Gå til innhold

SargatH

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SargatH

  1. Hei, for tiden jobber jeg på Mongstad Base, hvor jeg jobber som operatør på kaien. Det vil si at jeg laster/losser supplybåter som skal til rigger i nordsjøen, samt andre oppgaver som ankerhåndtering og lignende.

     

    Jeg har lest litt rundtom om jobbmulighetene offshore, og kom frem til at jeg har lyst å søke meg inn på bore og brønnteknikk. Et halvtårskurs i Bergen.

     

    Det skal sies at jeg ikke har fagbrev i noe, og eneste relevane utdannelsen jeg har er vel studiepåbygging og IKT, skulle det være noe data inni bildet her.

     

    Er det noen som har erfaring fra dette? Og jobbmuligheter etterpå om man gjør det bra på dette kurset og har godkjent helseattest og sikkerhetskurs?

  2. Hei, kjørte på en smal vei i dag hvor jeg møtte en bil og måtte bremse. Der fungerte bremsene i 1 sekund hvor det ristet i pedalen når jeg trykka den inn, og til slutt gikk bremsepedalen helt i bånn og jeg sklei fremover uten bremser.

     

    Jeg fant ut at lekasjen kommer ifra høyre bakhjul, men så lite bilkyndig som jeg er, lurer jeg på om det er mulig å midlertidig tette lekasjen så jeg får meg til et verksted som ikke er alt for langt unna hvor bilen står nå?

     

    Jeg vet ikke hvor på dekket det lekker, om det er fra en slange eller noe anna greier der :p

     

    Takk for svar!

  3. Hei. Har laga et kommentarfelt, men er usikker på hvordan jeg kan legge til maks 10 innlegg per side. Sånn som jeg har det nå kommer alt samma på en side, men har lyst til å lage det sånn at jeg får 10 kommentarer per side, så oppretter den automatisk en ny og fortsetter der.

     

    Er det en enkel kode man kan bruke her? Bruker ikke MySQL. Har også prøvd google, men finner alt anna enn det jeg trenger å finne!

     

    Takk for all hjelp :)

  4. Hei, uansett hvilke .exe fil jeg trykker på i CCC får jeg opp erroren i bildet.

    Dette skjedde da jeg installerte drivere til et nytt skjermkort jeg kjøpte. Jeg har hatt CCC i 2 år snart uten problemer, helt til nå.

     

    Jeg har Microsoft .NET Framework 1.1

    Microsoft .NET Framework 1.1 Security Update (KB953297)

    Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 2.2.30729

    Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2 3.2.30729

    Microsoft .NET Framework 3.5 SP1

     

    installert.

     

    Noen som har noen ide?

    Takker for hjelp! :)

     

    post-77299-1284398182,0847_thumb.jpg

  5. Hei, hadde passord på brukeren min før, men fjernet den pga det ikke var noe vits å ha den pluss jeg tenkte at jepp slapp å trykke logg på etter systemoppstart.

     

    Men brukerkontoen kommer fortsatt opp etter restart hvor jeg må trykke enter for at den skal logge seg på. Er det noen måte å få fjernet dette sånn at når pcen starter opp at den går direkte til windows uten at jeg må trykke "OK"?

     

    Er greit når jeg må restarte så kan jeg lage noe mat eller noe sånt imens :p tar sin tid at alt kommer opp når jeg laster inn windows pga alt mulig tull jeg har på pcen!

     

    Takk for svar :)

     

    Har bare en bruker på pcen som heter Administrator.

  6. I det siste har pcen begynt å fryse når jeg ser film. Det kan være på youtube, en ISO fil, vanlig AVI og lignende.

    Har bare opplved dette i fullscreen, men ser skjeldent i lite vindu.

     

    Skjermkort temperaturen er fin

    CPU temperaturen er fin.

     

    Jeg har nylig gjort mer plass på harddisken, i tillegg defragmentert, men alikavel skjer det.

     

    Det kan skje en time ut i filmen, eller helt i begynnelse.

     

    Lurer på om noen har en fjerneste anelse hva som feiler dataen, for det har begynt å fly tastatur-taster og jeg er redd det kommer til å fly mye mer enn det hvis det fortsetter.

  7. Hei. Jeg skulle fikse sånn at jeg fikk Win7 theme til WinXP i går, jeg extracta alle filene jeg skulle og til slutt måtte jeg patche en fil for de som hadde SP3. Etter det stod det at jeg måtte reboote for at endringene skulle virke så jeg gjorde det.

     

    Det første som skjedde var at på boot screenen var det bare en hvit strek som blinket (som om det skulle gå ann å skrive noe der) og dette gikk ikke vekk, så jeg restartet pc'en igjen. Da funket det igjen, helt til jeg skreiv inn passordet på brukeren min. Da forsvant det vinduet hvor man skriver brukernavn/pw i og skjermen ble svart og skjermen ble svart og den restarter seg igjen.

     

    Jeg har lyst å få startet opp i safe mode men F8 knappen bringer kun opp boot devices (HDD/CD-ROM/Floppy), men ingen safe mode eller lignende. Er det noen andre hurtigtaster som kan bli brukt?

     

    Jeg har: Win XP PRO SP3

     

     

    HER <-- er guiden jeg brukte hvis det er til noe hjelp.

     

    Jeg har ikke lyst å installere windows på nytt igjen, så hadde vært fint om noen visste hvordan man gjorde dette!

  8. Har sittet å fundert om jeg skal kjøpe dette spillet, var rett før jeg bestilte det fra cdon helt til jeg fant ut at jeg skulle sjekke hva andre syns om det, multiplayer vis.

     

    Det viser seg at dette er visst helt forferdelig, uten dedicated servere.

     

    Er det ikke verdt det i hele tatt? Er det anderledes om man kjører det igjennom steam?

     

    Takk for svar! :)

  9. Hei. For to uker siden koblet jeg opp to skjermer på samme pc. Dette funket helt fint helt til i dag. Jeg våknet, tok på begge skjermene der hovedskjermen funket, men den andre er svart.

    Det kommer bare ikke bilde. Når jeg åpner f.eks MSN så ser jeg at den maximerer seg over til den andre skjermen og musa forsvinner om jeg tar den over til den andre skjermen.

     

    Jeg har prøvd:

    Resterte PC

    Bytte om skjermene i utgangene på skjermkortet

    Prøvd alt i Catalyst Control Center

     

    Noe jeg har glemt? Jeg får opp skjerm-menyen (den som du fysisk trykker på skjermen hvor du kan stille fargene osv.)

     

    Den er bare svart, det lyser grønt, noe som tilsier at den er "på".

  10. Fikk ny mobil for noen dager siden, men har hatt problemer med at jeg får opp en melding mens jeg overfører musikk (bildet under).

     

    Av og til fungerer den at jeg får en hel mappe med musikk innpå mobilen, men nå har jeg prøvd å få innpå 5 sanger i 30 min, har fått til 2 av de, mens resten kommer det vinduet opp midt i overførselen av en sang.

     

    Noen som har noen ide hvordan jeg kan fikse dette?

    post-77299-1250033120_thumb.jpg

  11. Har hatt denne bærbaren noen år nå og det var vel bare snakk om tid før alle røyk. Det som er, er at alle USB-inngangene har blitt helt løs og funker bare i noen posisjoner, men mister alltid signalet siden det er snakk om hvis inngangen beveger seg mindre enn 1mm, så mister jeg signalet.

     

    Har jeg noen andre valg for å få USB'ene mine til å virke igjenn uten å sende den på reperasjon?

  12. Hei. Jeg har nylig fått et problem at den har begynt å dø når jeg gasser. Det begynte å skje når jeg var ute å kjørte med den i går, så plutselig gikk turtallet helt ned og den døde. Så parkerte jeg den på en parkeringsplass og der har den stått over natta. Testet den igjenn i dag, og samme problemet. Den gikk i 10 sekunder får den begynte med det samme igjenn.

     

    Det rare er at den går fint på tomgang, turtallet er helt normalt der, men når jeg gir gass går den litt så dør den. Uansett hvor mye.

     

    Noen som har en ide hva som feiler den? Er det rusk i forgasseren? Luftfilteret? Er ikke så alt for lenge siden jeg sjekka det der, var vel i sommer en gang og der stod alt bra til og nå bor jeg på en plass jeg ikke har verktøy til å sjekke det heller.

×
×
  • Opprett ny...