Gå til innhold

Chrynarx

Medlemmer
  • Innlegg

    736
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chrynarx

  1. Har en Toshiba Satelite p-850 som nå er +/- 2 år gammel. Tenker å bytte denne ut om ikke så alt for lenge, men siden jeg enda ikke har mulighet til det før om en måneds tid så lurte jeg på om jeg kan bare sette inn litt RAM i den slik at den under spilling ikke vil bli så varm at den til slutt slår seg av, da dette hender ved spilling av f.eks WOW, noe den ikke gjorde da pcen var ny.

    Har prøvd å rense viftene, men det skulle vise seg å være et helvete av en annen verden med akkurat denne modellen. Youtube har blitt brukt for alt det er vært for en DIY, men har ikke fått kommet til viftene for å få renset dem.


    Har en ett års gammel toshiba liggende her som jeg vet ikke vil bli brukt på en stund, så jeg vurderer som jeg skal skru ut rambrikkene for å sette den i min midlertidig, til jeg har gått til anskaffelse av ny pc. Da vil rambrikkene gå tilbake i pcen. (så fremt de er kompitable såklart :))

    Vil dette utgjøre en merkbar forskjell, eller er det bare å droppe?

    Det er for øyeblikket 8GB RAM i pcen!

  2. Hei.

     

    Har en gammel 6530B hvor lyden skrur seg ned av seg selv. Problemet startet for noen timer siden.

     

    Tror at det kan være "snarvei" knappen til volumet øverst på tastaturet som har hengt seg opp, siden minusknappen kontinuerlig blinker.

     

    Hvis jeg holder fingeren på plusssiden så går ikke lyden ned, men med en gang jeg fjerner fingeren så går lyden helt ned på få sekunder. Noen som har en ide om hva jeg kan gjøre?

  3. Hei, aner ikke helt hvor denne tråden skulle plasseres, så beklager om jeg har lagt den på feil plass. Sitter nå på en Dell Inspiron 1720 som begynner å bli ufattelig treg. Det er ikke mye programmer på den, men den bruker alt for lang tid som f.eks bare det å skrive her så gir pcen meg nesten 1-2 sekunders delay før det jeg skriver kommer opp.

     

    Vurderer dermed å formatere Pcen. Har funnet frem operativsystems cden, og drivere og gjort meg klar, men mens jeg satt og leste litt på nettet fordi jeg har aldri prøvd å formatere en pc før så kom jeg over denne lenken.

     

    http://knowhow.com/article.dhtml?articleReference=143&country=uk

     

    Vil dette fungere på samme måte? Er dette en bedre løsning? Har tatt backup og alt er klart til en formatering, men hvis lenken som jeg postet funker like bra, og sletter hele pcen så den er så god som ny, så vil jeg heller prøve det. Noen som har prøvd det før, eller som kan gi meg et pekepinn på hva jeg kan gjøre?

  4. Da etter nesten etter et helt år uten WoW spilling har jeg tenkt til å prøve meg på den igjen.

    Har tenkt til å lvle opp en rogue siden det er eneste klassen jeg aldri har spilt over 70.

     

    Med tanke på at det er mye jeg har gått glipp av så er det noen få spørsmål jeg lurer på.

     

    F.eks godt lvlebuild om dagen? Er det noen som kan hjelpe meg med hvordan få maksimalt ut av den lille karen jeg har tenkt til å lvle?

     

    mvh mazage

  5. Tome of Cold Weather Flight: New heirloom item. Players who have reached level 80 can now purchase this book for 1,000 gold from Hira Snowdawn, the Cold Weather Flying Trainer in Dalaran. Similar to other heirloom items, this item can be mailed to other characters of the same realm, account and faction. The book is consumed when read training the character in Cold Weather Flying. Requires level 68.

     

    Dette er tatt fra patchnotesn 3.2.0

     

    Vil dette si at jeg kan få en lvl 80 på min server til å kjøpe denne for meg for 1k gull, og så sende den til meg så jeg kan fly i northrend fra lvl 68 da? Eller må jeg ha en lvl 80 selv på serveren for at dette skal fungere?

  6. Kommet vel frem til howling fjord, fått tak i mine tre første quests.

    Så til min store forskrekkelse så funker ikke questhelper, den er heller ikke på wowmatrix lenger så da begynner jeg å lure litt. Er questhelper out of date og funker ikke lenger?

     

    Isåfall trenger jeg en fullgod erstatning til questhelper, noen som har noen gode tips?

     

     

    samtidig, jeg har 375/375 mining. Hvor får jeg tak boka eller hva det er slik at jeg kan få 375/400 mining? eller 450 eller hva nå det enn er?

  7. Vet ikke helt hvordan jeg skal få dette frem skikkelig fordi jeg vet folk flest hater det jeg skal spørre om nå.

     

    Noen kompiser av meg rerollet for mang en stund siden og siden sommerferien er i gang for min del så er jeg litt smått hypp på å spille WoW igjen. Problemet mitt er bare det at alle de er lvl 80, mens jeg da må begynne på lvl 1, noe jeg absolutt ikke orker akkurat nå.

     

    Det fine er at jeg har en lvl 70 warrior på min account, som har støva ned siden hans som lånte accounten min kjøpte seg sin egen og dreit i warrioren.

     

    Derfor tenker jeg at den eneste klassen jeg ikke har spilt (som er warrior) skal jeg prøve nå.

     

    Siden den allerede er lvl 70 så har jeg tross alt gått glipp av mye, men jeg tror jeg vil klare hente meg fint inn om noen kan hjelpe meg litt i rett retning.

     

    Det jeg lurer på da er om noen hadde giddi hjelpet meg med et build som skal være lvling build frem til 80, og samtidig gi meg noen tips eller linke til who to play warriorguides for dummies.

     

    Er ikke totalt evneveik, instances blir ikke min ting da jeg aldri har spilt warrior før så det blir ikke til at dere støtter at en gruppe nå får en warrior som ikke aner hva han driver med. Jeg skal solo lvle opp til 80, prøve meg svakt på PvP, så senere når jeg kan litt mer spille arena med resten av mine kompiser som venter på at jeg skal begynne.

     

    Samtidig så addon tips/macroes og slikt som kan være nyttige hadde vært flott om dere ville delt:)

  8. Heisann, nå kan det være at det er noe jeg ikke har fått med meg, men det er visse ting jeg lurer på.

    Laster ned darkfall som en kar herifra hadde linket til (fila på 8.63gb).

     

    Hvordan får jeg da kjøpt spillet? Eller registrert meg? Får jeg det når jeg er ferdig og laste ned klienten, eller er det en side jeg kan gjøre det på?

     

    Beklager om det er tatt opp før, men jeg har ikke sett det.

     

    Vet at pre-order er utsolgt så har skjønt jeg må vente.

     

    takk for svar;)

  9. Ok da har det seg slik at en kompis har spilt litt på min account, mens jeg har hatt pause.

    Dette er en Ench.Shaman som er Miner/jewelcrafter (375 i begge).

    Har ikke noe spesielt av designs så vidt jeg vet.

     

    Tanken min er at jeg kan godt tjene syke penger på han her, men har null peiling på hvordan, så jeg lurte på om noen har noen tips til hvordan tjene gode penger, eller hvor som miner/JC?

     

    Har ikke 280% mount, kun 60%

  10. Kanskje gjøre noe med security setting. Dvs at du har lov til å forandre på filer...Jeg måtte selv gjøre dette for å legge inn et eller annet..tror det var conan. Får selvsagt opp meld hele tiden om at sjekk dine security settings osv...men funker da tror jeg:)

     

    Hvor finner jeg dette da?

     

    eller du kan gjøre det på latskapsmåten, kopiere det fra en maskin som TBC allerede er installert på. eneste du trenger å gjøre er å kopiere WoW mappa.

     

    Skulle gjerne gjort det, men har ingen PC tilgjengelig med WOW TBC på seg

  11. Lastet nettopp ned TBC fra wow-europe sin side, siden jeg ikke hatt tatt med meg TBC cd'ene.

    Valgte og bare legge alt i World of Warcraft mappen med en gang,da jeg startet instralasjonen (typo,w/e). Så nå etter 4 timers venting er TBC ferdig nedlastet og jeg starter å innstrallere. Men da får jeg denne feilmeldingen.

     

    " This disk doesn't have enough free space to install Burning Crusade. (More than 5.8 GB is required, but only 0.0 MB is available.) Please free up space or try installing to a different disk. "

     

    Dette er merkelig da det er 138 gb ledig på disken "OS" (Dette er vista)

     

    Så jeg lurer på om noen vet hva jeg kan prøve meg på for å få dette til å funke?

×
×
  • Opprett ny...