Gå til innhold

noringen

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av noringen

  1. Jeg kjøpte denne skjermen for en stund siden og jeg fant at det er DVI tilkobling på den, men siden det ikke fulgte med kabel( som fyren på elkjøp mente at det gjorde) bruker jeg bare D-sub porten foreløpig.

     

    Men det jeg lurer på er om bildet blir noe bedre viss jeg bruker DVI istedet? og kan jeg bruke en høyere oppdateringsfrekvens (refresh rate) enn det jeg kan med D-sub-en? (Kan bare bruke 60hz på høyeste oppløsning (1680x1050)og det synes jeg er litt for dårlig, merkes når jeg spiller cs osv.)

  2. om æ huske det ja! kjempebra spill... spilte bare KKnD 2 demoen når æ var liten ( kanskje 10 år eller nokka sånt) men digga det totalt. Fikk aldri fullversionen da siden æ ikke fikk tak i det i noen butikker i Norge på den tida. Men nu for en god stund siden mener æ at æ har sett det i en katalog, enten elkjøp eller expert katalog, men tviler ganske sterkt på at de enda har det inne.

     

    Kan jo prøve å se på noen nettsider som selger spill, cdon.com eller lignendene, finnes det ikke der kan du jo også se på noen utenlandske nettbutikker med større utvalg

  3. klokka ned rammen, men klarte fortsatt bare 395 mhz på prossesoren.

     

    Kan nevne at minnet har klart å kjøre 425x2(950mhz) mhz stabilt, men da klokka æ ikke opp prossesoren.

     

    Prøv og øk spenningen til chipsetet, dette tror jeg kan hjelpe.

     

     

    PS: minnet ditt klarer etter all sannsynlighet langt mer enn 950Mhz stabilt, jeg blir ikke overrasket om du klarer 1100Mhz+ uten større problemer på det minnet.

    Okei mene du Northbrige eller southbrigde?

     

    Og jepp minnet klare nok mer en 950mhz, har bare ikke ista å øke det mer :)

     

    Det er spenningen til northbridge du skal øke

     

    okei takk, skal prøve det.Men finnes det en pekepinne på hvor mye det kan økes? før det tar skade osv.

  4. Skal nok gå greit med den kjølerern.Skal nok også gå greit med minnet også. Det støtter jo en bus hastighet opptil 333mhz . Hvis du har tenkt å øke bus hastigheten på prossesoren til over 333mhz,( som tilsvare 3ghz, med multipler på 9)så kan det hende du bare må klokke rammen litt ned,men de fleste minnebrikker klarer en høyere hastighet enn det som er anbefalt.akkurat hvor mye avhenger på hvilket merke det er.

×
×
  • Opprett ny...