Gå til innhold

goosey

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av goosey

  1. Hei

     

    Har søkt mye rundt på nett og skriver nå mine aller første "Hjelp" tråd noensinne.

     

    Litt Bakgrunn: Vi skal ha ny TV til stua. Denne skal henge litt høyt på vegg og vil bli sett på fra siden. Vi har egen kino i kjeller med en 65" Sony TV med 4K og der er tunet riktig mtp høyde, belysning osv. Derfor får ikke TV i stua optimal plassering, den blir hengt på bakgrunn av interiørvalg hvor TV er siste prioritet. TVen kobles til separat anlegg med HDMI og et par B&W høyttalere så lyd er ivaretatt. Det er vanskelig å finne gode innlegg om innsynsvinkel så derfor trenger jeg deres hjelp.

     

    Kriterier

    • Størrelse er 48-49 tommer pga plass på veggen.
    • Størrelsen gjør samtidig at 4K ikke er viktig og kan velges vekk til fordel for innsynsvinkel.
    • Bildekvalitet og innsynsvinkel er viktigeste. Kobles til separat anlegg og bruker appleTV4 for smartfunksjoner, så slike ting er uviktig.
    • Pris er ikke så farlig, helst ikke mer enn 10000kr, så OLED blir for dyrt (selv om det ville vært best her). 
    • Jo tynnere TV jo bedre da den skal henge på vegg med skjult kabelgate i veggen. Men igjen, innsynsvinkel er viktigere.

    Hvis noen der ute har gode tips og råd blir de mottatt med stor takk. 

     

    Hilsen Eirik

  2. Jeg forhåndsbestilte s7 edge etterå ha hatt iphone siden 2009. Veldig fornøyd med telefonen, men det VR greiene var dårlige saker. Lekte med det i 1 time og ikke rørt siden. Svært uskarpt. Kan f.eks. ikke bruke til film på "storskjerm" da bildet er uskarpt og mye pixler (1080p kilde). Så litt artig gimmik, men alt for dårlig til noe skikkelig bruk.

  3.  

    http://www.tek.no/artikler/her-er-altibox-splitter-nye-dekoderlosning/159886

     

    Da er det snaue to år siden altibox sto å skrøt på seg "splitter ny løsning" som kommer "mot slutten av året". Men hyggelig at produktdirektør Øyvind Lundbakk har løpt av seg noen kilo siden sist. Bedre enn å sitte i sofaen og knaske potetgull til repriser av Top Gear.

     

    Hei Goosey. Takk for hyggelig melding. Det er helt riktig observert. Det ble mange fjellturer i 2015... Og man kan jo også knaske på gulrøtter istedenfor potetgull til repriser av Top Gear ?

    Hehe, så bra! Da håper jeg denne løsningen kommer denne gangen :)

  4.  

    http://www.tek.no/artikler/her-er-altibox-splitter-nye-dekoderlosning/159886

    Da er det snaue to år siden altibox sto å skrøt på seg "splitter ny løsning" som kommer "mot slutten av året". Blir stas...

    Husker det ja, ikke lenge siden jeg drev å snakket med dem om det, og support hadde null kjennskap til de dekoderne.

    Men ser jo ut som det er en grunn til at de aldri kom. De fant på en bedre løsning, som de nå presenterer. De er også her mer klare i talen på når det kommer, pluss som nevnt er det allerede noen som har den nye hjemmesentralen. Så det er jo betydelig mer lovende enn forrige gang de lovte noe nytt og fantastisk :)

    Den som lever får se :)

  5. http://www.tek.no/artikler/her-er-altibox-splitter-nye-dekoderlosning/159886

     

    Da er det snaue to år siden altibox sto å skrøt på seg "splitter ny løsning" som kommer "mot slutten av året". Men hyggelig at produktdirektør Øyvind Lundbakk har løpt av seg noen kilo siden sist. Bedre enn å sitte i sofaen og knaske potetgull til repriser av Top Gear.

    • Liker 7
  6.  

     

     

    Med dette pisset har dere oppnådd to ting:

    - Jeg fikk endra mindre lyst på HP

    - Jeg kom ett skritt nærmere å slette HW fra bokmerkelista og stoppe Tek Ekstra

    Hvorfor blir du SÅ sinna for en artikkel som er frivillig å trykke på OG som er så tydelig merket reklame?
     

    Fordi jeg trodde HW var en nettside som hadde respekt for seg selv og ikke lot seg kjøpe, merket eller ikke. Jeg har hatt den som bokmerke siden jeg satt med 56k modem og browset overklokking.no og trodde de holdt ett høyere nivå en reklameblekkene som som kvinnfolka kjøper.

     

    Om det er dette som kreves for at de skal holde hodet over vannet, burde de kanskje tenke seg om og finne en annen jobb, for journalismen de fører er åpenbart ikke interessant nok til å få hjulene til å gå rundt.

    Haha. Journalismen...

     

    Syns det er fett at tek.no tenker alternativt.

  7. Kjempebra. Håper på en oppfriskning av TV-portalen snart, den begynner å vise tidens tann. Da hadde det samtidig vært kjekt å kunne sette på radio uten å gå via portalen slik at vi som har anlegg koblet til ikke trenger å ha på tv for å høre radio. Det hadde vært prima i disse miljøtider. Så kan vi bare se hvilken radiokanal som er på i displayet på boksen. :)

  8. Jeg tror muligens problemet er: TV2 hadde 1, 5 millioner seere som høyeste antall så langt i OL. Da så 87% av alle som så på TV på OL. Når så godt som "alle" ser på det samme kan man være enige om at det er en allmenn interesse av OL og NRK er dermed riktig plattform som allmennkringkaster. I tillegg betaler man ganske mye for NRK (220kr/mnd) og da er det ikke urimelig å forvente at store begivenheter sendes på statskanalen.

    • Liker 2
  9.  

    Nedlasting med 10 – 15 MB/s er ikke uvanlig, og det samme gjelder opplastingshastighet. Med hastighetene til en SeedBox kan du ofte hente ned hele operativsystemer på et par minutter.

     

     

    50-100Mb/s er heller ikke uvanlig. Nå er jo 1Gbit seedboxer ganske vanlig, og jeg har bikket 100MB/s flere ganger med min seedbox.

     

    Det kan gå raskt på TBP også, alt ettersom hvordan man ser på det, men det kan ikke sammenlignes med private trackere, hvor hastigheten stort sett er overlegent det man finner public.

     

     

    Hvilken tilbyder bruker du? Testet myseedbox.com, den svarte ikke akkurat til forventningene. Veldig dårlig hastigheter fra Server og hjem, selv om selve torrent kom inn (samlet) på inntil 20MB/s

  10. Du tror virkelig at du kan betale det samme som det koster for Viasat og Cmore og se filmer samtidig som de går på Kino og serier minuttet etter lansering? Tror aldri det vil være mulig, og vertfall ikke til den prisen.... Viss ett TV selskap har monopol i hele verden ville det vært mulig, men ikke før....

     

    Ja, egentlig har jeg litt tro på det. Hva man får for 79kr måneden med Netflix er ganske bra igrunn. Vi har C-More hjemme til 99kr pr måned i tillegg. C-more har en helt grei app hvor det er endel nye filmer og serier. Problemet med C-More appen er at man ikke får tidligere sesonger av noe (hvis man skal begynne å se "The Newsroom" så er ikke sesong 1 tilgjengelig, kun sesong 2 osv) så det er litt knotete å komme inn i noe nytt. Med tanke på hvor bra streaming av musikk er med Spotify og Wimp, og hvor mye som er skjedd med streaming av film og TV i Norge på relativt kort tid så håper jeg at om 3-5 år så er streaming av TV og film på samme nivå som Spotify er for musikk. Heldigvis er det ikke kun ett plateselskap i verden som har monopol og likevel har de fått det til å fungere. Pris på rundt 299 er tatt litt ut av løse luften, men Netflix + HBO Nordic + C-more blir vel ca 260kr måneden så baserte det litt på det.

×
×
  • Opprett ny...