Gå til innhold

doblern

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doblern

  1. grei artikkel. selv er jeg mest mulig naken. når jeg skal bygge. Ninja kjøler på min cpu er ikke lett å feste uten å ha hovedkortet ute. så jeg anbefaler feste minne og prosessor og prosessor vifte før montere i kabinett.

     

    magnetiske skrue jern er et must når skal montere cd, dvd etc og hardisker. for ikke alltid like lett å finne skruer som faller ned mellom kabler.

  2. Heisann:)

     

     

    Jeg trenger stor hjelp! Jeg har nettopp fått nettopp en splitter ny asus g2s! Helt fantastisk pc osv... Fikk med vista.. Men problemet er at jeg tar i tp kabelen fra hubben min inn i PC-en. Står at jeg har internett. Men når jeg trykker på inett explorer så finner den ingen sider! Står rett og slett at jeg ikke har internett! har aldri opplevd noe så sykt før... Har 0 peiling på hvordan jeg kan fikse det, har liksom prøvd alt... Alle andre PC-er funker hjemme med internett! Men ikke min..

     

    Har prøvd med trådløst på skolen.. da finner den ruteren men den går ikke videre til internettet.. Alle andre med bærbar kommer seg på inett utenom meg.. Irriterende :( Har noen opplevd det samme problemet? Kan det være nettverkskorte? Eller er det bare vista som monger? Vurderer å levere inn PC-en...

     

    Her er PC-en min: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=336662

     

     

    Håper noen kan hjelpe..

    9485648[/snapback]

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    har du fortalt din nettleser at det ikke skal ringes. vet at sånt har gjort problem tidligere.sjekk instillinger på nettleseren og hak av for rett.

    håper det vil hjelpe

  3. hei. har 3com ruter som funker fint. bredbånd fra ventelo som og funker . Problem med nett side. www.zailor.no som gjør at mitt nettverk krasjer. vet ikke hvorfor , har prøvd å deaktivere ventelo sikkerhet men samme problem. nettet krasjer.

     

    Noen som har lignende problem og tips på hvordan jeg skal få kjøpt noe på zailor?

×
×
  • Opprett ny...