Gå til innhold

post_it

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av post_it

  1. Må si meg enig med Prnkstr. Det SW:G jeg kjente var the beste MMO'et jeg noen gang har vært borti. Etter NGE/CU døde spillet fullstendig for min del. :( Lite teit å se jedier løpe rundt over alt når de liksom skal være nesten fullstendig utryddet da. Og de som faktisk var force-sensitive og gikk gjennom all treninga og questinga for å bli jedier, ble stående å se på at folk kunne lage jedi characters fra begynnelsen av. <_< Det gamle class/leveling systemet var det som gjorde SW:G så utrolig morsomt og annerledes.

    Ganske enig i det du sier. Selvom jeg lett klarer å spille NGE også.

    Vi får håpe SWTOR blir bra. Har noen hørt noe om hvordan planetene blir? Om det blir like kjedelige som i KOTOR eller om de blir sånn som i SWG?

     

    Uansett, som jeg sa tidligere, dette nye Star Wars "MMO-et" blir jo gratis å spille, så da skal jeg nok klare å spille det litt i alle fall :)

     

    Blir vel instance basert ala WoW og AoC. Så sånn vanelig standard kjedelig greie uten noen spesielle utforsknings muligheter. Men storylinen blir i hvertfall bra da regner jeg med

  2. Men ok, hva jeg mener burde være med.

     

    - Et godt fungernde crafting system, som sitt eget content. Ingen loot baserte utstyr.

    - Et fungerende city concept hvor man kan lage sine egne byer og folk kan ha hus ogsåvidere.

    - Ingen "lukkede" instancer ala WoW

    - Et bra combat system

    - Et velfungernde proffesion system for folk som faktisk ikke liker combat. Er noen av de også faktisk

    - Frihet til og gjøre det du vil og bruke de våpnene du vil. Det du bruker og velger og lære er det du blir flink til. Jo mere du bruker våpenet jo flinkere blir du.

     

    Jeg er ganske enig med deg. Det er likevel en ting og det er: "- Ingen "lukkede" instancer ala WoW" Ingen instancer, og ingen raids synes jeg ville vært dårlig, men det er nå mine two cents.

     

    Ellers må jeg si at jeg vil ha med en god bakgrunnshistorie (ala noe det Age of Conan prøvde på.)

    - Hvis man skal ha med klasser, BALANSE! For tiden spiller jeg WoW og jeg får ikke en gang tatt skade på noen av de folka jeg sloss mot (players.)

    - Mye content

    - Sterkt på både PvE og PvP fronten. Kule raids, gjerne raids som passer for casuals, og andre for hardcore folk. Veldig gjerne også et godt siege combat system uten lag.

    - Så lite grinding som mulig. (Litt må jo selvfølgelig til.)

     

    Joda raids er greit. Men er måter og kunne gjøre det på uten og lage lukkede instancer. Er på måte en liten sjarm og hvis det ikke er lukket. Men alle har sin smak. Er spennende og se hva darkfall får til de har lovet ingen instancer og har i grunn tro på conceptet. Men er litt tvilsomt om et så lite firma klarer og få til det store.

    Ser bra ut, men har en følelse av at det kan bli en liten flopp som mange andre spill som har prøvd på noe nytt.

  3. Men ok, hva jeg mener burde være med.

     

    - Et godt fungernde crafting system, som sitt eget content. Ingen loot baserte utstyr.

    - Et fungerende city concept hvor man kan lage sine egne byer og folk kan ha hus ogsåvidere.

    - Ingen "lukkede" instancer ala WoW

    - Et bra combat system

    - Et velfungernde proffesion system for folk som faktisk ikke liker combat. Er noen av de også faktisk

    - Frihet til og gjøre det du vil og bruke de våpnene du vil. Det du bruker og velger og lære er det du blir flink til. Jo mere du bruker våpenet jo flinkere blir du.

  4. Utrolig vanskelig spørsmål...men jeg tror spill som fks Lord of the Rings Online,Everquest 2 og World of Warcraft er blitt ut datert.

     

    Spill som Guildwars dog det ikke er et fullblods mmorpg spill var vel noen av dem første spillene som fokuserte mer på skill en å samle items.

     

    Funcom med Age of Conan sendte mmorpg sjangeren minst 10år frem i tid og er nok hvordan fremtidens mmorpg spill kommer til å bli mer eller mindre som.

     

    Det kommende The Secret World tar nå skrittet videre med ingen levels ingen restriksjoner på klasser osv og gir oss en frihet som så mange har ønsket.

     

    Et perfekt mmorpg spill er et spill med alle ideene til The Secret World i seg vil nå jeg si, frihet til å være hvem du vil og gjøre "nesten" hva du vil.

     

    Ser ut som mmorpg sjangeren er påvei fra den nerdete pc brukeren som skryter på seg å ha spilt i 15 timer for å levle opp og skaffe seg noen epics. Til et mer voksent publikum hvor alle kan delta og ha det morro...fremtiden er lys for mmorpg spillere.

     

    Og at flere mmorpg spill nå er på vei til konsoller er et stort skritt i riktig rettning, pc er et utrolig ut datert medium å spille på idag og ikke minst det dyreste...

     

    Og folk har glemt at det var en gang et vakkert spill som het Star Wars Galaxies med en frihet til å bygge byer, til å crafte akkurat det du vil. Uten level systemer. Det våpenet du brukte var det du ble flink med. Det du gjorde hadde noe å si. Men det er glemt.

    Darkfall er ikke nyskapende, men en liten kopi av en av de beste MMO spillene som har vært. Synd SOE fucka det opp

  5. Heisann, noen andre på forumet her som enda spiller SWG?

    Har spilt det nå i 4 år. Vet mange dro da NGE kom, men må si at spillet har mye mere content enn det det hadde for 2,5 år siden da NGE kom ut.

     

    Kan for eksempel gi en del eksempel

     

    PvE oppdateringer

     

    Heroic Instances(disse tar alt fra 30 min til 2 timer og gjøre spørs bare hvor erfaren gruppe du har) Arrangerer det etter hvordan de kom ut

     

    Tusken King Heroic Encounter

    Axva Minx Heroic

    IG88

    Imperial Star Destroyer

    Exar Kun

    Hoth (den desidert største, kom i forrige update)

     

    Meatlump Themepark (themepark rundt mysteriet om meatlump king, som alle som har spilt SWG en stund bør ha hørt om)

    Ny Imp og Rebel thempark

    Ny Jabba Themepark

    Ny Maurauder Themepark

    Collections: Noe ala Everquest for de som har spilt det

     

    Proffesion update:

    Nytt smuggler system

    Nytt Entertainer Combat og Buff system

    Nytt weapon Crafting system

    Nye armor

     

    PvP:

    Restuss er nå en PvP zone

    3 PvP soner på Talus, Corellia og Naboo

    Nytt Galactic Civil War Rank system

     

    Misc:

    X/Y/Z akse for decorering

    Ny Space sone

    Freedom Station(deepspace PvP sone oppdatering)

    Nye romskip

    Nytt spillerprofil søke system

    Gratis server transfer(gjelder til og med mars)

    Nytt Camping system

    Beast Master: Nytt Beast Engineer system. En del nye creatures er blitt tilgjengelig her igjennom mutasjon og er en del som bare spiller med dette systemet. Er fortsatt mange uløste gåter her.

     

    Kommer:

    Nytt droid engineer proffesion

    PA og City update

     

    For dere som ikke har prøvd SWG før er det antagelig vist det mest innholdsrike MMORPG ute på markedet. Er mye mere og gjøre når det gjelder non combat. Combat systemet er kansje ikke det beste men må ærlig innrømme at det er mere moro enn WoW sitt combat system. Kan ta noen eksempel på hva SWG har:

    - Bakke Combat

    - Trader er eget proffesion og ekstremt innholdsrikt i forhold til andre MMO's. Ingen som er i nærheten av SWG på dette punktet

    - Entertainer: Eget proffesion som danser og spiller musikk, samt kan fikse hår, sminke etc på spillerprofilen din

    - Space Combat: Eget level og combat system for Space delt i 3 forskjellige factions

    - By og Hus system: Eget city system hvor man kan ha egne hus og hjem. Blir oppdatert i neste update. Husene kan dekoreres akkurat som du vil og hvis du likte og fikse hus i The Sims så er det systemet som er i SWG langt mere komplisert og man kan lage så og si det man vil hvis man har fantasien på plass

    -

  6. Hallo jeg har akkurat fått et skikkelig forferdelig virus på dataen min, skal forklare problemet litt videre nedover

     

    Det første jeg la merke til når jeg fikk det var at når jeg søkte på google og skulle åpne en side der i fra så sendte det meg til en annen adresse. Så da forsto jeg at jeg hadde virus eller et melaware på dataen.

    Etter det så fant jeg ut at både Anti-virus programmet jeg hadde og spyware programmet mitt var blitt ødelagt og ikke ville starte.

    Har videre prøvd og installert minst 10 forskjellige program for og få fjernet det uten at noen av disse vil starte opp, ikke engang combofix vil starte.

    Når ikke noe fungerte tenkte jeg jaja, får vel bare bruke et online internett program da så blir det vel i orden, men neida der tok jeg feil. Viruset har blokkert alle anti-virus sider jeg har prøvd og det er en del.

    Jeg tenkte at det er noe som er låst fast i registeret mitt, spørmålet er om noen har peil på hva slags virus det er og hvor jeg kan finne de filene jeg må fjerne manuelt. Får ikke kjørt noen logg heller så det er sakt så der er nok et problem.

     

    Er mitt eneste valg og formatere hele dataen, eller kan det hjelpe bare og avinstallere windows og installere det på nytt?

     

    Alle råd, eller program jeg kan teste hadde vært fint

×
×
  • Opprett ny...