Gå til innhold

xybez

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xybez

  1. AMD Athlon 4200+ Dual Core AM2

     

    2048 MB DDR2 minne

     

    320 GB SATA harddisk

     

    DVD-brenner

     

    Minnekortleser

     

    256 MB GeForce 7900GT DVI/TV-out

     

    Windows XP home

     

    2x gigabit nettverkskort

     

    nForce 570 SLI AM2 hovedkort

     

    400W strømforsyining 17db.

     

    (++)

     

    Pris: 10 000,-

     

    Bra PC til fin pris? Skal bruke den til gaming, redigering osv.

     

    Takk :)

  2. Hei. Får komf penger snart, så har tenkt å kjøpe en ny gaming pc. (skal brukes til blant annet filmredigering også, men gaming prioritert.) Vil at den skal kjøre fleste spill glatt. Har sett på 2 fra komplett.no, og tenkte at kanskje jeg også skulle gjøre noen små justeringer på dem;

    http://www.komplett.no/k/ci.asp?sku=10169

     

    og

     

    http://www.komplett.no/k/ci.asp?sku=10123

     

    siste er vel bedre. noen tips til hvordan få noen av dem litt billigere men samtidig nesten like bra? uansett. har tenkt til å maks bruke 10k. vil gjerne motta noen helt andre pcer dere har "bygd". fint hvis de hadde vært fra komplett eller noen andre sider som holder til i Oslo. ser også etter råd.

    har altså ingenting fra før, så helt ferdigbygd.

     

    tusen taKK! :)

  3. Hei.

    Jeg bruker Norman Virus Control.

    Men når jeg skulle oppdatere NVC forrige gang, klarte jeg å trykke på "Nei" når brannmuren spør meg om jeg vil gi tillatelse til "Internettoppdatering". Jeg prøver å innstallere, og får så klart da feilmelding

    "Kan ikke koble til valideringsserver:

    niutwo.norman.no

     

    WinSock error 10061 WSAECONNREFUSED

    Kan ikke koble til fordi målmaskinen avslo tilkobling."

    P.g.a. at jeg klarte å avslå tilkobling. Jeg klarer ikke finne regelen, så jeg skrur av brannmuren for å oppdatere. Men da får jeg feilmelding:

    "files1.txt larger than 10000!"

    Jeg har prøvd å plassere files1.txt med en tom en, men til ingen nytte. Noen som kan hjelpe?

  4. Opera og IE vil ikke åpne filmer som spilles av i browseren med Windows Media Player. Jeg får feilmelding "Opera Internet Browser har et problem og må lukkes. Vi beklager det inntrufne", og browseren lukkes. Dette har jeg aldri hatt noe problem med før. Noen som kan hjelpe meg?

     

    Tusen Takk..

     

    edit: feilmelding

  5. Opera viser forandringer på sider først etter veldig lang tid. Er dette fordi at den lagrer sideinformasjon, og viser frem denne igjen neste gang du går inn på siden, og oppdaterer veldig sjeldent?

    Eks:

    Jeg skriver enn ny melding på et innlegg på et messageboard. Og hvis jeg da går tilbake til messageboardets framside, ville det innlegget jeg skrev inn på stått øverst på lista i IE. Men i Opera, tar det utrolig lang tid før det vises øverst? (er ikke sikker på hvor lenge, men kanskje den oppdaterer 1 gang i timen eller no?)

     

    Er det noen måte jeg kan få fikset dette på?

     

    Takk takk

  6. Adobe Premiere prosjektene mine åpnes ikke i Adobe Premiere. Jeg høyreklikker og "Åpne i..." der på lista står ikke Adobe Premiere. Jeg trykker på "Bla gjennom..." og finner programmet. Men så trykker jeg på åpne, men den kommer ikke inn på lista over programmer og blir ikke satt til Adobe Premiere. Hva må jeg gjøre for å få satt Adobe filene mine til Adobe programmet?

     

    Takker.

  7. Jeg får ikke spilt av Quicktime/avi filer i Opera, det står at jeg trenger en plug-in, og når jeg trykker for å laste den ned, så kommer jeg bare til siden for nedlastning av vanlig QuickTime. Men jeg har jo QuickTime!? Så noen som vet hva jeg skal gjøre?

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...