Gå til innhold

Cadienza

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cadienza

  1. Hei hei,

    jeg ligger da hjemme med den beryktede svineinfluensaen og i å med at jeg ikke har fått fikset riksTV på rommet mitt enda, er dette en ganske depresiv affere, så jeg lurer på om det er noe program man kan laste ned for å se tv på pcen.

    De viktigste kanalene er seff de vanlige norske; tv2, tvNorge, zebra, tv3 osv,

    men skulle gjerne hatt canal+ og viasat kanalene også:)

    takker for svar

  2. Jeg har en acer aspire one (som jeg vet ikke er noen gaming pc) som jeg tenkte jeg skulle spille litt på. Bl.s det første need for speed underground spillet, men da jeg skulle starte nfsu så ble skjermen svart eet sekund før spillet slo seg av og det kom opp en feil raport, i den står det ikke noe nyttig, først tenkte jeg at pcen var for dårlig til å kjøre spille, men da kompisen min som har en asus eee som har akkurat samme skjermkort, ram, prossessor osv, pc'ene er så og si lik. Allikevell kan han ta opp oppdateringsfrekvensen til 65, mens jeg har bare 60. Trodde det kanskje var problemet så jeg lastet ned først Powerstrip for å slå den opp og da jeg ikke fant ut av det der, lastet jeg ned refreshlock der jeg tror jeg fikk det til, men spillet ville fortsatt ikke gå. PS kompisen min kan også spille med 60. noen som har noen peiling på hva det kan være og hva jeg kan gjøre, har en teori om at det er skjermen min som kanskje ikke er god nok, men har ingen peiling.

    kan spille spill som:

    Warcraft 3

    Counter Strike

    red allert 2

     

    hjeelp meg.

  3. Er nok mest sannsynlig skjermkortet som er for varmt eller har fått en annen feil. Er de der hele tiden fra du skrur på maskina?

    Prøv å rense kjølinga som de andre sa, hvis ikke så er det nok ikke så mye du kan gjøre enn å sende det inn til butikken for reklamasjon.

    6404190[/snapback]

    nei det i begynnelsen kjedde det etter et par timer men nå skjer det med en gang jeg kommer inn i windows

  4. Høres ut som magnetiske forstyrrelser. Hvis det er en CRTskjerm(ikke flatskjerm) så må den degauses - det gjør du med knappene som er på selve skjermen. Ellers så må du se til at skjermen ikke står for nærme et magnetfelt - det vanligste er høytalere.

    6401771[/snapback]

    nei tror ikke det er noe med skjermen for tok et prtScn og sendte det til en kompis og da var de strekene på bilde.

  5. har en lap top som jeg ikke har brukt på en stund og har glemt admin passordet på den.. tenkte å reformatere men har sperret start opp fra cd i biosen noe som er et problem siden jeg også har glemt bios passord. noen som vet hvordan jeg kan tilbakestille et av passordene? har ikke lyst å skru den opp men hvis det må gjøres skulle jeg gjerne hatt en "bruksavisning"

    takk for alle svar

  6. Uten navn på viruset (kan ha vært flere). Og det at du fjernet med "anti Spyware" programmer (ikke oppgitt hvilke), betyr det at du ikke er kvitt virus - bare blitt kvitt spionprogrammer. Var det virkelig et virus du hadde fått? Navnet kunne hjulpet oss med å gi riktigere råd.

     

    Ut fra din beskrivelse og med basis i manglende informasjon fra din side, ville jeg forsøkt med en repairinstallasjon av operativsystemet.

    5314224[/snapback]

    viruset het trojana eller noe sant og brukte microsoft anti spy og norton

  7. halloen folkens.. eg fikk virus på lap toppen min, det eneste som skjedde var at det kom opp internettsider og programmer jeg aldri har sett før + bakgrunnen ble endret og dett gikk ikke ann å skifte tilbake.. men ellers funket pcen helt fint. så kjørte jeg gjennom noe anti spyware og fikk slettet viruset men, nå virker ikke pcen i det hele tatt av og til nekter den å logge på en bruker og de gangene den kommer inn på windows klikker den med en gang jeg trykker på en mappe/ikon til og med et høyreklikk gjør at den står seg fast.. har prøvd å gi den god tid men det virker heller ikke.. noen som kan hjelpe..

  8. halloen folkens.. eg fikk virus på maskinen min, det eneste som skjedde var at det kom opp internettsider og programmer jeg aldri har sett før + bakgrunnen ble endret og dett gikk ikke ann å skifte tilbake.. men ellers funket pcen helt fint. så kjørte jeg gjennom noe anti spyware og fikk slettet viruset men, nå virker ikke pcen i det hele tatt av og til nekter den å logge på en bruker og de gangene den kommer inn på windows klikker den med en gang jeg trykker på en mappe/ikon til og med et høyreklikk gjør at den står seg fast.. har prøvd å gi den god tid men det virker heller ikke.. noen som kan hjelpe..

  9. Men for å "roe" det litt ned...hehe...Var i Florida i 2002..så var det sånn info møte der..og da spurte mamma for meg, om hvor stor sjans det var for å bli "spist"/støte på en hai eller alligator ute i vannet...Og det var faktisk større sjans for å få en kokosnøtt i hodet, enn å støte på en hai eller alligator!....

     

    men...de kan plutselig dukke opp i fjorden her...(hmm har jeg sett litt mye på filmer... :blush: ? ) som oivind_dahle sa...koser meg på land jeg... :p

    er du teit i hode? hva forventer du at de skal si da... joda sansynligheten er kjæmpe stor så hvorfor ikke bare drite i å bruke alle vann aktivitetene våre og ikke kom her igjen sånn at vi kan tape peng

×
×
  • Opprett ny...