Gå til innhold

anti

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anti

  1. Hvis du ikke har formatert hele disken har du fremdeles den skjulte partisjonen hvor recovery imaget ligger.

     

    Sjekk om D2D boot enabled (eller noe tilsvarende) står som yes i bios. Da kan du trykke alt-f10 når du starter pcen for å starte recovery programmet. Da slipper du å bruke cdene i det hele tatt.

  2. Følgende ting har blitt tregere på min: Åpne menyen, åpne telefonlista, åpne meldinger, og generelt alt som innebærer mye bruk av tastene.

    Opplever minst 3 ganger pr. melding jeg skriver at den ikke får med seg tastetrykk, selv om knappen trykkes helt ned.

    Det skal riktignok nevnes at jeg trykker litt fort på tastene, men dette har aldri vært et problem før. :mad:

     

    Dette er helt utrolig irriterende og jeg skulle ønske jeg aldri la inn v12. Er det mulig å nedgradere til v11 uten mye utstyr?

    9178082[/snapback]

     

    Problemet med at knappene ikke reagerer skikkelig har jeg også fått :( Skjedde aldri med forrige fw versjon.

  3. Hvis det fortsatt er litt løst lenger oppe, hadde det ikke vært mulig å legge en teip-remse lenger oppe også? Så blir den stabil over hele linja?

    8458587[/snapback]

     

    Jeg prøvde det først, men endte opp med at jeg hadde samme slarken enda. Var vanskelig å få det skikkelig til hele veien, og hadde uansett ikke noe å særlig å si.

  4. Brukte litt teip for å bli kvitt slarkinga på høyreside jeg også. Hjalp utrolig mye siden jeg irriterte meg over den.

     

    Ellers er jeg veldig fornøyd med telefonen. Eneste jeg ikke liker er susinga i høretelefonene. Får den uansett om jeg bruker nokia sitt eller sony in-ears som er kobla utenom nokia fjernkontrollen.

    8455871[/snapback]

    Kunne du tatt et bilde av hvor du plasserte teipbiten, og evt. hevet på en pil i paint? Forstår ikke hvor den skal puttes. :dontgetit:

    Jeg har ikke noe kamera annet enn på telefonen så fikk ikke tatt noen bilder. Men har markert med hvitt på dette bildet hvor jeg la teip. La 4 lag med tynn blank teip og da blei den perfekt. Fremdeles litt slark øverst ved skjermen, men ingenting ved knappene.

     

    IMG_3706.jpg

  5. Brukte litt teip for å bli kvitt slarkinga på høyreside jeg også. Hjalp utrolig mye siden jeg irriterte meg over den.

     

    Ellers er jeg veldig fornøyd med telefonen. Eneste jeg ikke liker er susinga i høretelefonene. Får den uansett om jeg bruker nokia sitt eller sony in-ears som er kobla utenom nokia fjernkontrollen.

  6. Har selv kjøpt meg MX revolution... Merker ingen forsinkelser men har problemer med at den ikke reagerer på veldig små bevegelser. Beveger jeg den veldig sakte bortover så flytter ikke muspila på seg i det hele tatt. Bruker no acceleration og ganske høy sensitivitet, men har prøvd meg fram med andre innstillinger også. Min gamle MX510 er ikke sånn i det hele tatt.

     

    Noen av dere som har mx revolution som kan sjekke om deres er sånn?

     

    Veldig fin mus ellers men syns det blir håpløst å bruke den når den er sånn

  7. Kjøpte meg en Nokia 6280 og byttet til nytt sim-kort med 3G støtte. Problemet er at telefonen ikke klarer å holde seg oppkoblet mot 3G. Den hadde kontakt med 3G rett etter jeg satt i det nye sim-kortet, men så switchet den over til vanlig gms (telefonen er satt til dobbeltmodus). Hvis jeg velger at den skal bruke UMTS nettet så slår den seg over på 3G og jeg får opp Netcom operatørlogoen, men den ramler ned igjen etter ca 5-10 sek (logo blir borte og det kommer opp gms ikon uten signal).

     

    Området jeg er i har full dekning på dekningskartet, samt at jeg har tilgang til en Nokia 6680 som er oppkoblet til 3G med fult signal.

     

    Hva gjør jeg feil? Har motatt instillinger fra Netcom men har også forstått det sånn at man ikke skal trenge å sette opp noe for å bruke 3G.

  8. Du må ta bilde av skjermen som sablabra sier hvis vi skal se det samme på bildene som du :)

     

    Men vet ikke om du har sett at det allerede er ute en A02 versjon. Ble postet for 3 dager sia av en moderator på dell forumet. Han har ikke svart på om dette endelig fikser bandinga helt men.

     

    Update on 2407WFP -

    The firmware flash began before these started selling in the U.S. If the bios is A02, your gold. If it isn't, follow the instructions in my sticky.

  9. 20"'erne er de fullstendig uten input-lag?

    6065425[/snapback]

     

    Er bare 24" med PVA panel som har lag ja, har i hvert fall ikke hørt om noen andre.

     

    Det der ser jo HELT på viddene ut! Den eneste gangen jeg har observert noe så dårlig var når laptoppen min kjørte skjermkortet i 16-bit og strømsparingsmodus. Fenomenet kan observeres det mørke spekteret på mine LaCie skjermer også, men det DET var jo alvorlig galt 8-O

    6066136[/snapback]

     

    Det ser rimelig ille ut ja. Skal være bedre hvis man bruker vga, men føler det er uaktuelt på en såpass dyr skjerm

  10. En viss FearTec har problemer med "banding" (hva nå det egentlig betyr), og "fuzzy text".

     

    Banding er at man kan se overgangene mellom farger. Man ser det veldig godt på gradients. Bildet under er av 2007fpw. Linje 1, 3 og 5 skal egentlig være helt smoothe.

     

    blue-grey.jpg

     

    Syns ikke det ble spessielt bedre med den nye driveren som du hadde bilde av. Bakgrunnen ble litt klarere men det kan jo være kameraet, syns teksten var like blurry. Ser ikke helt hvordan en driver skal kunne fikse det.

     

    Fant en post av en som har testa 2405 mot 2407 for å sjekke input lag. Viser seg at 2407 ligger 20-30ms foran 2405, så den har fremdeles endel lag men er jo bedre enn før. Link til bildet.

  11. Rask responstid hjelper jo igrunn ingenting så lenge bildet henger 50ms bak det som skjermkortet sender ut. Noen mener de ikke merker det, men jeg kan heller ikke se for meg at de spiller så mye fps spill online. Andre derimot sier at de til og med merker det med en gang de bruker musa på desktopen. Blir vel det samme som med ghosting, noen legger ikke særlig merke til det, mens andre plages mye av det.

     

    Heldigvis er dette bare et problem på PVA panelene pga overdrive metoden de bruker.

  12. Siden den bruker samme S-PVA panel som 2405 og samsung 244T har den vel også samme 50ms+ input-laggen, eneste som hindra meg i å kjøpe 2405. Samt at den har samme banding problemer over DVI som 2007 har så ser det dårlig ut :(

     

    Men det ser ut som de første 23" med AS-IPS panel begynner å dukke opp nå, så blir nok til at jeg venter på disse. Ryktene har det til at bl.a NEC kommer med en 23". Mye bedre responstid, ingen input lag, og mye bedre innsynsvinkel :)

  13. Ok. Tanken min rundt spørsmålen er at 30"eren er spesifisert for å kjøre mye høyere oppløsninger enn 24"eren og det med lavere resposntid.

     

    Dermed vil jeg tro at det kan være logisk at 30" kan være noe raskere enn 24" på lavere oppløsninger. Samt at det burde jo være en nyere, raskere og bedre kontroller i 07 serien.

     

    Hvordan er dette med "clonemode" konstruert? Er det noe som heter primary og secondary feed osv?

    5565369[/snapback]

     

    Vet ikke hvordan clonemode er konstruert jeg heller. Men det har vært testet med to crt skjermer koblet til også og da er det ikke noe delay at all på noen av dem.

     

    Samsungs 244T som er endel nyere enn 2405 har forsåvidt også samme laggen.

     

    Hehe..  Men hva er hdcp?

    5574129[/snapback]

     

    HDCP står vel for High-bandwidth Digital-Content Protection. Ny kopibeskyttelse som kommer til å bli brukt sammen med HDDVD osv. Får ikke spilt av videoen, eller får bare kjørt den i lavere oppløsning, hvis man ikke har hdcp kompatibel skjerm. Så vidt jeg har forstått det i hvert fall. Skal ikke se bort fra at det blir cracket rimelig fort dog.

×
×
  • Opprett ny...