Gå til innhold

Mitt KalleNavn

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mitt KalleNavn

  1. Vel for det første har du vel rett i noe, og for det andre det med hiarkiet er egentlig for å inspirere guildmemberne får å høyre rank. Det med bare høye rank møter er for at de høyere rankene kan si sin mening om hva de vil at skal skje i guilden og om noen i guilden er veldig hjelpsomme som jeg ikke vet om og at jeg kansje burte gi dem en større rank. Det er ingen grunn å holde møtene hemmelige men det er enda en ting som inspirer folk å være bedre i guilden. Og at det bare er paladiner i guilden syns jeg er bra for jeg og mange andre paladiner syns det er ganske gøy og være med noen som har de samme intiressene, spelsa, quester også vider. Denne guilden er ikke akkurat en guild med ti 60 lvl folk med så jeg syns ikke det er en grunn å tenke på onixia og sånne ting enda, desuten har denne guilden en allianse med en magibruker guild, night elf guild og warriorguild så vi skal slo sammen alle de guildene når vi blir så høye lvl at vi i det hele tenker på onixia. Til slutt det med lvlene spiller egentlig ikke noe rolle men jeg vil helst ha med over 20 lvl for da vet de litt om spillet og kan det meste. I guilden er det faktisk en 11, 15, 16, 16, 18 og 21 lvler med så jeg er egentlig ikke så pirkete på lvlene

     

    PS: Alliansen heter T.K.O.J. The Kingdom Of Justice så hvis noen av dere guilder ute der vil være med kan dere godt det.

  2. Det har har sikkert blitt gjort mange ganger men jeg sier det uansett, jeg pleier å få en på lvl 10 til å sitte med pvpen på i en horde vei og nor en kommer så angriper de han helt klart, men da kommer jeg og noen andre compiser fram fra skulestedet og tar horden og presto han er død. :!:

  3. Og når det gjelder det med at 40 stykker trenger noe så avgjøres det med ranken du har i Guilden, eksempel: trkon, larvig, tringen, kreilar og rupp vil ha en ting men så er trkon og kreilar høyere rank en alle de andre. Da da må en av de to enten bevise at de trenger det mest, duelere eller rulle for det.

  4. Tro meg jeg har tenkt på det og Guilden er bare for paladiner men når vi skal på raider og lignende skal vi ha med flere Guilder og slå de sammen, jeg skjenner hit til 3 Guilder som vi skal gjøre det med. En Guild er bare for magibrukere, mage, priest og warlock. En er for huntere og warriors og en anen er for night elfer. På denne måten hjelper vi hverandre og alle får noe ut av det. Å ikke bli drept.

  5. Jeg er en lvl 35 paladin nå og har en Guild for paladiner i Hellscream, og lurte på om det er noen som vil bli med i Guilden.

     

    Guilden er en som hjelper andre, hver uke har vi et møte hvor alle gir litt til Guildbanken. Eksempel: penger, silk, light leather, heavy mithril boots. Disse tingene blir gitt til de som trenger det og kan få nytte av det.

     

    Ranker: Det er 10 forskellige ranker i Guilden, du får rank ved å gå opp level veldig fort, gi masse ting til Guilden, Være veldig hjelpsome for andre i Guilden og være veldig bra i de forsellige pvp og pve tingene vi gjør. Høyere rank er bra for da kan du gi andre ordre så lenge de ikke er imot reglene og er til det beste for Guilden. De 5 Høyeste rankene og Guildmesteren har et spesielt møte hvor de snakker om "hemmelige" ting og diskuterer om mer viktige ting en raider og pvp etc.

     

    Jobber: Alle i guilden for jobber som de skal gjøre, og samler ting fra de jobbene til neste Guildmøte som de skal gi en liten prosent av til Guilden. Du bestemmer selv hvor mye du vil gi. De forskellige jobbene du kan ha er alle skillene i WoW. Eksempel: Tanko er en skinner og samler 400 light leather i en uke, han gir så mye han vil til Guilden og får litt RankXp til gjengjeld.

     

    RankXp: RankXp er på en måte en bar som jeg har laget som fyller seg opp nor du gjør noe bra i guilden og når du når fult får du en rank.

     

    Regler: 1. Du skal følge alle reglene, 2. Du må prøve og hjelpe andre i Guilden så mye du kan, 3. Vær høflig og ikke bruk noen banneord eller lignende i Guilden, 4.

    respekter de andre i Guilden, 5. Jo høyere rank du er jo mere makt for du over andre, aldri misbruk det. Når Guildmesteren gir deg en ordre skal du prøve og følge den så best du kan så lenge den orderen er til det beste for Guilden.

     

    Det var ca alt, hvis du lurer på noe når du blir med i Guilden bare spør meg.

     

    Det du trenger får a bli med i guilden er:

     

    Server: Hellscream.

     

    Class: Paladin.

     

    Lvl: 20+

     

    Hvis du bestemmer deg får å bli med post her eller whisper meg i spillet, jeg heter Adregon.

×
×
  • Opprett ny...