Gå til innhold

Philley

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Philley

  1. Assault

     

    - M16A3 (Kobra/Red Dot Sight, Underslung Rail, Heavy Barrel) Dette er mitt mest brukte all-around setup.

    - AEK-971 (Kobra/Red Dot Sight, Foregrip, Heavy Barrel) CQB setup.

     

    Engineer

     

    - M4A1 (Red Dot Sight, Bipod, Heavy Barrel) All-around setup.

     

    Support

     

     

    - RPK-74M (Kobra, Bipod, Heavy Barrel) Mest brukt setup.

    - MP7 (Red Dot Sight, Extended Mag, Laser Sight) CQB-setup.

     

    Recon

     

    - SV98 (PK-A, Straight Pull Bolt, Laser Sight)

  2. Heisann!

     

     

    Trenger litt hjelp til bygging av ny pc, hovedsaklig til BF3. Skal brukes litt til film, bilderedigering, osv. Er vel rundt 6-7 år siden jeg bygde min siste pc så man kan si at jeg er rimelig utdatert på dette område. whistle.gif

     

     

    Har et budsjett på maks 10000kr.

     

    Komponenter som jeg trenger :

     

    - Hovedkort

    - Skjermkort

    - RAM

    - SSD HDD Maks 1000kr

    - 1 TB HDD

    - PSU

    - Kabinett

    - CPU (Intel)

    - Bra skjerm til gaming, 24" .

    - Gaming tastatur Maks 500kr

    På forhånd, TUSEN TAKK thumbup.gif !

  3. Heisann !

     

    Jeg skal nå til på den siste delen på fagprøven, nemlig motor delen. Det er verdt å nevne at det er ufattelig lenge siden jeg har holdt på med automasjon så trenger noen innspill når det gjelder tegningene. Litt usikker på hvor jeg skal plassere tidsrelèet osv. På forhånd, TUSEN TAKK !

     

    Her er oppgaven jeg har fått tildelt :

     

    Motoranlegg

     

     

    Du har fått i oppdrag å koble til ei avtrekksvifte for et rom med ubehagelig luft. Det skal tikobles en 3 fase motor, som skal startes med automatisk stjerne/trekantvender. Anlegget skal kobles slik at man først starter viften. Etter ca. 20 sekunder skal lyset tenne. Anlegget skal gå til det stoppes på stoppknapp. Det skal kobles opp et lys v/tavle som stimulerer lys i rommet. Motor plasseres under skap. En start og stoppbryter monteres i tavlefront.

    Det skal tegnes hoved- og styrestrømsskjema.

     

     

  4. Lykke er noe som gjør deg glad. Enkelt og greit.Noen blir lykkelige når de bruker 50000kr på klær i løpet av en dag, andre blir lykkelige av å gå seg en tur oppe i fjellet.

    Jeg kan jo tilføye at selv så blir jeg lykkelig av mange materialiste ting som du nevnte. Blant annet penger gjør meg utrolig lykkelig. Men slik er det vel for de alle fleste mennesker her på jorden. Gå med vennene mine som står meg nærmest gjør meg også lykkelig. :)

  5. Da jeg satt på jobben idag kom en vakker kvinne i tidlig 30-årene spaserende forbi. Virket som hun var helt avslappet der hun gikk, men ihvertfall, hun gav meg et søtt lite smil mens hun tuslet avgårde. Jeg ble helt betatt av henne, ikke spør meg hvorfor. Snudde meg til og med bare for å få et siste lite glimt. :love:

     

    Denne lille hendelsen fikk meg til å tenke på kvinner og alder. For å være helt ærlig syns jeg nettopp kvinner i tidlig 30-årene er forferdelig sexy. Uansett det jeg vil fram til er, når tid mener du at kvinner er i sin beste alder? Er veldig nysjerrig angående dette temaet hehe. :)

     

    Forresten er jeg 17år visst det spiller noen rolle. :p

  6. Hei folkens! =))

     

    I nesten en uke nå så har jeg hatt problemer med fpsen i WoW og det begynner virkelig å irretere meg noe så grenseløst. Jeg logger inn og står på et helt vanlig sted ute i Durotar, da er fpsen 60 stabilt i ca 2 minutter. Plutselig begynner den å gå opp og ned fra 60 til ca 40 og sånn forsetter det hele tiden(altså at det lagger på skjermen min). Jeg har prøvd alle mulige ting, som foreksempel å slå av/på V-sync med tripple buffring, stilt på alle mulige grafikk innstillinger, lastet ned ny skjermkort driver, har til og med formatert.... :( Men ingenting funker så langt. CPU/GPU temperaturer er normale + at CPUen bare kjører på en rundt 18% når jeg fyrer i gang WoW. Så får å være helt ærlig så har ikke jeg peiling på hva som kan være galt når jeg har prøvd ut alle mulige løsninger. Help meh...=/

     

     

    Takk for svar :)

     

     

    "En frustrert wow-spiller.."

  7. Hva er det egentlig du mener med at du skal ha det mer "kjekt"? Vil det si at de skal la deg sitte oppe hele natten slik at du blir et vrak neste dag? Tro det eller ei,foreldrene dine er nok mer glad i deg enn du tror, de har bare en "rar" måte å vise det på. Sånn er de aller fleste foreldre, deal with it!

  8. Jeg har opplevd noe av det samme som deg. Jeg var litt småforelska i samme jenta i ca 2 år og jeg tror hun likte meg litt i begynnelsen også, men etterhvert som tiden gikk så mistet hun bare mer og mer interessen for meg...Trist nok..Snakker så og si ikke lenger med hun dessverre. Uansett, en ting skal du vite at det er vanskelig å bli kvitt en forelskelse sånn helt uten videre. Den forsvinner bare gradvis av seg selv. Det er min mening ihvertfall. Kanskje hun rett og slett ikke er verdt å gå rundt å tenkte på visst hun ikke viser noen slags interesse for deg?

×
×
  • Opprett ny...