre fordeler jeg får til et kamera i denne prisklassen.

     

    Har tittet litt på de nyere modellene i IXUS-serien (8xx/9xx), men synes det er vanskelig å finne noe konkret om kameraene har mulighet for den typen manuelle innstillinger jeg pratet om.

     

    Noen som har noe å anbefale til en nybegynner som ønsker å leke seg litt uten å kjøpe speilrefleks?

     

    EDIT: Tittet også litt på Cyber-shot DSC-serien til Sony, hvordan er det med de manuelle innstillingene og bildekvaliteten ellers der? H9 ser ut til å være et avansert kamera, hvordan er det med de mer kompakte i serien? (designmodellene, ikke H9/H7).

×
×
  • Opprett ny...