Gå til innhold

String-Jurgen

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av String-Jurgen

  1. Har du det som skal til for å bygge et vinnerlag?

     

    BuzzerBeater er et nettbasert basketballspill som lar deg møte andre lag og spillere fra hele verden. Slå motstanderne i serien eller utfordre andre til kamper. Legg inn strategi etter studier av motstanders kampstatistikk. Beveg deg utover fantasien og hold laget i gang!

     

    Bring laget ditt til en topplassering. Deretter kan du fortsette oppover i seriene i BuzzerBeater og nedkjempe lag fra hele verden. Ingen nølen. Det er deg og laget ditt mot 58661 motstandere som lengter etter å presse dere ut av hallen.

     

    Realistisk basketballspill. Spill det mest avanserte nettbaserte basketballspillet som noen gang er tilbudt dere. Følg kampene direkte på skjermen.

     

    Du er laglederen. Du velger ut spillerne og trener dem slik du ønsker, og dertil bestemmer du taktikken, bygger ut arenaen når det trengs og trekker opp en superstjerne etter å ha speidet på ham hele sesongen. Du sitter i førersetet!

    BuzzerBeater sover aldri, så hvorfor skulle du? Registrer deg som bruker nå og spill mot de beste laglederne i verden - og husk at det er gratis!

     

    Buzzerbeater

     

    Nå skal det sies at dette er en repost fra 2008, denne var riktignok plassert under sport og trening av en eller annen rar grunn, så jeg valgte å lage et nytt emne under spill.

     

    Hvis noen er prøver spillet og lurer på noe, så er jeg lagleder for Oslo Mushroomheads, League II.4.

  2. Angående elemental glyphs, De man MÅ ha er totem of wrath og lightning bolt.

    Så har man Lava, Flame Shock eller Flametongue Weapon.

    De fleste bruker Lava, Flametongue skal vist være ganske lik Lava på lavere gear levels på single target nuke fights, men ellers så skal Lava komme forran på total skade.

    Har også lest at Glyph of Flame Shock skal komme ut best hvis man har gear som for det meste er ilvl 277, men de fleste kan jo da forholde seg til lava som det beste alternativet.

  3. Lurer på en liten ting med den buffen til Elemental oath, 10% mer spelldmg når clearcast er aktiv.

    Når du er i gruppe med en moonkin så vises ikke elemental oath siden moonkin aura ikke stacker med oath, og moonkin aura er jo konstant.

    Vil vi da fortsatt få 10% extra spellpower sammen med clearcast hvis vi er i gruppe med en moonkin?

    Jeg antar at vi gjør det, håper bare vi ungår buggs med spellen...

  4. Hei, I det siste har jeg hatt det problemet at skjermen min ikke får noe signal fra PC'en min.

    Første gang det skjedde hadde jeg et spill oppe(World of Warcraft) og etter denne gangen skjedde det forholdsvis hyppig, ved oppstart ganske ofte og hver gang jeg prøvde å åpne noe 3D spill.

    Så jeg lastet ned og reinstalerte de siste skjermkort driverene osv. men ikke noe resultat fra det.

    Jeg endte da opp med å formatere og til nå har alt virket fint, men så åpnet jeg world of warcraft igjen og da kom den svarte skjermen hvor det står ''No signal''.

    Lurer fryktelig på hva dette kan være og håper noen smartinger kan hjelpe meg. :)

  5. min twink

    vet ikke helt hvilke trinkets som er på armory nå, men har cloaking device, shrink ray, horde trinketen, goblin mortar og net-o-matic.

    Har også harm prevention belt og rocket boots (vanligvis harbringer boots og et monkey belte jeg skal erstatte med det fra AB)

    Brukte før også en 2 hander of the monkey med 25 agi.

    Noe dere kan se jeg burde endre på/forbedre?

  6. Først, noen nye shoulders, de fra chesten i Ramparts heroic eller fra siste boss i SP heroic er fine.

     

    Du kan få en ny back fra badges, også vet jeg om et par bra fra quests i netherstorm uten at jeg har noen bestemte å vise til

     

    Ser du har leatherworking så kjør det til 375 og skaff deg elemental settet. (chest,wrist og belt)

     

    Gloves; vet det er noen binds on equip som heter thundercaller's gauntlets, du kan evt. også anskaffe gladiator gloves fra honor.

     

    Boots kan du også lage med leatherworking, antar du har noen ssc farmende guilds på serveren så du kan kjøpe hurricane boots på AH.

    Sikkert noen andre muligheter, men ikke som jeg kommer på akkurat nå.

     

    Den nature ringen din er fin, så den sammen med kara trash ringen(når du begyner med kara) er en god combo. Du kan sikkert bruke den guardian ringen din til da, evt. scryer exalted ringen hvis du har mulighet for det.

     

    Så kan du lett bytte ut sopp trinketen din med sha'tar revered trinketen, så kanskje den andre etterhvert med Icon of the Silvercresent fra badges.

     

    Skaff deg spelldmg enchant på head fra sha'tar, shoulder enchant fra aldor/scryer, back enchant er ikke sååå viktig, men hvis du har en fin cloak kan du sikkert slenge på 2% reduced threat, putt mp5 på chest, 15 spelldmg på wrist, 20 spelldmg på gloves, Legg enchanten din er grei, men du kan sikkert kjøre den epice hvis du får noe bedre også vitality på boots.

     

    Du trenger ikke mer en 3% spellhit for å nå capped, du kommer sikkert over det uten noe problem...

×
×
  • Opprett ny...