Gå til innhold

Randy

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Randy

  1. Et spørsmål man kan stille seg er; Hadde ikke dere gjort akkurat det samme, hvis det var en av deres beste venner dette gjaldt??

    Om det er urimelig eller ikke å "kreve" at de svenske myndighetene skal betale for leteaksjonen er ikke opp til meg å avgjøre, men jeg ville ihvertfall brukt alle mulige midler for å prøve å finne min bestevenn! Så vil nok ikke kalle denne personen en skrulling for at han prøver å redde klatrekameraten sin, uavhengig om han skull vise seg å være død eller ikke!

  2. Hvis Hagen mener at Spanjoler som jobber med nordmenn bør lære seg norsk, ville det være naturlig for Hagen å mene at alle Nordmenn som jobber med mennesker fra andre land bør lære seg disse språkene også...? Det finnes tross alt eldre mennesker fra f.eks Pakistan her i Norge, som ikke kan så mye Norsk eller Engelsk.

     

    Det virker som om mange (også her på forumet), har en oppfatning av at vi skandinavere, og kanskje spesielt vi nordmenn, er det "utvalgte" folk som står over alle andre. Vi er en liten nasjon med få mennesker, og det ville vært totalt urimelig hvis folk i andre land skulle lære seg norsk fordi de arbeidet med norske mennesker! Det burde heller oppfordres til at både de som jobber og de som er pasienter på sykehjem i Spania, da det er disse det er snakk om i denne omgang, bør ha gode nok engelskkunnskaper til å forstå hverandre.

  3. Syns det er interessant å lese vigrid sine meninger. Er ofte innom siden deres og sjekker ka de skriver(kan vel ikke linke her da eg risikerer å bli utestengt?)

    Men det betyr ikke at eg er enig i det de skriver. Er ofte innom diskusjon.no og leser ka ekstremist frp'erne skriver her og, men eg er ikke enig i meningene deres. Det vitner om overformynderi, paternalisme og brudd på ytringsfriheten å nekte slike grupper å bli hørt.

    Bare fordi vigrid ikke har støtte i flertallet av befolkningen betyr ikke at vi kan tvinge de til stillhet.

    Da vil de bli enda mer ekstreme siden deres meninger ikke blir kritisert av almennheten.

    Vi må verne om ytringsfriheten vår. Verken Islam eller andre som ikke tåler å høre andres budskap skal krenke vår ytringsfrihet.

    5882614[/snapback]

     

    Har du sett videoen det er snakk om, og eksperters uttalelser om filmen?

    En ting er å ytre sine meninger om en sak, men her er det snakk om en video som feilinformerer og på ingen måte er en referanse for hva som skjer ved abortingrep i Norge. Tror nok det er dette som skaper reaksjoner, ikke at de er imot abort.

  4. Han er kristen, og abort er en synd for kristne. Hvorfor må han plage alle ikke-kristne med sik propaganda? La nå de ikkereligiøse leve som de vil faen.

    5867627[/snapback]

     

    Vel, han prøver vel å påvirke dere til det han tror er rett, akkurat som dere prøver å påvirke de kristne til å gjøre det dere tror er rett;)

    5867752[/snapback]

     

    Nå er det vel ingen som her som har sagt at Kristne ikke kan mene at abort er synd...?

    Men å spre den slags propaganda og usannheter bør man holde seg for god til, uansett livssyn!

  5. Selv synes jeg det er rart at man har gitt en slik "kollektiv" streng straff til alle.. Som flere har påpekt tidligere, er det flere av de tiltalte (og nå dømte), som man ikke med 100% sikkerhet kan knytte til åstedet. I tillegg til dette har David Toska gjentatte ganger i sine forklaringer, sagt at en eller flere av de tiltalte ikke hadde noe med ranet å gjøre.. Personlig tror jeg det ligger noe i disse uttalelsene, ettersom han hele tiden har sagt seg villig til å samarbeide med politiet..

  6. Av en eller annen grunn fikk jeg ikke logget meg inn på HW igår, og fikk derfor ikke lagt inn en ny blålapp.. Om den skal telle eller ikke i konkurransen, får nesten jarmo bestemme!

    Kan allikevel legge de ut her, så får jarmo bestemme om det skal gjelde eller ikke!

     

    San Antonio Spurs - Dallas Mavericks | 1 | 1.41

    Vahaly Brian - Blake James | 2 | 1.15

    Brumbies - Cats | 1 | 1.15

    Ottawa - Washington | 1 | 1.45

     

    innsats: 90.00

    odds: 2.70

    gevinst: 243.00

     

    Hvis denne gjelder er jeg oppe i 393,- hvis ikke 240,-

  7. Noen som kan finne frem en oversikt som viser bensinpriser i Europa? Sitter opptatt akkurat nå, så rekker ikke det selv...

     

    Det virker som om de fleste ikke har fått med seg at man må huske å måle alle skatter, avgifter og priser etter lønnsnivå! Leste for litt siden en artikkel som tok for seg norske bensinpriser, og det viser seg at Norge er det av de landene i Europa med lavest bensinpris målt i antall arbeidstimer! Husker ikke om dette gjaldt alle landene, eller om det bare var de rikeste..

  8. 0% arbeidsledige er bare utopi fordi det forusetter at de som er arbeidsledige kan bekle alle ledige stillinger til enhver tid. Men, en arb.ledig pølsemaker kan ikke ta den ledige rørlegger stillingen, etc. Videre er det de over 55 år som ingen helst vil ansette, osv.

     

    Kan godt hende at en ledighet på f.eks. 3,5% i realiteten er 0%, dvs. det er det vi max. greier å matche arb.ledige vs. ledige stillinger.

    5641898[/snapback]

     

    Det er også viktig å få med at de som er "arbeidsledige" i forbindelse med bytte av jobb også teller som arbeidsledige den perioden de ikke har jobb, selv om det kanskje er snakk om 3-6 uker. Det er hele tiden folk som bytter arbeid, og vi vil derfor alltid ha en viss arbeidsledighet.

     

    Tror en arbeidsledighet på 3,5 %, som du nevner, kan være et bra mål over tid.. kanskje tilogmed enda høyere, men dette er et vanskelig spørsmål. Hvis arbeidsledigheten begynner å nærme seg slike tall, kan det hende Norge gjør som USA gjorde i slutten av 2000 da de mente at arbeidsledigheten nærmet seg et farlig lavt nivå (4%).

  9. Hva mener dere om dagens situasjon og har dagens regjering gått riktig fram?

     

    Kan noen hjelpe med med å finne statistikker som viser arbeidsledigheten i Norge i løpet av de fem siste åra? Hadde vært toppers!! :thumbup:

    5638091[/snapback]

     

    Synes selv arbeidsledigheten i Norge ligger på et relativt bra nivå. I 2005 hadde vi en arbeidsledighet på 4.6%. Uten at jeg vet så mye om hva regjeringen har satt igang av tiltak for å få ned arbeidsledigheten er det også viktig å få med at den heller ikke skal være for lav.. Har en følelse av at mange, (ikke her inne men ute i den store verden) tror at målet må være 0% arbeidsledighet.

     

    Noen som kan opplyse meg om den nye regjeringens planer og mål for arbeidsledigheten?

  10. NOk en bronse :( Jojo.. Er vel greit nok det, men føler jo at Tommy Ingebritsen ødelegger alt da! Skjønner ikke hva han gjør på laget! Ville nok hatt en Henning Stensrud, i verste fall Sigurd Pettersen der jeg altså.. Etter min mening en av de største feilene til Kojonkoski..

     

    Edit: Men er jo dog kjempeflott å se at Roar Ljøkelsøy presterer da! :D Også har vi jo fått medaljer i alle hopprennene, så kan jo ikke være misfornøyd..

    5637535[/snapback]

     

    Det skal sies at hverken Tommy, Stensrud eller Pettersen har prestert i den siste tiden, og jeg tror nok ikke det hadde hatt noe å si om Pettersen eller Stensrud hadde hoppet isteden for Tommy. Til det var Finland og Østerrike for gode! (Finland vant tross alt med 26 poeng på Norge)

  11. Kan noen oppdatere meg litt i USA-Canada kampen? Har mista SportN av en eller anna grunn.. :(

    5635781[/snapback]

     

    Er nå i 9. omgang og Canada leder 4-3 etter den 8. omgangen! Ser stygt ut for Norge nå! Spørsmålet er om USA bør blanke denne runden for å få siste sten i den 10. og siste omgangen, for så å prøve å få 2 poeng der!

×
×
  • Opprett ny...