Gå til innhold

The Norwegian

Medlemmer
  • Innlegg

    3 554
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Norwegian

  1. Tåkefyrste skrev (11 timer siden):

    Fikk dashcam i julegave så tenkte jeg skulle prøve meg i denne tråden. Ikke altfor spennende hendelse, men man kan lure på hva de driver med bak rattet. Ingen biler bak meg eller foran, men måtte forbi i kollektivfeltet likevel, og kjører på rødt.

     

     

    Det er så syyyykt mange jeg ser som kjører på rødt lys i Trondheim. På gangfeltet på veien inn mot pirbadet når du kjører forbi politistasjonen har jeg sett flere som bare har kjørt på rødt lys, selv om det er folk i fotgjengerfeltet som er på vei over, og som må hoppe unna eller vente. Er noe med trøndere.

    • Liker 2
  2. Betroz skrev (7 minutter siden):

    Folk bør vite om visse muligheter rundt vaksinen som ikke staten eller media snakker om. Om du eller andre her finner informasjonen som bullshit, er selvsagt opp til hver enkelt.

    Jeg har ikke fulgt med hele tråden men mener du at covid-19 er oppfunnet for at folk skal ta en vaksine som inneholder nanomaskiner som vil kontrollere oss med bruk av 5G?

    • Liker 2
  3. Bestilte et produkt fra Komplett på søndag, valgte porterbuddy siden det står at bestiller man før 12 så får man det mandag der jeg bor. Bestiller, mandagen kommer, ordren står fortsatt på "ordre mottatt", tar så kontakt med kundesenteret til komplett og spør om hvorfor ikke pakken kom på mandag som jeg hadde bestilt. Får da beskjed om at det er begrenset hvor mange pakker de kan bruke porterbuddy med, og min bestilling var satt til NESTE mandag. Ingen info på nettsidene til komplett om at det er begrensning på hvor mange de kan levere, står bare at hvis du bor på disse plassene (som jeg gjør) og du bestiller innen 12 på søndag så kommer pakken på mandag.

    Brukte tilogmed en club fordel med fri frakt, som jeg da ikke fikk tilbake tidsnok til å få gratis frakt på postlevering som kommer i morra istedenfor...

    • Liker 2
  4. Laffe skrev (På 16.11.2020 den 21.54):

    Joda, helt fair det.  Dog er det vel rart å kalle motparten sin for idiot, når idioten selv er den som tror at han har sjansen til å vinne bare fordi man har 99% vinnscore.man har ikke vunnet før alle kortene er på bordet.

    Da burde man vel forutse at den man vedder i mot er en person som ikke spiller etter "reglene". Da bør man ha nok selvkontroll til å kaste seg, tiltross for at man har 99% sjanse for å vinne?

    Jeg syns begge delene er superirriterene. De som spiller på en ulogisk måte som vinner på ren flaks og de som blir sint over det. Ingen vinnere der.

  5. Ezio skrev (38 minutter siden):

    Ah enda en video av spillet.. På dette stadiet så har de vel snart gått gjennom hele spillet. En del av sjarmen er jo å se og finne ut av ting som er hvorfor jeg nesten aldri sjekker slikt ut. Det holder på mange måter med en trailer eller 2-3 min klipp av gameplayet. Tok tegningen for 500 videoer siden.

    Jeg tipper at dette også er uten next gen updaten som kommer i 2021. Skal hvert fall ikke ha det spillet før det. Gir meg også en sjanse til å se an om spillet lever opp til forventningene eller om folk kommer til å "hylle" det uavhengig osv.

    Har enda ikke sett en eneste trailer av spillet, eneste jeg har sett er klippet av Keanu Reeves, men utenom det har jeg valgt å ikke søke opp noe. Gleder meg villt til 2021 når spillet endelig slippes.

     

  6. Arodem skrev (31 minutter siden):

    Ikke hver gang. Dette virker mer i tråd med dette tilfellet: https://www.dinside.no/okonomi/elkjop-nektet-a-levere-mac-til-3500-kroner/70135439 Og en feilprising på 90% bør vel kunne gå inn under det kunder bør forstå er en feil. 

    Ikke når det ofte er spill som får 90% rabatt på salg. En uvitende kan argumentere med at dette er ikke en helt urealistisk pris. 
     

    jeg fikk kjøpt det, beløpet er reservert og jeg hqr fått kjøpskvittering.

  7. Betroz skrev (2 minutter siden):

    Både de som heier på Trump og de som heier på Biden, har seriøst blitt med i "Cult of personality"! Bare fordi fascismen er pakket inn litt bedre, så stinker det fortsatt av fascisme! Helt utrolig at folk etter alle disse åra ikke har skjønt det enda.

    Komiker legenden George Carlin sa det best :

     

    Dette handler mer om det mindre av to onder.

×
×
  • Opprett ny...