Gå til innhold

[NO]Eagle

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [NO]Eagle

  1. Veit ikkje om det har vore nemnt før;

     

    Til han som skreiv artikkelen; displayet verte ikkje dreve av en generator inni powerballen, beklager å måtte sei det, for dårleg research.

     

    Dei 250 Hz modellane har verken generator eller lys, den har kun eit display med noken små batteri i. NEON-modellane har generator som driver lysa som er inni denne modellen, men BERRE lysa inni.

     

    Enkelt å forstå at det ikkje kan drivast av generator når du skrur på displayet før du startar powerballen.. ;) think about it..

     

    Men ellers, bra artikkel, utruleg artig leike/treningsverktøy.

  2. Bare hyggelig, du la opp til det. "Redd for å få trøbbel-blah-blah..." Vel, dersom det ikke var/er warez, og samvittigheten er så clean som du ønsker å gi inntrykk av, så er det sikkert ikke så farlig å si hvilket "program du bruker til å starte FEAR" med heller?

     

    Sist jeg sjekket, måtte jeg ikke ha noen programmer for å starte originale spill.

     

    Og bruker du warez, javel, da fortjener du alt trøbbel du kan få, imho  :cool:

    5053811[/snapback]

     

    hehe.. var ikkje vondt meint det eg sa, meinte det som om at det var bra du prøvde å hjelpe meg, sjølv om det ikkje kom fram til noke. Kvifor eg alltid skal verte misforstått må no gudane vite. Men det var nok ikkje lovleg kjøpt spele nei, å ingen he vore borti problemet virkar det som. Jaja, for bli sann da.

     

    btw. IDE-kablane he lite me saken å gjere, dessverre. takk likevell.

  3. Vel, dersom du bruker noe til å starte FEAR med, og du ikke kan si det her, så synes jeg det lukter warez lang vei.

     

    Og, når du ikke vil oppgi hva slags programmer du bruker, så blir det vanskelig å hjelpe også.

    5043750[/snapback]

     

    Næmmen sei du.. jaja, det er altso ikkje mulig å få hjelp, berre fordi d "lokta warez" her? ok, takk for forsøket "serpensis" du he no i det minste sagt noke.. ;)

     

    Eagle - Out.. :hrm:

  4. Det er ikke så lurt å flytte harddisken over i en annen maskin og starte opp windows, med mindre den maskinen er _helt_ identisk med den opprinnelige. Windows endrer da drivere til diverse enheter, og kan gjøre saken værre når du så flytter den tilbake til den opprinnelige maskinen.

     

    Du skrev at det var enten FEAR eller software som du benyttet til å starte spillet med som hadde gjort det. Hvilket program bruker du til å starte FEAR med? Daemontools? Windows XP/2000/NT eller 98?

    5042186[/snapback]

     

    Eg er fullstendig klar over at det ikkje var lurt å flytte over. Men når os'e er nede for telling, og sikkermodus ikkje funker heller. So bruker eg det som siste utvei. Før eg bruker den som slave å tar ut alle filer å sann eg skal ta vare på før eg reformaterer.

     

    Eg er litt usikker på om eg skal nemne programma som eg bruka å starte det med.. For det vil då funke som hjelp for andre som ikkje har kjøpt spele. Og det vil føre til problemer for meg på forumet her =)

     

    Derfor so, VIS noken har gjort slik sjølv, støtt på samme problemet, so regna ej med dei brukte dei samme programma, og kanskje har ei løsning på problemet. :hmm:

  5. Så du får ikke opp noe som helst bilde på skjermen når du slår på maskina?

    5042124[/snapback]

     

    Eg får opp sann standard innloggingsvindu, berre det at det mangler delingsstripa og innloggings icona + namna. Ctrl + Alt + Del, funker heller ikkje (det som da skulle ha skjedd, om du ikkje veit d frå før av, var at eg skulle få opp sann win98/2000 innloggings-vindu..)

  6. hmm, det hørtes ikke bra ut!

     

    Prøv å starte maskinen i sikkermodus. Fjern Fear og prøv da om maksinen virker. Hvis ikke, kan du jo prøve å opprette maskinen til et tidligere tidspunkt.

    5037423[/snapback]

     

     

    Det er akkurat det som plager meg, eg kjem ikkje inn på pcn på noken måte, sjøl ikkje i sikkermodus.. men når ej flytta hd'n over på ei anna maskin, so funka allt fint å boote opp, å logge inn osv.... veldi merkverdigt..

     

    ingen som har vore borti dette før??! :ermm:

  7. Etter eg har spelt spelt spillet F.E.A.R. og restarter pc'n so går alt slik som det skal, heilt til windows har "loada" ferdig. Då stopper det opp med en windows-logo i midten av skjermen, pila kommer fram.. Men ingenting annet skjer. Eg kan bevege på pila på skjermen som om eg er i logg inn-delen. men d er ikkje tegn til at noke ska skje.

     

    kva kan vere gale? eg har prøvd å starta opp på forskjellige måter ved hjelp av sikkerhetsmodus, men dinna feilen overstyre på en måte slik at eg aldri kjem lenger inn på maskina enn etter der eg nemnte ovenfor. Eg prøvde å reformatere også, etter eg hadde spelt spele og restarta, kom det på samme måten.

     

    eg er brennsikker på at det er FEAR eller program som eg bruker for å få igang FEAR som skaper problemer. :(

     

    løsningsforslag? spm? fyr løst..

     

    btw. hold dere til topic er dere snill.

  8. Eg hadde vore veldig takknemlig viss nokon kunne ha hjulpe meg her.. :)

     

    Noken kan vise/linke/gi mej namne på eit program som gir meg moglegheit til å sende film direkte mellom 2 privatpersona (eller fleire) frå eit webcam over internett?.. gjerne med lyd..

     

    Er leide av msn messenger som sender dårli bilde + at det har ikkje moglegheita til å maximere bildet.

     

    Det er det samma om det er freeware eller at eg må ha meg ein tur på butikkje. :p

  9. Ja, har lurt litt på det navnet, men tror ikke det kommer til å bli missforstått når alt kommer til alt. Når det gjelder systemkrav, så må de mest krevende spillene ha ca. 10 Ghz for å kjøres glatt:
    With the advent of Mame32 .62 there are games supported that are not playable at 100% speeds on any commercially available PC.  These will run at half speed or lower, they include the Namco System22 3D games like Propcycle and Midway games like Cruis’n USA, Cruis’n World, War Gods, and the Seattle.c games like NFL Blitz, SF Rush, etc.  Eventually PC CPUs will advance to the point they can be run, it is estimated a P4 4Ghz or comparable AMD [3700+?] would be able to handle the games with the Seattle games being much higher [10Ghz?].

    jaha, 10GHz... :p :!: (tru d)

     

    ellers, veldi bra arbeid..

  10. ok, "sedsberg".. du er no litt på sletta sjøl vil eg tru.. om ikkje sperra du snakker om innebærer skifting til anna sylinder og forgasser samt eksosannlegg..

     

    eg og trudde på en heil haug me tullinga, men virker som dei er relativt slappe ta seg..

     

    men, som eg sa, min går rundt hundre no, og den er so absolutt ikkje original.. pliz svar tsx-folkz

  11. Eg fekk nylig et skikkeli problem, lyden i cs/cz forsvann (har hatt lyd leenge no, so eg veit allt var som det skulle før).. kvar gang eg restartar so kjem den tilbake, men forsvinn ette ei lita stund.. :ermm:

     

    korleis kan eg løyse dette!? noken som har vore borti dette??

     

    pliz svar me løsning, ikkje start unødvendige diskusjonar e.l.

     

    Mvh Kim

  12. Eg var litt usikker på kor eg skulle legge denne posten.. men her blei det.

     

    Eg var innom "millionæren"-anbefalinga til hw.no, og la merke til en ting med den nederste butikken i lista (databutikken.com) der dei mangla allt untatt hovedkortet.. Men eg trur at prisen på dette "DFI LANPARTY nF4 SLI-DR" er en smule feil? :p;)

     

    Kanskje noko å rette opp i, virker som at d er i prisguiden som problemet ligger.. :)

     

    Kilder:

     

    * "Millionær"-anbefalingen*: https://prisguiden.no/vis_handlevog...?waggon_id=3217

     

    * I prisguiden*: https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=25505

     

    Syntest bare det var litt komisk :whistle:

    post-78-1123124733_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...