Gå til innhold

vinduspusser

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vinduspusser

  1. Hei! jeg skal ha med meg en jente på restaurant. Det skal bli en romantisk aften så derfor burde restauranten også være det:p Har lest en del guider og google litt, men vill gjerne ha deres personlige erfaringer! Den må ligge i Oslo(helst i sentrum), helst servere italiensk mat og som sagt være romantisk;)

     

    Håper på masse gode svar=D Takk!

  2. mornmorn Jeg har et spørsmå! Jeg lurte på om det var murlig å få den "cmd"(kjør) til å kjøre på skrivebordet? Og hvordan du eventuelt gjør det? Sånn at hvis jeg er på skrivebordet er det bare å skrive rett inn der. F. eks det vinduet som kommer opp når du trykker Win+R. Prøvde å gjøre det i samurize men det nermeste jeg kom var en link jeg måtte trykke på for å få den opp. men da kan jeg like godt ha en snarvei.

     

    Og hvordan er det du får sånn nyheter og tilbud o.l fra forskjellige nettsider.?

     

    Du kan jo prøve den commandbox pluginen til Samurize som er med i PluginPack, aner ikke om den fungerer, men du kan jo prøve!

    Nyheter får du ved hjelp av RSS feed. F.eks. Hardware.no har RSS feed, og hvis du trykker på RSS feed-knappen (hvordan den ser ut avhenger av hvilken nettleser du har) og da får du opp en side. Så må du bruke en RSS plugin til Samurize e.l. Du finner maange på Samurize.com, jeg selv bruker PNews.

     

     

    Hei å hå, dette er jo bare strålende :!:

    Jeg har lastet ned samurize, men lurer på om denne kan brukes på stue-maskin, type hjemmesnekra mediesenter for å manuvrere lettere? Noen som har no veiledning på hvordan gjøre det? (styre filmer, musikk, bilder osv) :hmm:

    Også, bruker maskinen mye resusjer på modding?

     

    Du kan jo prøve denne!

    7046948[/snapback]

     

    Fikk til den kjør greia, men ikke det med rss feed. Hvilken sånn Meter er det jeg skal legge den til på? har du noe guide på den?

  3. Hei Jeg lasta ned denne configen for å få de tvkanal greiene etter det la jeg til Ztv, TvN og Discovery. Alt fungerte bra helt til jeg skiftet litt farger å sånn da sluttet den pluttselig å oppdatere lista. Men når jeg skiftet til den orginale configen fungerte al fint igjen, men jeg kan ikke finne noe jeg har forandret uten om farger på skygge, skrift og størrelser. Noen som vet hva jeg kan gjøre?

  4. Hei jeg leter etter noen gode høytalere i byggesett slik at jeg kan bygge dem selv(hørt det blir litt billigere). Trenger egentlig ikke kassene så mye som høyttaler elementene. Noen som vet hvor man får dette BRA og BILLIG? Leter også etter en god bass, men det er kanskje vanskligere.

    Fra 100W og oppover!

     

    Takk for hjelpen.

  5. Hei! Jeg har litt problemer med å starte opp pc'en min. Problemet er at når jeg starter pc'en får jeg en melding:

     

    "Disk Read Error, press ctrl+alt+del to restart"

     

    Det er i bios skrift, så jeg regner med at det er i harddisken problemet ligger. Men er det mulig å starte i safe-mode uten å ha valgmuligheten noe sted? boot-menyen viser bare boot-devices og ikke startmuligheter.

     

    '

    Når jeg setter i windows cd-en så blir skjermen bare svart, og ikke noe skjer.. :no:

     

    Hjelp?

     

     

    takk for alle svar! :thumbup::thumbup::D

     

    edit: Verdt å nevne at jeg har en bærbar pc med Xp professional SP2

  6. Hei jeg prøverå få til div. bil mods på san andreas. Jeg lastet ned IMGtool og åpnet gta3.txd filen inne i Rockstar games mappen. Byttet ut et par biler så prøvde jeg et car spawner program som kjører i bakgrunn. Så jeg fant den bilen jeg skulle ha men når jeg åpnet spillet igjen sto den bilen jeg egentlig skulle ha byttet ut foran meg. Noen som vet hva jeg kan ha gjort feil?

     

    For den som lurer brukte jeg en guide jeg fant HER!

     

    Takk til de som hjelper! :w00t:

×
×
  • Opprett ny...