Gå til innhold

thebutcher

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thebutcher

  1. Oslo hadde definitivt vært kult. Ikke umulig med skandinavia i og med at ioi er danske... Tutorial oppdraget i Blood Money er jo på en fornøyelsespark om jeg ikke husker helt feil?

     

    Mange bra settinger som fremdeles er upløyd mark for 47. Kunne tenke meg å se et oppdrag på en flyplass, med dagens sikkerhetssystemer kunne det blitt litt av en utfordring for vår kjære venn. Eller hva med oppdrag på et tog? Trange kupeer, nødbremser og høy fart.

  2. Veldig enig! Har tenkt på denne selv mange ganger. Utrolig kjedelige ideer som kommer fra spillutviklerne. Kunne selv tenke meg et slags RPG satt til den romerske perioden, eller spill satt til første verdenskrig, koreakrigen, samt den amerikanske borgerkrigen. Men men, er vel bare å drømme videre.

     

    Tror noe av problemet er at lederne (de som sitter på pengesekken) hos store utgivere, de er buissnessfolk og ikke kreative sjeler. De styrer firmaet som om det skulle være et hvilket som helst konsern på børsen og tør derfor ikke prøve ut nye ideer eller innovasjon. Derfor er det kun de velprøvde ideene som havner i produksjon. Dette tror jeg er noe av problemet i dagens spillbransje generelt.

  3. Husker den tiden da jeg kjøpte C&C Tiberian Sun , med ei gedigen eske og en manual på størrelse med en middels pocketbok. Det var tider...

    Håper ikke de andre utviklerne også kutter ut manualer og slikt i coveret. Syns det er ekstra stas med f.eks GTA når man får med et stort utbrettbart kart osv.

     

    Personlig setter jeg pris på manualer og det hender seg stadig at jeg kikker i manualen mens jeg spiller. Da først og fremst hvis det er et spill med litt mer komplekse kontroller.

  4. Jeg forventer absolutt ikke 9/10 for å kjøpe et spill.

     

    Men jeg er ikke spesielt keen på å bruke 599 på et spill jeg gjør meg ferdig med på en kveld.

     

    Dette har med å gi forbrukerne valutta for pengene de bruker på spillet. Det holder ikke å slenge på flerspillermodus og si at dette er primært et flerspillerspill, spesielt ikke når de markedsfører spillet som et historiedrevet spill.

  5. Hva skal man si. Personlig er jeg ute etter en innvolverende opplevelse med god historie som gir meg spenning på samme måte som en film, tegneserie eller en bok. Greit nok at et spill er kort og har en 3 timers kampanjedel som er meget bra, men da betaler jeg ikke 599 for spillet i alle fall....

     

    Men jeg mener at noe av det unike med et godt spill (da tenker jeg først og fremst på enspillerdelen, er ikke stor tillhenger av flerspiller) er at det gir meg mange timers underholdning og på den måten skiller seg fra f.eks film.

     

    En retning jeg ikke liker i det hele tatt er at utviklere kutter innhold fra spill bare for å kunne melke oss forbrukere for enda mer penger, istedet for å bare gi oss et godt, langt spill fra starten.

     

    Kall meg gjerne konservativ, for når det gjelder spill så er jeg nok det ;)

  6. Jeg også foretrekker sterke historier og engasjerende spill, men Enslaved er vel litt ekstremt på den lineære fronten. Det gjelder ikke bare historien men den fullstendig manglende bevegelsesfriheten. Tom. Uncharted-serien (som tross alt ligner mye) gir litt mer plass til taktisk spilling, til tross for å være lineært.

    Mass Effect er også et godt eksempel på sterk historie OG litt frihet. Det er på ingen måte inkompatibelt.

     

    Tja, du har forsåvidt et poeng. Dog likte jeg Enslaved veldig godt jeg, til tross for mangel på bevegelsesfrihet.

  7. Jeg tror folk begynner å bli lei av håpløst lineare spill og er ute etter litt mer frihet. Enslaved, til tross for å være en underholdende og solid tittel, er jo nettopp det... Det er klart at replay-verdien er fullstendig ikke-eksisterende så det frister lite å kjøpe dette i butikker til full pris. Jeg kommer nok til å kjøpe det (Amazon eller brukt andre steder) men etter en runde blir det solgt videre.

     

    Til slutt, en artig liten påminnelse :)

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs565.ash2/148735_1404410639806_1518579185_30868956_803484_n.jpg

     

    Tja. Tror det er veldig individuelt. Jeg er drit lei sandkasse spill og foretrekker heller spill med sterk historie som er litt mer lineære.

  8. Synes dette høres spennende ut så langt. Hvis de klarer å formidle rette stemningen og at det ikke bare blir nok et hjernedødt FPS der man skyter aliens, så har jeg tro på at dette kan bli veldig bra!

     

    Har sansen for konseptet med at du er en slags x-files agent som skal sjekke ut spor etter utenomjordisk aktivitet og sendes ut på forskjellige oppdrag rundt om.

×
×
  • Opprett ny...