Gå til innhold

Cryovat

Medlemmer
  • Innlegg

    1 060
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cryovat

  1. Kommentaren som følger er en semi-spoiler mot siste del av spillet, så beware. ;)

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Egentlig ganske fælt med tanke på hvordan det poengteres gang på gang at Big Daddyer er groteske frastøtende vesener med forferdelig kroppsodør! :!:
  2. Er det noen fordeler med denne, utenom at den ser fancy ut?

    9334880[/snapback]

     

    Er vel primært for å vise hvordan Silverlight og Live-tjenestene kan brukes til "Web 2.0" sider.

     

    Ser pent ut, men har en del løsninger som kunne vært bedre. (Slik som åpning av linker) Blir nok fremdeles Google på meg fremover. :)

     

    Hadde forresten vært kult om du fikk en thumbnail av siden når du drog noe ut på "hyllen".

  3. XviD støtte ville ha vært kjekt å ha, og mye andre ting på den listen der virker som bra oppdateringer.

     

    Men er skeptisk, og det som gjør meg enda mer skeptisk er inklusjonen av XNA Game Launcher i den listen. Det er et seperat produkt uavhengig av dashboardet, laget av et annet team, og siden XNA får en storoppdatering rundt juletider, ville det være veldig rart om game launcheren (som for øyeblikket har alt som trengs) skulle oppdateres et par måneder før resten. :hmm:

  4. Microsofts XNA-konkurranse DreamBuildPlay begynner å gå mot slutten, og de 20 finalistene (vinnerne kåres den 13.) ble nettopp annonsert.

     

    Utfordringen gikk på å lage spill for Windows/Xbox 360 med XNA over en firemånedersperiode.

     

    Finalistene kan ses her: http://dreambuildplay.com/main/default.aspx

     

    Listen over bidragene er virkelig verdt en titt. Både for å se hva hobbyister kan oppnå med XNA på soverommet, og for å få en tidlig kikk på hva som vil komme på Xbox Live Arcade i fremtiden. Har hatt privilegiet av å få prøve flere av finalistenes bidrag, og med kvalitetsnivået er mange av disse garantert en kontrakt i fremtiden. :)

  5. En pressekonferanse skal være en dialog med publikum og forbrukerne, ikke et film-klipp-show. I så måte synes jeg Nintendo gjorde det veldig bra. De kom med flere annonseringer enn Microsoft, samtidig som de bedre fikk kommunisert sitt mål og progresjon. Dessuten var Zapperen og Wii-Fit langt mer innovativt og underholdende enn hva Microsoft hadde å presentere.

     

    Jeg storkoste meg gjennom både denne, og Microsoft sin. Håper Sony sin er like god.

    9053493[/snapback]

     

    Så vi samme konferanse? Føler jeg så en konferanse som var 70% film-klipp med selvskryt og avisutklipp.

     

    Er til dels enig med det du skriver, men "tradisjonelle" spillere er fortsatt en veldig betydelig målgruppe, og den forsømmet de til det ytterste.

     

    Wiien har mange problemer på software-siden som må tas tak i, særlig online. Samt et spillbibliotek om som er altfor lite fengende. På en slik konferanse burde de virkelig hatt store nyheter på den fronten.

  6. For det mete har dette vært en time med risting på hodet...

     

    Hadde forventet en skikkelig online-tjeneste, bedre lagring og interessante nye titler... Var forberedt på å legge inn en bestilling på Komplett omgående. :no:

     

    Jeg vedder på at dette vil ha et massivt markedspotensiale og vinne mange nye kunder fra ukonvensjonelle målgrupper, men de tapte nettopp meg.

×
×
  • Opprett ny...