Gå til innhold

Epik

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Epik

  1. 1. Last ned VLC HER

     

    2. legg den i c:\vlc (editer .bat filen vist du vil legge den andre steder)

     

    3. last ned BATCH fil her (høyre klikk og trykk save as)

     

    4. Dra din LOST episode eller whatever over .bat filen og den konverter til WMV på ca 13-15 minutter

     

    5. ENJOY!

    7204192[/snapback]

     

    ikke gjør det, bruker du denne metoden (instruksjonene som er i .bat-filen), vil du få sinnsykt dårlig bilde på videon din.

     

    målet er vel ikke å komprimere mest mulig her, men å få videon spillbar på x360'en, da er det ikke noe vits å rendere til crap kvalitet.

     

    mye bedre å bare rendre til tilsvarende kvalitet, bare "bytte" format

  2. EpiK: Hvor arrogant går det ann å bli? Tror du virkelig at folk ikke forstår hva du sier? Tror heller det ligger i at den trangsynte hjernen din ikke ser hva andre sier, så jeg tror heller du bør gå tilbake å se hva jeg har skrevet.

     

    PES 6 var skuffende, synd at du ikke kan se det, men det kommer vel kanskje av at du har hodet så langt oppi konamis bakende.

    7202417[/snapback]

     

    bryr meg ikke nevneverdig mye om konami, og at jeg ikke blir skuffet over spillet gjør vel ikke min mening mindre verdt enn din? hva er det som gjør at du har den korrekte mening over at spillet skuffer?

     

    ign uk ga spillet 8.4 av 10

    gamespot 8.1 av 10

    eurogamer 8 av 10

    boomtown 8 av 10

    oxm 8 av 10

     

    osv osv

     

    tydeligvis ikke bare jeg som ikke er skuffet.

  3. Øh?

     

    Som jeg sa tidligere, når du forhåndsbestiller, så gjør du det for å få varen på release-dagen. Når det gjelder forhåndsbestillinger, så tar man ikke inn flere ordre enn man kan håndtere, nettopp så man skal få det på release-dagen. Så da vil du bare få beskjed om at det er utsolgt.

     

    I dette tilfellet, hvor du kjøper denne tilgodelappen, så betaler du også for en vare som ikke er på lager enda, men her er forskjellen den at du aner ikke når du får den, fordi de selger ikke bare så mange lapper, som de har produkter til levering, de selger ubegrenset, og vil bare få produktet du har betalt for når det har blitt produsert flere eksemplarer av dette.

     

    Siden folk må ha alt inn her med teskje, la oss ta Xbox 360 som eksempel.

     

    Før lansering forhåndsbestilte folk fra diverse nettbutikker, enten tok butikken inn bare så så mange ordre, eller de sa fra senere, før lansering, at de ikke kunne dekke behovet. Man fant seg et annet sted å bestille. Eventuelt stilte seg i kø for å få maskinen.

     

    De som fikk forhåndsbestilt de fikk varen på lansering, eller rundt der omkring.

     

    Hvis Microsoft hadde valgt å bruke Sony's løsning, så hadde du kjøpt denne tilgodelappen, og de hadde solgt flere av de enn de har produkter å levere, det er det som er hele poenget, og forskjellen på forhåndsbestilling og tilgodelapp, så ville du ikke fått Xbox 360'en din før en måned eller to etter jul.

     

     

    Hvis dere to fremdeles ikke forstår at det er stor forskjell på tilgodelapp og forhåndsbestilling, og ikke skjønner hvorfor folk reagerer på dette, så har dere rett og slett ikke kapasiteten til å begripe dette. Bare gi opp.

  4. Idéen er prikk lik idéen om å forhåndsbestille noe. Skjønner ikke hvorfor noen syns det er en dårlig idé.

     

    Nei, når du forhåndsbestiller noe gjør du det for å få det på release-dagen, ikke for å få det flere måneder etterpå.

  5. Strip! Dette er en strippet utgave av PES6, noe jeg ikke var klar over før noen få dager før jeg kjøpte det. Men det kunne vel ikke være så stor forskjell? Det er mulig det, men den forskjellen som er der er av den betydelige sorten og for min del relativt viktig. Å ikke kunne endre navn på lag(det har alltid vært en stor greie for meg å kunne mekke til SK Brann), ikke noe kitmodding(igjen blir Brann skadelidende), færre stadioner(8 mot 33, og...Brann Stadion anyone?) og en fullstendig fraværende treningsmodus(bortsett fra den hvor man løper fritt rundtomkring på banen) er betydlig. Forhåpentligvis, så kan noe av dette patches relativt enkelt.

     

    Strippet og strippet... Eneste forskjellen er færre stadioner, ikke save replay, og at Edit Mode ikke er like utfyllende.

     

    Treningsmodus er det da så visst der, du har ikke bare "den hvor du løper fritt", du har blant annet skuddtrening, frisparktrening, osv.

     

    Når det gjelder online, antakeligvis er dette noe som blir fikset ganske kjapt, og da trenger du ikke kunne "nekte" å spille mot noen, da går du bare i Lobbyen, ser hvem som har bra linje, og joiner de.

  6. Nå kommer heller ikke dette spillet til PC.

     

    Og det er ikke alltid man har noen å spille med, eller sted å spille, da er det greit å sitte inne å spille en sport man liker og har kjennskap til, det er vel ikke noe mer galt i å sitte inne og spille et basketspill enn et fotballspill? Eller skytespill for den saks skyld.

     

    Det er vel ikke akkurat fornuftig å sitte inne og spille spill uansett?

  7. Dette er ikke en spill benchmark, men det viser littt av potensialet til cell cpu'en.

     

    Og kilden virker troverdig.

     

     

    Kilde

     

    Obs! PDF dokument. Acrobat reader fåes på www.adobe.com

     

    Og ta dette for det det er. Hvordan Cell er til spill sier denne lite om.

    7190222[/snapback]

     

    Det er nettopp denne type kalkuleringsoppgaver Cell er lagd for, så det er ikke rart den drar fra de andre, da de ikke er den type CPU'er. Dette er mer enn sammenligning enn en konkurranse mellom CPU'ene, en illustrasjon om hvor kraftig den er til slike oppgaver i forhold til vanlig CPU'er.

     

    Dette er imidlertid ikke særlig nyttig når det kommer til spill.

  8. I det siste året har jeg følt en liten forandring i spill bransjen. Jeg snakker da om pc spill. De store pc titlene forsvinner over til konsollene i stedet. Alle vet jo det at gta startet på pc for en del år siden. Om ca ett år fra nå skal gta4 lanseres. Det står ingenting om en pc versjon. Å det drøyde nesten ett år før san andreas kom til pc etter lanseringen på playstation2. Call of duty 3 kommer også til alle konsollene, mens pc versjonen fins det ikke noe info om selv om også dette spille startet på pc. Pc har liksom blitt satt i siste rekke! Hvorfor? Begynner pc å gli ut kanskje?

    7195026[/snapback]

     

    Kort fortalt så handler det om salgstall, penger med andre ord. Er ikke vanskeligere enn det.

  9. Jeg synes det er mye bedre å få PES (selv en slankere versjon), enn å ikke få det i det hele tatt.

     

    Det er ikke noe galt med PES til 360 i mine øyne, det folk klager på er egentlig det at de ikke kan bytte navn på lagene som ikke er lisensiert og stats på spillere, og at man ikke kan save replays, men dette er jo småting. Gameplayet er helt topp og det er mange lisensierte lag, noen lag har ikke ekte navn på laget, men de har ekte navn på spillerne.

     

    Jeg er glad for at Konami valgte å bare gjøre en forbedret port av current-gen versjonen istedenfor å prøve seg på noe helt nytt som EA gjorde med FIFA 07, de sa vel at de jobbet i 2 år med det spillet, og man ser jo hvordan det gikk. Hver sin smak, men jeg er hvertfall lite fornøyd med gameplayet der.

     

    Så nå koser jeg meg med PES6 fram til neste versjon kommer, og antakeligvis kommer den til å være noe mer enn bare en forbedret port.

×
×
  • Opprett ny...