Gå til innhold

jardarhs

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jardarhs

  1. Hei!

     

    Får ikke installert Cisco systems VNP Client, får opp samme installasjonsmelding hver gang jeg har prøvd:

     

    Error 28005: A previous version of the client was recently uninstalled, but the computer was not rebooted. You must reboot your computer before installing the Cisco Systems VPN Client 5.0.02.0090.

     

    Har søkt litt rundt på nett for å finne en løsning på problemet, men har ikke funnet noen løsning på problemet:

     

    http://www.velocityreviews.com/forums/t386...rror-28005.html

     

    Benytter windows xp.

  2. Du trenger absolutt ikkje ny strømforsyning nei. Den du har er god nok i massevis.

     

    Så vidt eg har forstått så kan du ikkje bruke SLI dersom du har mere enn 2 skjermer. Eg er sikker på at det er slik i spill, men om det også betyr at skjermkort nr 2 ikkje kan vise windows skjermbilde veit eg ikkje. Det må du sjekke opp i før du kjøper to så dyre kort. For om du bare kan/skal spille på en skjerm så kan du kjøpe ett dyrt spillkort og ett billigere kort til den siste skjermen som bare skal vise Windows. Kanskje du tilogmed kan beholde ditt gamle 6600GT til det formålet.

    9562355[/snapback]

     

    Okey, kjøper ingen PSU.

     

    Det du skriver innledningsvis angående SLI stemmer jo, og ser for meg en situasjon hvor jeg skifter mellom treskjermsmodus uten SLI (office, explorer ol.) og enskjermsmodus med SLI (f.eks. spill). Men tenker også på å bruke alle tre skjermene mens jeg spiller flight sim. Til dette vil jo ikke 6600GT-kortet holde.

     

    Ville du valgt noen andre kort til dette bruk enn de to jeg har tenkt på? Ellers, slik jeg forstår på deg, så er det ikke noe problem å kjøre et system med både et directX-9 kort og et directX-10 kort?

  3. Du trenger ikke mer strøm, så ny PSU synes kanskje ikke nødvendig.

     

    Om du benytter tre skjermer er du kanskje ikke interessert i spill ?

    Da virker 8600GT litt overkill...

     

    Om du er interessert i spill ville kanskje et skikkelig skjermkort funke bedre enn to halv-bra, og beholde det gamle som slave, om det er mulig å kjøre dual i et sli-hk. Litt vanskelig å se hva en slik maskin benyttes til.

    9560846[/snapback]

     

     

    Jeg benytter tre skjermer fordi det er så mye mer effektivt å jobbe på den måten når man har mange vinduer oppe på en gang. Men vanlig kontorarbeid er ikke det eneste jeg bruker maskinen til, tenker å bruke maskinen til spill også. Vil to 8600GT i SLI-modus kunne kjøre et spill av dagens standard på 1280x1024 oppløsning med alt av innstillinger skrudd på?

  4. Vurderer å oppgradere min gamle maskin med mer minne og nye skjermkort.

     

    Oppsettet i min gamle pc er som følger:

     

    - Hovedkort: MSI K8N SLI Platinum

     

    - CPU: DualCore Athlon 64 X2 4400+ S939

     

    - Minne: 2x 512Mb PC3200 DDR SDRAM, 200MHz

     

    - Skjermkort: nVIDIA GeForce 6600 GT 128 Mb (Må bare få bytta ut dette kortet nå!)

     

    - PSU: MIST 500W, 20/24 pins

     

    - Harddisk: 2x WDC WD2500KS-00MJB0

     

    -Skjerm: 1x NEC LCD1970GX og 2x Eizo FlexScanL551

     

    Det jeg har plukket ut til nå er:

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=43728

     

    Det jeg særlig ønsker å få svar på er valget av skjermkort i forhold til NEC-skjermen (max oppløsning på 1280x1024) . Vil det være noen gevinst å oppgradere skjermkortene ytterligere?

     

    Ellers tar jeg gjerne imot generelle kommentarer om oppsettet.

     

    På forhånd takk! :yes:

  5. Ville også vurdert en annen CPU kjøler hvis du vil at den skal være ordentlig stille, eventuelt droppe raptoren hvis ikke budsjettet tillater det.

    9533432[/snapback]

     

    Veit du hvor mange db som den medfølgende vifta produserer? Kan nok strekke meg så langt som en bedre vifte-løsning (koster jo ikke så mye, ca. 500+) hvis det er stort behov for det.

     

    Ville du ha foretrukket et raid-system eller raptoren?

  6. Forandre emnetittel til: Gamerpc 20k!

     

    Høy varme og støy produksjon er gjengs for alle PC-er, men det som skiller de beste ut er hva prosesser som kjører og hvilke professorer som er eleminiert i nLite eller vLite.

    Tro meg, det har så uendelig mye å si!

     

     

    Eller ville jeg byttet ut til ett Asus P5N32-E SLI, samt ett sett Balliastix minne. Raptor kan du kutte ut fordi det ikke gir noen ytelse, i alle fall ikke i denne raid era.

    9532371[/snapback]

     

    Har ikke så mye peil på nLite og vLite, men du tenker på å skru av unødvendige programmer som forårsaker misbruk av prosessorkraft? Dette er et typisk windows-relatert problem?

     

    Hva er fordelen med Asus P5N32-E SLI framfor Striker Extreme? Prøvde å finne det Balliastix minne i prisguiden, men fant det ikke? Har du noen link?

     

    Har du noen tips til system (harddisker og hovedkort) med god løsnig for raid? Hva slags raid-utgave bør jeg benytte?

  7. Jeg planlegger kjøp av ny PC, og trenger noen innspill på oppsett:

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=52952

     

     

    Som det står skrevet i emnetittelen skal PC-en være en allsidig spill-pc, dvs. være behagelig (særlig med tanke på varme og lyd) ved vanlig kontorarbeid (f.eks. ulike office-program) samtidig som den skal takle heftige spill (og da forsåvidt bråke så mye den vil). Ellers tenker jeg å overklokke den noe, dvs. så lenge varmeproduksjonen ikke blir for stor. Generelt er det uønsket med høy varmeproduksjon ettersom PC-en vil stå i et ganske godt isolert rom (så og si lydtett rom, bare et lite vindu og en liten ventil som lufteløsning). Bør jeg legge til en viftekontroll/temp.måler? Eventult hvilken type skal jeg velge?

     

    Når det gjelder tastatur, mus og lydutstyr er dette deler som jeg allerede har god dekning på.

     

    Ellers vil gjerne få innspill på valg av skjerm i forhold til skjermkort:

    Har jeg valgt riktig skjermkort i forhold til full utnyttelse av skjermen (full oppløsning osv.)?

     

    Takk for alle konstruktive innspill! :yes:

  8. Håper alt går bra med kjøpet!

     

    Er bare spent på hva slags erfaringer du får med kabinettet. Har tenkt på samme kabinett selv, og lest mye positivt om det. Likevel har jeg også fått mange advarsler. Blant annet har jeg blitt fortalt om uønsket hendelser med viftene. Det ene gjaldt frontvifta som tok i gitteret i forkant av vifta (tror det bare er et tilfelle av maks uhell) og det andre vifta i sidedøra som gikk langt inn i kabinettet med den fare å støte borti store cpu-vifter. Derfor vil jeg gjerne vite om generelle inntrykk angående kabinettet og gjerne få nærmere beskrivelse av plassen til cpu-vifta.

     

    Takk for eventuelle svar!

     

    Se også: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...++Twin+++Engine

  9. Takk for tipset Spirre! Skal se på det andre kabinettet. Du har sikkert rett at det ikke er så god plass i det (er jo et billig kabinett hvis man betrakter prisen), men har vanskeligheter med å tro at 250mm vifter skal lage så utrolig mye støy. På en annen side kan jo isoleringa være så som så.

     

    Ingen som har hatt erfaring med det kabinettet?

     

    Når det gjelder SLI og tre skjermer, vil bare den ene skjermen benyttes når SLI modus er på (Når PC'en benyttes til spill). Fint også å kjøre de to kortene selvstendig når jeg for eksempel spiller flight sim.

  10. Skal en gang ut på nyåret kjøpe meg ny pc. Benytter meg av 3 skjermer, og kjøper derfor 2 skjermkort. Ettersom det blir en spill-PC, kjøper jeg to DX10-kort og setter dem i SLI. Veit at det yttelsesmessig holder mer en nok med et kort, men forsvarer kjøpet med at jeg skal bruke den kommende pc'en lenge.

     

    Med dette som utgangspunkt har jeg tenkt lenge på hva som kan være passende kabinett. Tror jeg har funnet et meget bra kabinett med lite støy (noe som er ønskelig) og god luftgjennomstrømning (med tanke på to store skjermkort som står tett inntil hverandre): https://prisguiden.no/product.php?productId=50110 .

     

    Har noen vært borti dette kabinettet før? Er det plass til to DX10 kort i det (f.eks. 8800GTX)? Hvis ikke, hva bør jeg velge? Legger stor vekt på støy og luftgjennomstrømning!

     

    Tusen takk for eventuelle svar :)

×
×
  • Opprett ny...